Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Automatik uvezen?
Ranije je, uz izjavu dva svedoka da motor nikad nije bio registrovan preko, mogao da se registruje motor do 49 ccm ali ne znam kako sad situacija stoji s tim. Ja sam tako registrovao jedan Tomos Colibri i zato kazem da je moglo.
A ako ne moze onda bi trebalo da se raspitas u SUP-u kako da dodjes do podatka ko je vlasnik.Pretpostavljam da po broju sasije to moze da se izvede ali je mozda i nemoguce s obziro da je ova drzava promenila dosta imena u zadnje dve decenije a motor nije registrovan ko zna koliko godina.
A plus sto je mozda vlasnik i umro pa onda bez ostavinske rasprave ne moze da se registruje.
Drugar je pre dva meseca kupio registrovan automatik u Bg za neverovatnih 60 eura u dobrom stanju a redovna cena im je oko 150-200 eura tako da ne znam koliko se isplati traziti vlasnika.Bolje ga prodaj za delove.
A sto ne bi moglo i da se uveze? msm nema logike da je nemoguce kad ja znam ljude koji su to radili... a pitao sam to iz prostog razloga jer ako je uvezen onda mu trebaju papiri sa carine ako nije onda je mnooogo lakse da se sve sredi.....