Vreme ne postoji u svetovima čiste svesti ili svetovima čistog Duha, što nije slučaj u svetovima nižeg pola kreacije - mislim da sam bio dovoljno jasan.
Budući da u ovom svetu mi, u budnom stanju, koristimo deo uma koji je zadužen za komunikaciju, to za naše budno stanje uvek postoji vreme. To već iskustveno znaš.
Takođe, kada smo na Astralnom svetu, imamo deo uma koji slično ovom delu za budno stanje u fizičkom svetu, funkcioniše - jer se uvek koristimo tom svešću koju zovemop Ego ili Niža svest. Na Astralnom svetu vremenski tok je drugačiji i nije paralelan sa tokom u ovom svetu. Slično se događa i koriste delovi uma kao i ovde, koji operišu programski i zato prate vremenske tokove na tim nivoima - svetovima.
Drugačije nije moguće.
Tu i tamo nađe se po koji slučaj gde pojedinci ne mogu razlikovati različite realnosti pa se dogodi da neko pokuša leteti u ovom svetu i svakako nastrada. Zašto? Zato što na unutarnjim svetovima ta mogućnost postoji a kod njih su pomešane te drugačije realnosti.
Takođe, ima slučajeva da neko sretne jednu osobu na unutarnjim realnostim, iako su obe u ovom svetu u fitičkim telima, ali, kada u toku dana funkcioniše ne shvata da tu osobu nije sreo tamo već misli da je to bilo u ovom svetu tako da znaju nastupiti problemi.
Nažalost, takve ljude smeštaju po mentalnim institucijama ne znajući pravi razlog.
Onaj ko hoće dublje zalaziti u razumevanje svega ovoga ima najbolji način a to je da se ostine na vlastita putovanja u tzv. Duša Telu jer je to način da se dosegnu i svetovi čiste svesti i ljubavi... Iskustvo je najbolji dokaz.
Neizbežno je da vreme i te kako postoji u nižim svetovima!