Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, i Vučić će uvesti leteće taksije još pre, a u međuvremenu će Tesla i Kinezi prodati milione električnih. I sam BMW istro tako.
Dobro, a koliko će takvih biti napravljeno? 10? 15? Manje?
Omasovice se sigurno.Dobro, a koliko će takvih biti napravljeno? 10? 15? Manje?
Da li si siguran?Pogledaj malo rezultate prodaje EV.Dobro, i Vučić će uvesti leteće taksije još pre, a u međuvremenu će Tesla i Kinezi prodati milione električnih. I sam BMW istro tako.
glavno stratesko oruzje Rusije je energija...............izvozom te energije po svetu , Rusija ostvaruje stratesku nacionalnu stabilnost.Ne razumem zašto protiv Rusije?
glavno stratesko oruzje Rusije je energija...............izvozom te energije po svetu , Rusija ostvaruje stratesku nacionalnu stabilnost.
Prisiljavanjem sveta na "zelenu agendu" , Rotschild pokusava da natera ceo svet (preko Kyoto-protokola) da se odrekne od ruskih energenata, da predje na "cistu" energiju i da na taj nacin Rusiju ostavi bez trecine svojih prihoda i bez politickog uticaja po svetu.
Pokretanjem operacije unistenja Rusije 2014 na Majdanu u Kijevu, aktivirane su i hibridne aktivnosti Rotschilda protiv Rusije. Rokfeler posle 150 godina bavljenja naftom, prodaje svoj naftni biznis i usmerava svoje poslovne aktivnosti ka "cistoj" energiji jer je RoRo (Rotschild-Rockefeler) sistem odlucio da cementira cenu nafte ispod svakog profitabilnog minimuma sa ciljem da osakati ruske prihode. Rockefeler , naravno ne bi izdrzao takvo bagatelizovanje cene nafte pa je prodao sve svoje poslove na tom polju. I, tada je krenulo, najpre sa sancijama Rusiji, teranje celog sveta a prvenstveno Evrope da se otkaze od ruskih energenata..............................ali, inteligencija degenerisane Rotschildove dinastije, koja se iskazuje iskljucivo ratovima, krizama, smrcu stotina miliona ljudi ove planete, ni izdaleka se ne moze meriti sa inteligencijom rusa.................kao sto to vidimo na osnovu rezultata svih ratova koje su Rotschildi vodili protiv Istoka u minulim stolecima.
Nadam se da ti je sada jasna cela globalna politicka, vojna, finansijska, privredna............situacija u danasnjem svetu.
poenta je da je ruska nafta daleko jevtinija od americke pa one zemlje koje ne terorizira amerika , kupuju naftu od Rusije cime Rusija siri svoj politicki uticaj.Jasna mi je tvoja pozicija…ali mislim si promašio temu…
Guranje “Zelene Agende” nema nikakve veze sa Rusijom.
Amerika je daleko veći proizvodjac goriva nego Rusija, pa bi tom logikom Amerika bila daleko više ugrožena smanjenjem potrošnje i izvoza goriva nego Rusija.
poenta je da je ruska nafta daleko jevtinija od americke pa one zemlje koje ne terorizira amerika , kupuju naftu od Rusije cime Rusija siri svoj politicki uticaj.
Inace Zelena Agenda je direktno povezana sa Rotschildovim planom unistenja Rusije.
e zato je amerika na kolenima a Rusija na vrhu sveta.Teorije zavere prebaci na drugi forum, pa tamo obrazloži plan za uništenje Rusije.
inače, Ruska nafta nije jeftinija od Američke, cena izvoza je regulisana ponudom i poraznjom, tako da obe zemlje (cak i pod trenutnim sankcijama prema Rusiji) osecaju pritisak.
Razlika izmedju Ametike i Rusije (u pitanju proizvodnje i prodaje nafte) je sto Amerika ima znacajno više kapaciteta za proizvodnju, pa može sa spekuliše cenu u svakom momentu, dok Rusija to nema, i mora sa OPEC da pregovara oko cene i količine.
e zato je amerika na kolenima a Rusija na vrhu sveta.
A ti svoja misljenja prebaci na forum "fantazije".
ste ces, nisu svi te srece da rade za strane sluzbe.Ja zahvaljujući fantazijama završio sve sto nisam mogao u korumpiranoj domovini, a ti prijatelju put pod noge, pa na vrh sveta..srecan put!
I dok pišem ovo, mnogo se sekiram za to padanje…. Rothschild i bratija obezbedili jedno solidno uživanje…
Pogledajte prilog 1763430
ste ces, nisu svi te srece da rade za strane sluzbe.
pa ja izucih skole, ukljucih kliker, ne prdim, ne smrdim kod roditelja, al dzaba,.............ni vila , ni jahta ni stan "na vodi", ni Bentli.......................Nije sreca prijatelju…nego lepo učiš školu, uključiš kliker, a ne da prdis i smrdis kod roditelja![]()
Gledam rezultate i u Evropi prodaja raste. Isto i na mnogim drugim mestima. Čak i u Srbiji.Omasovice se sigurno.
Da li si siguran?Pogledaj malo rezultate prodaje EV.
Sve ih se manje kupuje, da i kod Kineza je primecen pad prodaje.To su cinjenice, EV nisu buducnost, i nece se odrzati.Pa VW i Mercedes su njavise pretrpjeli jer su ulagali novac u EV, pa ispusili.
Drugar, pogledaj malo bolje. Takva vrsta automobila nikad i nigde nije bila masovna bez obzira na vrstu pogona.Omasovice se sigurno.
i ja isto mislim da je u vodoniku buducnost, i da rusija moze da ga ponudi evroipi praveci ga jeftino uz pomoc gasa
pa to ja kazem zeni, al' ona bi onda priusa, nece koroljuNema ništa na struju može hibrid sve preko toga je budalaština.
Te korole imaju tri cilindra![]()
Imaju još kako nemoj da te prevare sve tojote
Hibrid je čisto marketinški trik. Napravili su jeftin krš motor koji puno troši pa uz pomoć hibridne tehnologije je snižavaju na potrošnju volge iz 70ih![]()
Da ima i toga ali treba biti oprezan gledao sam test vrele gume, kaže moraš stalno da nabijaš gas do poda kod te trocilindrične korole. To je najava da ukidaju 4 cilindra.