REFERENDUM O EU U MAJU?!

већина ових који су против ЕУ углавном имају или ХР или СЛО пасоше
за ХР пасоше пример радикали у Војводини Мирче и екипа ,а се**ндају о неком бојкоту и мржњи према ЕУ а већини тих политичара деца се школују у тој демонској и трулој ЕУ пример министар за КиМ

pa evo ti resenje malo se angazujes politički u nekoj "izdajničkoj stranci" pa lepo kad ovde počne sranje ti zapalis preko i tražiš politički azil i boli te tjoše.

I bolje kad nismo sposobni... Svako hoce da uci od boljeg od sebe,samo mi sve znamo... :lol:

Od koga to da ucim mame ti? Od onih koji otimaju tudje? Od onih istih koji prevrcu zakone kako njima odgovara. Pricaju nama o korupciji a seti se ko je korumpiran. Mislim da se zove Marti Ahtisari. Jel od njih da ucim? Samo je bitno da si ti pametan i da vidis buducnost u EU.

за ХР пасоше пример радикали у Војводини Мирче и екипа ,а се**ндају о неком бојкоту и мржњи према ЕУ а већини тих политичара деца се школују у тој демонској и трулој ЕУ пример министар за КиМ

A najjaci mi je onaj student sto je na jednoj raspravi (zvala se EU nema alternativu) zagovarao cvrst stav prema EU i prekid odnosa,a covek studirao i diplomirao na trulom zapadu (London) i jos pride rado ide u isti... :lol:

Od koga to da ucim mame ti? Od onih koji otimaju tudje? Od onih istih koji prevrcu zakone kako njima odgovara. Pricaju nama o korupciji a seti se ko je korumpiran. Mislim da se zove Marti Ahtisari. Jel od njih da ucim? Samo je bitno da si ti pametan i da vidis buducnost u EU.

Србија је земља која води у корупцији,а никоме није право (ко држи до себе) то што су урадили шиптари 17 фебруара. али то Косово је само штит и завеса за скретање од главне теме, где су паре , ко је крив за изгубљене ратове, ко кога ј***:?: :?:и остало

Ma vazi. Nastavi da se qrcis,to pomaze... :lol: Bitno je da su Srbi danas nepozeljni i u majcici Rusiji posle 21. februara medju Rujama. A Ruje k'o Ruje. Ne znaju sta je to Srbija,samo govore o Jugoslaviji... :roll: A podmladak cak brani pravo Kosova na nezavisnost... E moje patriJote...

A najjaci mi je onaj student sto je na jednoj raspravi (zvala se EU nema alternativu) zagovarao cvrst stav prema EU i prekid odnosa,a covek studirao i diplomirao na trulom zapadu (London) i jos pride rado ide u isti... :lol:

има и луђа фора од оног лика из СПС Вучелић или тако некако који је био у идеји да ће нас санкције ојачати његова ћерка се школовала у Швици.

ајде да не ке*ам више мука ми од тих домољубаца:heart:

Србија је земља која води у корупцији,а никоме није право (ко држи до себе) то што су урадили шиптари 17 фебруара. али то Косово је само штит и завеса за скретање од главне теме, где су паре , ко је крив за изгубљене ратове, ко кога ј***:?: :?:и остало

Vidi se kome to izbegavanje najvise odgovara. Kostunica bi i iz groba vaskrsao samo da ostane u fotelji... :evil: Jel mi ne umemo da budemo normalni izgleda...

Kad se oni budu odrekli svojih stranih pasosa,povukli decu u srpske skole po Srbiji (sto da im deca po Evropi trpe to ponizenje da slusaju iz istorije i geografije kako je Kosovo nezavisna drzava :roll: ) e onda cu smatrati takve da su dosledni i da su karakterne licnosti. I oni pricaju nekome o ''izdajstvu'' :evil:

Kad se oni budu odrekli svojih stranih pasosa,povukli decu u srpske skole po Srbiji (sto da im deca po Evropi trpe to ponizenje da slusaju iz istorije i geografije kako je Kosovo nezavisna drzava :roll: ) e onda cu smatrati takve da su dosledni i da su karakterne licnosti. I oni pricaju nekome o ''izdajstvu'' :evil:

они се никад неће одрећи пасоша,а има да ке*ају до краја света о злу које се зове ЕУ

него да га не тупимо много , док је нама нас и родољуба нема глава да нас боли:twisted:

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=31327&sectionId=37
ja cu da glasam ZA!hocu bre u evropu,pa da nas tamo kontrolisu a ne ova nesposobna vlast da smara narod u mozak svaki dan sa svojim kofer aferama,vilama i sl. i da se dovedemo u red a ne tamo ovi sa crnogorskim tablicama da jurcaju po bg-u a stavili srb oznake,sram ih bilo:mrgreen:,dosta bre muvanja,dosta mi je piratskih dskova po ulici,kineskih krpa na slaviji,falsh parfema itd.,spisak je poduzi- u red stoko!:mrgreen:

Zašto misliš da će se EU pobrinuti za sređivanje stanja u interesu običnog građanina? Čak i da hoće, kojim tempom i koliko će to da traje?
Pa za to vreme će i tako u Srbiji pomreti dosta onih koje bi trebalo eliminisati sa scene da bi se moglo krenuti u bolju budućnost!
Oni će se prvo pobrinuti za SVOJE interese, a onda laganica:D
Dapače, i njima će odgovarati da postoje lagane trzavice, da se narod ne pita previše o nekim drugim stvarima.

Zašto misliš da će se EU pobrinuti za sređivanje stanja u interesu običnog građanina? Čak i da hoće, kojim tempom i koliko će to da traje?
Pa za to vreme će i tako u Srbiji pomreti dosta onih koje bi trebalo eliminisati sa scene da bi se moglo krenuti u bolju budućnost!
Oni će se prvo pobrinuti za SVOJE interese, a onda laganica:D
Dapače, i njima će odgovarati da postoje lagane trzavice, da se narod ne pita previše o nekim drugim stvarima.

pa to si u pravu ali ako dodjemo na belu shengen listu mozes da zapalis lepo negde satro letovanje pa onda probas da nadjes sljaku ili neku matorku i evo resenja!:twisted:
a ne ovde da trunes u hebenoj srbiji :evil:

pa to si u pravu ali ako dodjemo na belu shengen listu mozes da zapalis lepo negde satro letovanje pa onda probas da nadjes sljaku ili neku matorku i evo resenja!:twisted:
a ne ovde da trunes u hebenoj srbiji :evil:

Malo morgen za šljaku: Pa šljakerima iz novih članica je nametnut moratorij na posao u staroj EU-kučki!?:D
Zaboravi na to, čak i ako ukinu tu zabranu, jesi li spreman da radiš tamo negde za crkavicu manju nego što će to da rade neki drugi iz novih članica!?

Malo morgen za šljaku: Pa šljakerima iz novih članica je nametnut moratorij na posao u staroj EU-kučki!?:D
Zaboravi na to, čak i ako ukinu tu zabranu, jesi li spreman da radiš tamo negde za crkavicu manju nego što će to da rade neki drugi iz novih članica!?

pa vec sam radio hehe:D
a i opet bi najveca mi je greska sto sam se vratio :mad: vec sam stekao neke veze i počeo da se snalazim al kad sam mentol!
a ti si iz zagreba vidim pa ti mozes da zapalis i sad mada kod vas nije takvo sranje kao ovde

Не рече ти Еремита шта је алтернатива ЕУ? пошто ће нас поново од... све са нашим захтевима. Најлакше је бити поносан, само што се од поноса не живи.

Uzmi spisak svih država, pogledaj koliko ih je u EU, pa one ostale pitaj šta je alternativa za EU!

pa vec sam radio hehe:D
a i opet bi najveca mi je greska sto sam se vratio :mad: vec sam stekao neke veze i počeo da se snalazim al kad sam mentol!
a ti si iz zagreba vidim pa ti mozes da zapalis i sad mada kod vas nije takvo sranje kao ovde

Kada bi se Srbija zadužila kao Hrvatska, što znači, na dva puta više stanovnika je to recimo 65 MILIJARDI evrića, činilo bi ti se da je bolje stanje i u Srbiji!:D

Back