rekapitulacija dva

• Začetnik teme Začetnik teme SINDI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zadovoljna sobom? Ne sasvim. U nekim aspektima života nisam imala priliku da se ostvarim. Moja greška? Ne, sticaj okolnosti. Trudim se da to nadoknadim na drugim poljima.
Još učim, učim da postanem bolji čovek. Uvek može bolje. Kad dodje dan da napustim ovu "Dolinu suza", želim da na ovoj planeti makar jedna osoba pomisli kako sam joj ulepšala i učinila prijatnijim jedan tren života.

...

Čitam šta je napisao HeBe, pa stavim prst na čelo...
Da, dogadja mi se da zaboravim neki rodjendan. I, da, nekad zbog posla otkažem susret sa dragom osobom. Ne, ne lažem jer sam suviše lenja da pamtim šta sam rekla. O, da, imam "oštar" jezik. Ne, ne umem da procenjujem ljude na prvi pogled. Da, mnogo puta sam lupila glavom o zid, pravila greške zbog pogrešne procene ljudi ili situacije. Da, dogadjalo se da povredim ljude, svesno. Da, umem jasno i glasno da izgovorim "Oprosti" i "Izvini" i da pri tome tako i osećam i mislim. Ne, ne interesuje me šta neko misli ili govori o meni, sve dok mi to ne kaže u lice, ako mi je prijatelj. Obožavam i da jedem i da pravim kolače. Mrzim da peglam.
Šta sad? Kamenujte me, ako sam najgora!

ja nisam jaka i ni svesna žena i ne znam šta to znači i šta znači samoanaliza... jel za to moraš biti objektivan a kako prema sebi biti objektivan?
mislim ja mogu reći gigule ***** jedno crv si bla bla bla ali šta sad...da se ubijem?
e ne znam da li to podrazumeva i da se onda čovek poredi sa drugima a opet poredeći se sa drugima čovek može sebi da napravi pakao od života...
i tako
život je u stvari sranje u stvari i nije ali mi napravimo od njega sranje...
ja mislim da sam od glupljih na forumu, zato i pišem nebuloze...mislim, stvarno mi je žao što je tako... atrofija mozga
nadam se da će ovo pročitati što manje ljudi jer je post duži a ljude mrzi da čitaju duge postove još nebuloze i tako
ne umem ja tako lepo da mislim ko ove žene tu... zmajevi čoveče...
i ...eto
nisam depresivna...zaista...sjajno se osećam!
samoanaliza...realna sam maximalno
e nema veze...

gigule:
ja nisam jaka i ni svesna žena i ne znam šta to znači i šta znači samoanaliza... jel za to moraš biti objektivan a kako prema sebi biti objektivan?
mislim ja mogu reći gigule ***** jedno crv si bla bla bla ali šta sad...da se ubijem?
e ne znam da li to podrazumeva i da se onda čovek poredi sa drugima a opet poredeći se sa drugima čovek može sebi da napravi pakao od života...
i tako
život je u stvari sranje u stvari i nije ali mi napravimo od njega sranje...
ja mislim da sam od glupljih na forumu, zato i pišem nebuloze...mislim, stvarno mi je žao što je tako... atrofija mozga
nadam se da će ovo pročitati što manje ljudi jer je post duži a ljude mrzi da čitaju duge postove još nebuloze i tako
i ...eto
e nema veze...

sunce te udarilo, a? ili jagodica sindrom...da, super je to fora..ja sam glupa, pa kao mogu da kazem sta ocu, i svi ce aplaudirati..
necu objasnjavati sta je samoanaliza..znas ti to vrlo dobro...kao sto znas sta znaci biti objektivan prema sebi..za razliku od neverovatnog, koji ti je tako zdusno aplaudirao..
drago mi je sto se sjajno osecas..to je bitno...ako je tako, sta tu ima da se analizira...

i da..ja na forumu upoznah nekoliko zena..koje su me odusevile..jedna od njih si ti...i nisam primetila da ne znas lepo da mislis..ne znas lepo da se prodajes..a to nije kvalitet koji vrednujem..ja umem da razlikujem stvarnu vrednost od reklamirane.. a ti?

SINDI:
drage dame
evo i za vas
zene, majke, ljubavnice, supruge, prijateljice, tetke, radne zene, domacice...
razne uloge..razni delovi licnosti...
u cemu ste zabrljale?
u cemu briljirale?
i ko je bio kriv, za lose stvari koje su vam se dogodile-vi, ili drugi?

da li ponekad pravite rekapitulaciju?
koliko ste svesne sebe?
da li ste zadovoljne sobom?

Što je bre ova tema tako teška?
Sindi, pokušavam da napišem nešto već treći put i ne ide mi... možda kasnije :wink:

SINDI, ne bih se upuštao sa tobom u pijačnu diskusiju...
Ko ovde normalan uzima gigule u šaljivoj samokritici za sampooptužujuću?
Ne, bila je samo duhovita opaska na temu, ali sa poentom.
Imaš problem sa funkcionalnom pismenošću.
Giguletova je deviza "čutanje je zlato"...
Jedan dečko, ovde na Forumu ima u potpisu:
Čoveče, tvoj ego piše čekove koje tvoje telo ne može da unovči. Preuzmi je, za tebe sam bebica 8-)
Pročitaj još jednom svoj prvi post. Ili je to u pitanju, ili ne umeš da definišeš stvari.

The HeBePoBaTaH
:lol:

HeBePoBaTaH_:
SINDI, ne bih se upuštao sa tobom u pijačnu diskusiju...
Ko ovde normalan uzima gigule u šaljivoj samokritici za sampooptužujuću?
Ne, bila je samo duhovita opaska na temu, ali sa poentom.
Imaš problem sa funkcionalnom pismenošću.
Giguletova je deviza "čutanje je zlato"...
Jedan dečko, ovde na Forumu ima u potpisu:
Čoveče, tvoj ego piše čekove koje tvoje telo ne može da unovči. Preuzmi je, za tebe sam bebica 8-)
Pročitaj još jednom svoj prvi post. Ili je to u pitanju, ili ne umeš da definišeš stvari.

The HeBePoBaTaH
:lol:

luče, kad mi ti budeš potreban da mi objasniš šta je giga mislila, uzeću pištolj i ubiću se:lol: :lol: :lol:
ali, svejedno..lepo je što si se potrudio8-)

ps.svi koji me znaju, znaju da je veliki ego moje drugo ime..:D :D :D :D :D :D

SINDI, to je pravi ego trip! (Samo što biti samosvesan ne znači i tripovati)

Ti si čudo od žene.
I moj idol.
I kao čovek i kao komunista :lol:
Zahvaliću se svom odrazu u ogledalu prvom narednom prilikom "Hvala ti Bože što nisam SINDI"

gigule:
i ...eto
e nema veze...

I sada da mi neko kaže da joj Jagodica nije provalila password!:shock: :lol:

Što se tiče samoanalize, ne primenjujem je suviše često i suviše obimno. Sve se uglavnom završi na analiziranju stvari koje sam dobro uradila, onda nahvalim sebe, a za ostalo ima vremena :lol:

Ma, mislim da je to zapravo odraz mog pozitivnog gledanja na život koji živim (u suprotnom, mislim da ne bih mogla da izdržim život na Kosovu u poslednjih 6 godina). Sada sam uspela da odem odande i smatram to velikim uspehom. Stoga, kad se u ovom trenuntku samoizanaliziram, mislim da sam sjajna :lol:

:confused:
dakle stvarno...
da sam znala da će to na ovo da izađe ne bi pisala.

eto još jedan dokaz da sam glupi kreten...pišem glupave postove zbog kojih se ljudi posvađaju i još povrh svega iznerviram i oskrnavim temu Sindi koja je stvarno žena na mestu
izvini Sindi
izvinjenje svima

i molim vas nemojte se više svađati...

samoanaliza je ok samo sam ja kompleksaš i to ne smem jer ako to činim ubedačim se i ode sve u tri lepe... jer oko mene su sve super ljudi...a sad dosta... ko me pomene još jednom na ovoj temi ide na ignore :mrgreen:
eto sad jasnije?

" au sto je skola zgodna
leci lenjost i samocu
kao da mi je kuca rodna
steta sto ne radi nocu
kad nisam u svojoj skoli
mene moja dusa boli
nema one druzine da delimo uzine
au sto je skola sjajna
u klupama par do para
svaki sapat svaka tajna
jednu novu ljubav stvara"