''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
hooohohohohoh....nemas ti pojma matori moj
kako bi rekao moj nastavnik oet-a....ti si trubadur evo ti jedan....jos jedna odvala ponavljaces....
pa to je moje misljenje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hooohohohohoh....nemas ti pojma matori moj
kako bi rekao moj nastavnik oet-a....ti si trubadur evo ti jedan....jos jedna odvala ponavljaces....

moralisemo,moralisemoSvaki idiot zna da Funk dominira albumom freaky styley. Medjutim ja sam pitao nesto drugo,
Kako se zove kulturni pravac, najvise izrazen kroz muziku i film, koji je umnogome izvrsio uticaj u ranoj fazi RHCP-a, pogotovo na albumu Freaky Styley ?
Ja stvarno ne shvatam koja je svrha svadjati se! Sta dobijate time? A pritom ovde ima i onih koji se prave da su jako pametni a nemaju ni svoje misljenje...missim...
..........a i necu da se svadjam.......moralisemo,moralisemo
Sve pesme su im na istu foru... Pa me nerviraju...

Sve pesme su im na istu foru... Pa me nerviraju...

daj ovo ti je lamejos nam reci da slusas sve od muzike i volis sve sto vole mladi...
![]()

ej ti rhcp forever nije ti zdravo shto toliko volis rhcp cak ni za tvoje psihicko zdravlje a i u sustini oni su los bend i znam njihove muzike vishe nego ti i da napomenem da je onaj prvi gitarista bolji nego onaj frusante obojica vole hendrixa samo sto prvi zna da ga svira a dzon ne......mada prava muzika je bluz odatle je sve nastalo da bluza nije bilo niko od tih poznatih bendova ne bi bio tako dobar chak ni stonsi......posto ti ne zhnas da sviras nijedan instrument bas me briga mozda kad bi pocela u stvari bi i shvatila kako je ta muzika glupa i bezveze jednostavni akordi falsevi u soliranju mada u rhcp su svi dobri osim onog neznalice john fruciante....covece po njegovom drzanju gitare vidim da nije stvoren za to mada nije to moj problem bolje pocni da slusas neku pametniju muziku umesto slusas tog john fruciantea on je neobrazovan ni srednju nema mada ti odluci dali ces nastaviti da ih slusas ili ne meni se vishe svidjaju oni stari pepersi,i pokusaj da slusas grupu white stripes to ce te opametiti da vidis tog gitaristu covece 75 godiste a kako svira ko stonsi on je old school muzicar..........
Pa normalno da vam se rhcp ne svidja jer su vam kreteni poput us5 i tokio motela isprali mozak.

hahahah,nit slusam us5 niti slusam tokio hotel,a niti rhcp to je sve ista glupost.......![]()
Prsli ste.Pepersi su medju najjacim grupama na svetu.Kada neko od vas bude imao bend,pa sa njim napravi desetak albuma,pa napuni koji stadion,pa u kontinuitetu svira vise od 25 god,tad pljujte peperse.Do tad FU~CK OFF!!!