REFERENDUM O EU U MAJU?!

A šta dobijamo neulaskom u EU? Šta misliš da će se tada desiti? Procvat srpske privrede? Tebi izgleda još uvek "zvone" u ušima Miloševićeve reči da će se uvodjenjem sankcija srpska privreda oporaviti? :D:D I što je još gore, ti veruješ u to.:confused:

A ti veruješ da će se ulaskom u EU srpska privreda oporaviti?
Ma njima treba TRŽIŠTE za njihovu robu i JEFTINA radna snaga!?:D

Хајде не фолирај се, доста је више тога. Нико нема ништа против ЕУ - САМО СЕ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ У КОЈИМ ГРАНИЦАМА??? Одговори прво на ово па онда просипај пароле од којих ми је више мука.

]

Imam ja MNOGO toga protiv EU! Taman da kažu i da odmah vraćaju KiM, RS, RSK i CG!:D
Pročitani su i bačeni kao stari strip!

Алтернатива је ДА ИСПУНИМО СВЕ СТАНДАРДЕ ЕУ али НЕ МОЖЕМО постати чланица ЕУ јер одрицањем од Космета (што је тренутни услов) СРБИЈА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ! Не могу да схватим да вам то није јасно.

Одрицањем од признатих граница у УН (а то је Србија са своје две аутономне покрајине) - ОДРИЧЕШ СЕ ОД ДРЖАВЕ У ЦЕЛИНИ!!! Осим тога и Бадинтерова
комисија је накнадно ПОТВРДИЛА ТЕ ГРАНИЦЕ које сада шиптарски олош и САД а и ЕУ желе да наруше.
........

Da, RS ne može da bude samostalna zbog AVNOJ-ske granice, ali zato KiM se može odvojiti bez obzira na iste granice!?:D

То ти је исто као и чувено питање на македонском референдуму својевремено, после кога су га протумачили да су слободни да прогласе независну државу.

Nisam proverio, da li se taj referendum trebao da odnosi samo na građane tadašnje SR Makedonije, ili CELE SFRJ!?
Mada, niko i nije imao ništa protiv odlaska makedonaca!?
Ali, to je isto VOLJA NARODA, a ne nekakva Badinterova izmišljotina!:D

Nisam proverio, da li se taj referendum trebao da odnosi samo na građane tadašnje SR Makedonije, ili CELE SFRJ!?
Mada, niko i nije imao ništa protiv odlaska makedonaca!?
Ali, to je isto VOLJA NARODA, a ne nekakva Badinterova izmišljotina!:D

Зашто онда та воља народа се не може применити и на Србе у Хрватској и у БиХ?

Можда је право питање:

Да ли сте безусловно ЗА, чак иако то значи нпр. Србија у границама "Београдског пашалука"?

Čak šta bolje, u stilu Alan Forda:
Trebamo se maksimalno bahatiti na račun svih tih dušmana, naterati ih da okupiraju Srbiju, i tako nam neće biti lošije nego da svojevoljno uđemo u tu debilsku tvorevinu!?
Dapače, onda će se jasno znati da su OKUPATORI:D
A Srbi će uvek imati pravo na borbu protiv okupatora!

A da se domaći lobi ekonomskih muljara nije malo poplašio reda i discipline što se njihovog funkcionisanja tiče? Narod kao narod preživeo sve i svašta, a muljare promene doživljavaju teško. Programer u Nemačkoj može da zaradi "par hiljada" evra, daleko od jeftine radne snage
Imam ja MNOGO toga protiv EU! Taman da kažu i da odmah vraćaju KiM, RS, RSK i CG!:D
Pročitani su i bačeni kao stari strip!

I Nikola Tesla bio lud u Srbiji...

Зашто онда та воља народа се не може применити и на Србе у Хрватској и у БиХ?

Ukratko: Zbog višestrukih standarda koji se koriste pri rešavanju balkanskih problema! Odjednom su postale važnije tamo neke administrativne granice tiletovih šumskih drugara, nego volja naroda!
Čista suprotnost demokracije.

... To je vrlo prosto, jednostavno i jasno vidljivo. Ako to do sada nije videla nece ni posle te tvoje recenice... Ili nece ili ne zeli ...

Znaš, nešto debelo smrdi, kada ti neko govori da te ceo svet mrzi a ti mu poveruješ. Onaj koji to govori ima razlog, a onaj koji mu veruje ima problem. A oprvadanja koliko hoćeš dok malo ne počenš da koristiš logiku pa kažeš sebi: - Crna Gora je imala državni kontinuitet tokom istorije za razliku od Srbije - Crkva je napravila žešću podelu naroda u BiH - Crkva ne priznaje CG i ostale nacionalne manjine Kakav crni svet...

Čak šta bolje, u stilu Alan Forda:
Trebamo se maksimalno bahatiti na račun svih tih dušmana, naterati ih da okupiraju Srbiju, i tako nam neće biti lošije nego da svojevoljno uđemo u tu debilsku tvorevinu!?
Dapače, onda će se jasno znati da su OKUPATORI:D
A Srbi će uvek imati pravo na borbu protiv okupatora!

Srbiju treba predati Rusiji jedino ako je vode Putin i Medvedev jer ostali kandidati smrde? Pogledajmo sudbine država koje su bile Ruske kolonije posle II WW...

A da se domaći lobi ekonomskih muljara nije malo poplašio reda i discipline što se njihovog funkcionisanja tiče? Narod kao narod preživeo sve i svašta, a muljare promene doživljavaju teško. Programer u Nemačkoj može da zaradi "par hiljada" evra, daleko od jeftine radne snage

...

A zašto se muljatori u RH ne plaše EU-integracije? Jedino je Kutle 'nagrebao' svi ostali se i dalje bogate! Ne brini, neće EU udariti na takve, već će se udružiti, malo preraspodeliti delove torte i VOZI dalje!

Programeri su zanemarivi broj ljudi da bi ih uzimao za referencu. Uzmi prosečne ljude sa max. srednjom školom!?

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=31327&sectionId=37
ja cu da glasam ZA!hocu bre u evropu,pa da nas tamo kontrolisu a ne ova nesposobna vlast da smara narod u mozak svaki dan sa svojim kofer aferama,vilama i sl. i da se dovedemo u red a ne tamo ovi sa crnogorskim tablicama da jurcaju po bg-u a stavili srb oznake,sram ih bilo:mrgreen:,dosta bre muvanja,dosta mi je piratskih dskova po ulici,kineskih krpa na slaviji,falsh parfema itd.,spisak je poduzi- u red stoko!:mrgreen:

Pa poslednji izbori su bili neka vrsta referenduma. Pobedio Tadić, znači, hoće ljudi u EU. Dosta im je rata. Uostalom, šta nam teško posle da izađemo : ) Mene, na primer, silno zanima, ko bi ostao na vlasti, ko bi postao gonjeni a ko progonitelj sa nekim novim pravnim sistemom pod uslovom da se to jednoga dana dovede u red pod (ok, demagoškim!) pritiskom Evrope. Ali, mislim da mi sada i da hoćemo ne možemo u EU, jer mi sa ovakvim i ovolikim problemima ne trebamo ni rođenoj majci, a kamoli Evropi.

Nova sam pa se izvinjavam ako sam nesto propustila ali pitam se pitam...
da li postoji vreme i mesto kada treba na neko vreme prihvatiti poraz, skupiti redove i spremiti taktiku za novi napad? Da li je moguce da se pojavi neki novi Obrenovic koji ce Srbiju dici na noge ili moramo bezglavo ici iz jednog poraza u drugi i?:?::idea::dontunderstand:

Nova sam pa se izvinjavam ako sam nesto propustila ali pitam se pitam...
da li postoji vreme i mesto kada treba na neko vreme prihvatiti poraz, skupiti redove i spremiti taktiku za novi napad? Da li je moguce da se pojavi neki novi Obrenovic koji ce Srbiju dici na noge ili moramo bezglavo ici iz jednog poraza u drugi i?:?::idea::dontunderstand:

Sojčice devojčice, tvoje pitanje je tipično srpsko. Ne bih nikako da vređam, naprotiv. Samo potvrđuješ koliko su nas savršeno izdrilovali da tražimo nemoguće i da očekujemo naučnu fantastiku. A objasni mi, živ ti ja, čemu taj vapaj za nekim novim Obrenovićem, kada imamo ovde Karađorđevića pravog od krvi i mesa, koji i da bude najgori monarh ikada (a nije niti može biti jer se već godinama ovde trudi i dokazuje kao dobronameran!) neće moći da bude gori od ovih koji nam sada kroe kapu. Ako ništa drugo, on je - jedan. A ovih što nam piju krv ima bar dvadeset glavnih i dve, tri stotine sporednih.
P.S. Molim te, preklinjem te, nemoj da napišeš "ne zna srpski" jer ću da povraćam od prosečnosi, a miriše da nisi. I ako čuješ da to neko kaže, slobodno odbrusi da Kralj Petar Prvi srpski nije naučio kako valja do kraja života i valjao je ono francusko "r" najsimpatičnije na svetu i frljao se s padežima samo tako... ali se nije frljao sa srpskim narodom i nije mu smetalo da trči sa srpskim vojnicima u prve borbene redove...

.
P.S. Molim te, preklinjem te, nemoj da napišeš "ne zna srpski" jer ću da povraćam od prosečnosi, a miriše da nisi. I ako čuješ da to neko kaže, slobodno odbrusi da Kralj Petar Prvi srpski nije naučio kako valja do kraja života i valjao je ono francusko "r" najsimpatičnije na svetu i frljao se s padežima samo tako... ali se nije frljao sa srpskim narodom i nije mu smetalo da trči sa srpskim vojnicima u prve borbene redove...

Да ли зна или не зна српски то и није важно али:twisted:

колико се он разуме у политику:?: како би владао, :neutral:да ли треба Србији још један експеримент "монархија" као претходна два
самоуправни социјализам са освртом на бољшевизам
и Слобина демократија :arrow:цео свет нас мрзи јер смо најбољи:heart:

Да ли зна или не зна српски то и није важно али:twisted:

колико се он разуме у политику:?: како би владао, :neutral:да ли треба Србији још један експеримент "монархија" као претходна два
самоуправни социјализам са освртом на бољшевизам
и Слобина демократија :arrow:цео свет нас мрзи јер смо најбољи:heart:

Imaš i u Evropi uspešne 'eksperimente' sa Monarhijama! I
Kraljevina Jugoslavije bi bila uspešna da se Srbi nisu ujedinili sa Hrvatima koji su 1000 godina sanjali Lepu Njihovu!

A ti veruješ da će se ulaskom u EU srpska privreda oporaviti?
Ma njima treba TRŽIŠTE za njihovu robu i JEFTINA radna snaga!?:D

Pretpostavljam da ti želiš da Srbija udje u uniju sa "prosperitetnim" azijskim i afričkim zemljama? Ili da bi bilo najbolje da Srbija postane ruska provincija? Ili da se vratimo u vreme kad smo bili "dovoljni sami sebi", nije tako davno bilo, sećaš se, verovatno? Ne znam šta bi od svega ovoga po tvom mišljenju bilo najbolje za Srbiju.

Ovakve stvari, kakve ti pišeš, a Sceliano se slaže s tobom, (verovatno zato što ne sme da mi se obrati), može da napiše neko ko odavno nije izašao iz Srbije.

Svima vama "patriJotama" preporučila bih da, ako ikako možete, svratite do najbliže nam Madjarske, ili, možda malo dalje - do Češke. Samo da vidite kako izgledaju zemlje koje su članice EU desetak godina. A onda da vratite film unazad (ako imate dovoljno godina) pa da se prisetite kako su te iste zemlje izgledale pre desetak, možda petnaest godina.

Ili ste veoma mladi, ili vam je Koštunica isprao mozak. Trećeg nema.

Imaš i u Evropi uspešne 'eksperimente' sa Monarhijama! I
Kraljevina Jugoslavije bi bila uspešna da se Srbi nisu ujedinili sa Hrvatima koji su 1000 godina sanjali Lepu Njihovu!

у принципу хтео си да кажеш тј. напишеш Краљевина Србија 8)8)јер је Краљевина Југославија и била састављена од Срба Хрвата и Словенаца :twisted::twisted:

Back