Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
I sta, niko ne misli da je ovo bolesno?
Ja se slazem... Ali bila sam ja luda za jednim pevacem..Mislim i sad sam..
Ne volim ih. Smaraju me. Sve pesme-ista fora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mu je ruzna ova riba....dete je slatko...
ma kakav najveci bend oni nisu ni bend .....najveci bendovi su rolling stones,the who,ac dc,guns n roses.....to su veliki bendovi brate .....dok su stonsi isli na velike turneje john fruciante je piskio u pesku i usput izvini ako te nesto vredja i samo da kazem necu da se svadjamo....

Nije ruzna, bas naprotiv. Ali ne vidi se ovde lepo. Suspiria, veruj mi, nisi ga volela ni priblizno kao ja Pepperse. I nema nikakve veze sto ih ne poznajem licno, jer ZNAM kakvi su. NIKO ko zaista poznaje muziku ne moze da kaze da su im sve pesme iste. Ne mozes biti dalje od istine. Sta vise, neki fanovi cak i ne vole sto sviraju vise zanrova i stilova i sto menjaju zvuk. Ali meni, iako menjaju stilove, ipak imaju svoj veoma prepoznatljiv savrseni Peppers zvuk i apsolutno obozavam sve njihove pesme i stilove ikada.
A Suspiria, ako ih ne volis, zasto uopste citas ovu temu? Mislim, ko je lud da cita temu o nekome koga ne voli?
 Sumnjas u moje znanje i ne verujes da znam Freaky Styley (kao sve ostale njihove albume i sve njihove pesme ikada napamet?!) Ej, TI, koji ocigledno ne znas nista u bendu, pa cak ni osnovne stvari (tipa koliko je Dave bio u bendu), si MENE nasao da testiras i jos se usudjujes da sumnjas u moje znanje!!!!!!! Pa nisam ja jedan od onih idiota koji slusa neki bend zato sto im se svidja pevac.
 Sumnjas u moje znanje i ne verujes da znam Freaky Styley (kao sve ostale njihove albume i sve njihove pesme ikada napamet?!) Ej, TI, koji ocigledno ne znas nista u bendu, pa cak ni osnovne stvari (tipa koliko je Dave bio u bendu), si MENE nasao da testiras i jos se usudjujes da sumnjas u moje znanje!!!!!!! Pa nisam ja jedan od onih idiota koji slusa neki bend zato sto im se svidja pevac.  Ja njih sve potpuno jednako obozavam i ne bih bila toliko zaludjena da nisam ODUSEVLJENA njihovom muzikom! TOLIKO sam uvredjena da je to STRASNO! Stidi se!!! Ne znam UOPSTE STA I DALJE radis na ovoj temi!!!!!!!!! Sram te bilo! I da, zvucim kao idiot sada, ali sa pravom, strasno sam uvredjenja i iznervirana i mrzim ljude koji se prave pametni, a ustvari POJMA nemaju o onome oko cega raspravljaju.
 Ja njih sve potpuno jednako obozavam i ne bih bila toliko zaludjena da nisam ODUSEVLJENA njihovom muzikom! TOLIKO sam uvredjena da je to STRASNO! Stidi se!!! Ne znam UOPSTE STA I DALJE radis na ovoj temi!!!!!!!!! Sram te bilo! I da, zvucim kao idiot sada, ali sa pravom, strasno sam uvredjenja i iznervirana i mrzim ljude koji se prave pametni, a ustvari POJMA nemaju o onome oko cega raspravljaju.
MOLIM?!?!?!!?!?!?!?!?!?! DA LI SE MENI CINI ILI TI TI MENE TESTIRAS?!?!?!?!?!?!!?!?!Sumnjas u moje znanje i ne verujes da znam Freaky Styley (kao sve ostale njihove albume i sve njihove pesme ikada napamet?!) Ej, TI, koji ocigledno ne znas nista u bendu, pa cak ni osnovne stvari (tipa koliko je Dave bio u bendu), si MENE nasao da testiras i jos se usudjujes da sumnjas u moje znanje!!!!!!! Pa nisam ja jedan od onih idiota koji slusa neki bend zato sto im se svidja pevac.
Ja njih sve potpuno jednako obozavam i ne bih bila toliko zaludjena da nisam ODUSEVLJENA njihovom muzikom! TOLIKO sam uvredjena da je to STRASNO! Stidi se!!! Ne znam UOPSTE STA I DALJE radis na ovoj temi!!!!!!!!! Sram te bilo! I da, zvucim kao idiot sada, ali sa pravom, strasno sam uvredjenja i iznervirana i mrzim ljude koji se prave pametni, a ustvari POJMA nemaju o onome oko cega raspravljaju.
Anyway, uopste ne zasluzujes da se nerviram zbog tebe!
\:
MOLIM!?!?!?!?! NARAVNO DA ZNAM, NISAM IDIOT!!!!!!!! SRAM TE BILO!!!!!!!!!!!! OTKUD TEBI PRAVO DA ME VREDJAS?!?!?!?! PA SIGURNO me ne bi zanimalo sve to da prvo ne znam SVE o njihovoj muzici!!!!!!!!!!!!! ZNACI, STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo me zanima- kako si zakljucio da ja ne znam nista o njihovoj muzici!?!?!?! STIDI SE, U ZIVOTU me niko vise nije uvredio!!!!!!! Zakljucace nam temu zbog tebe!!!!

@rhcp forever - shto se ti toliko uzbudjujesh? Ako hocesh da mu spustish odgovori mu na pitanje. Ako ne znash odgovor, nemoj jurcati na wikipediu da pogledash (ja to ne bih uradio jer imam dostojanstva), nego reci da ne znash.
A shta njemu garantuje da ti znash BILO SHTA pa da odstrani svaku sumnju u tvoje znanje? OVO JE FORUM.a ne MOGU DA VERUJEM da neko moze tako da me izvredja ili i da uopste POSUMNJA u moje znanje!!
Ako je to najveca uvreda, ti imash lep zhivot.Nisam se iznervirala bez razloga, jer je ovo NAJVECA UVREDA KOJU SAM IKADA dozivela!!!!!!!
A shta njemu garantuje da ti znash BILO SHTA pa da odstrani svaku sumnju u tvoje znanje? OVO JE FORUM.
Ako je to najveca uvreda, ti imash lep zhivot.
da se razumemo, ja ne uzimam nichiju stranu ovde vec sam neutralan, i stvarno mi nije jasno zashto tako reagujesh.
Da, ja priznajem da ih bolesno obozavam, ne vidim zasto stalno to moras da ponavljas. I bas zato sto sam toliko bolesna, ovo me je strasno uvredilo, ali strasno!

ej ti rhcp forever nije ti zdravo shto toliko volis rhcp cak ni za tvoje psihicko zdravlje a i u sustini oni su los bend i znam njihove muzike vishe nego ti i da napomenem da je onaj prvi gitarista bolji nego onaj frusante obojica vole hendrixa samo sto prvi zna da ga svira a dzon ne......mada prava muzika je bluz odatle je sve nastalo da bluza nije bilo niko od tih poznatih bendova ne bi bio tako dobar chak ni stonsi......posto ti ne zhnas da sviras nijedan instrument bas me briga mozda kad bi pocela u stvari bi i shvatila kako je ta muzika glupa i bezveze jednostavni akordi falsevi u soliranju mada u rhcp su svi dobri osim onog neznalice john fruciante....covece po njegovom drzanju gitare vidim da nije stvoren za to mada nije to moj problem bolje pocni da slusas neku pametniju muziku umesto slusas tog john fruciantea on je neobrazovan ni srednju nema mada ti odluci dali ces nastaviti da ih slusas ili ne meni se vishe svidjaju oni stari pepersi,i pokusaj da slusas grupu white stripes to ce te opametiti da vidis tog gitaristu covece 75 godiste a kako svira ko stonsi on je old school muzicar..........