anamarija8384
Početnik
- Poruka
- 22
zna li neko nekog regresoterapeuta.volela bih saznati sta sam bila u proslom zivotu.hvala.pozdrav ana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna li neko nekog regresoterapeuta.volela bih saznati sta sam bila u proslom zivotu.hvala.pozdrav ana
Ma ima sigurno,znaš gde si pogrešio i da ne ponavljaš iste greške![]()
Daj mi tvoj datum i mesto rodjenja i pomocicu ti
Kakav datum treba?
Ako hoces i tebi da pogledam daj mi tvoj datum i mesto rodjenja
Stvarno nije lako,al znam da gledam. Pre svega treba vam kanta peska,maciji izmet i jos neke stvarcice![]()
Stvarno nije lako,al znam da gledam. Pre svega treba vam kanta peska,maciji izmet i jos neke stvarcice![]()
Ne vidim razlog da ismejavas necija verovanja, zaista. Evo, ja verujem u reinkarnaciju, i tako glupa poruka upucena bilo kome mi je ista kao da je upucena meni.
Dobar dan.Ja sam regresoterapeut.U prethodnom životu ste bili dobra kornjača i zaslužili ste da u ovom životu budete čovek.O čemu vi razmišljatezna li neko nekog regresoterapeuta.volela bih saznati sta sam bila u proslom zivotu.hvala.pozdrav ana