Registracija starog motora

Automatik uvezen?:D
Ranije je, uz izjavu dva svedoka da motor nikad nije bio registrovan preko, mogao da se registruje motor do 49 ccm ali ne znam kako sad situacija stoji s tim. Ja sam tako registrovao jedan Tomos Colibri i zato kazem da je moglo.
A ako ne moze onda bi trebalo da se raspitas u SUP-u kako da dodjes do podatka ko je vlasnik.Pretpostavljam da po broju sasije to moze da se izvede ali je mozda i nemoguce s obziro da je ova drzava promenila dosta imena u zadnje dve decenije a motor nije registrovan ko zna koliko godina.
A plus sto je mozda vlasnik i umro pa onda bez ostavinske rasprave ne moze da se registruje.
Drugar je pre dva meseca kupio registrovan automatik u Bg za neverovatnih 60 eura u dobrom stanju a redovna cena im je oko 150-200 eura tako da ne znam koliko se isplati traziti vlasnika.Bolje ga prodaj za delove.

A sto ne bi moglo i da se uveze? msm nema logike da je nemoguce kad ja znam ljude koji su to radili... a pitao sam to iz prostog razloga jer ako je uvezen onda mu trebaju papiri sa carine ako nije onda je mnooogo lakse da se sve sredi.....

Back