Red Hot Chili Peppers

jao anđelija, tebi bi se svideo i da jednook, da mu odsečen nos, da nosi čarapu na glavi ;)) jesu ti konačno dali da gazduješ na ovoj temi bez cenzure?! ;))

Jes' vala da bi mi se svideo, ali on je STVARNO prelep. 'Ajde sad JJ, nemoj da mi se vadis, znas da sam u pravu. :D BTW, bas mi je drago da te vidim opet na ovoj temi, nema te 9876543234567876543456787654345 godina. :)

Heder je juce zavrsila sa svojom mecom, trajalo je 5 dana, potrosila je 13 ulozaka (ne zna se koje marke). Za tih 5 dana bila je malo nadrndana sto everli nije hteo da nauci da sedi na noshi, a kupili su mu noshu sa daskom presvucenom satenom. Juce za rucak, Heder nije htela nista da sprema, pa su otisli u meksicki restoran i tamo su jeli *****e, buritose i zapata burgere. Malom everliju se posle prikakilo, ali su zaboravili nosu sa satenskom daskom, pa je entoni morao brzo da ga nosi kuci...:hahaha:

rhcp su se prodali sa bladšugaseksmedžik (dobro...ima jos pokoja pesma sa one hot minute), ali od tada njihova muzika ide down, down, down, down...tako da oni sada prakticno prave decije pesmice, muzicki i tekstualno prilagodjene...sve mi nesto mirise da ce im karijera krenuti kao karijera leontine vukomanovic :lol:

^Nikada necu razumeti hatere koji dolaze na neku temu samo da pljuju... A pritom ocigledno POJMA nemaju o subjektu pljuvanja i VREDJAJU potpunim lazima i glupostima, kao doticni gore.

Anyway, nove Anthonyjeve slike...
http://www.brunopress.nl/bin/Brunop...si=1BD186E9020744F5B37FDF3E607066&rnd=5103.54

UMRECU od neizvesnosti, sa kim je bio na ruckuuuu...

:hahaha::hahaha::hahaha: hater :hahaha::hahaha::hahaha:

Ovako...sto se samih pepersa tice, bio sam na vise njihovih koncerata nego sto ces ti ikada u zivotu posetiti. Izmisljena prica sa heder je bila parodija na tvoju sizofrenu opsednutost pepersima. Kada se ovde ponasas tako, kako bi se tek ponasala da si u usa, ili vec gde pepersi sada zive. Siguran sam da bi isla i kopala im po kantama, slikala sta jedu, piju, koje uloske i kurtone koriste, pa posle sve to kacila na fejsbuk...
Doticni, tj ja, prati peperse od freaky styley, a ne kao masa ljudi koja se na njih primila tek kada su snimili californication. Da se razumemo, do 91 oni su bili fenomenalan! bend,a posle toga, postali su samo jos jedan instrument za zgrtanje para. I da, ne mozes opovrgnuti cinjenicu da su im pesmice iz poslednje faze detinjaste, da ne kazem debilne...pretvorili su se u sopstvenu parodiju.
A koliko si ti merodavan/na da sudis o njihovoj muzici je izuzetno diskutabilno. Cinjenica, koliko informacija i detalja znas o njihovim zivotima i zivotima ljudi oko njih, govori da si sa pristupom otisla u pogresnu stranu...da li poznajes sebe makar delic onoga koliko poznajes entonija, everlija i heder?

Niko tebe ne tera da se slazes sa mojim misljenjem, isto kao sto meni niko ne brani da ga iznesem.
Sto se poznavanja i razumevanja njihove muzike, kao i celog njihovog tripa, tu mogu samo da ti kazem da sigurno ne poznajes njihovu muziku od mene, jer ja imam njihovu celokupnu diskografiju (svi oficijelni albumi, singlovi, EP, live, bootleg), celokupnu videografiju (sve zvanicno i nezvanicno i VHS i DVD). Na plocama imam prva tri albuma, a na jednoj kaseti imam njihove demo snimke iz '83. Imam kompletan uvid u svaki muzicki aspekt njihove price. Priznajem, ne pratim njihove privatne zivote, odlaske na utakmice, u restoreane i slicno. Ali znam kojom putanjom se kretala njihova linija - od izvanrednog, inspirativnog, mega energicnog benda do firme RHCP za pravljenje para. Danas, firma RHCP ima ovakav ili onakav privid, ali u samoj sustini njihov moto vec duze vreme je - e sada cemo mi da se malo pokakimo, u fabrici narezemo to na diskove, i posle ce svi da kupuju i rukama veselo da pljeskaju. :D
Ali ne brini, to danas radi velika vecina ''velikih'' bendova, koji su nekada bili dobri. ;)

Niko tebe ne tera da se slazes sa mojim misljenjem, isto kao sto meni niko ne brani da ga iznesem.
Sto se poznavanja i razumevanja njihove muzike, kao i celog njihovog tripa, tu mogu samo da ti kazem da sigurno ne poznajes njihovu muziku od mene, jer ja imam njihovu celokupnu diskografiju (svi oficijelni albumi, singlovi, EP, live, bootleg), celokupnu videografiju (sve zvanicno i nezvanicno i VHS i DVD). Na plocama imam prva tri albuma, a na jednoj kaseti imam njihove demo snimke iz '83. Imam kompletan uvid u svaki muzicki aspekt njihove price. Priznajem, ne pratim njihove privatne zivote, odlaske na utakmice, u restoreane i slicno. Ali znam kojom putanjom se kretala njihova linija - od izvanrednog, inspirativnog, mega energicnog benda do firme RHCP za pravljenje para. Danas, firma RHCP ima ovakav ili onakav privid, ali u samoj sustini njihov moto vec duze vreme je - e sada cemo mi da se malo pokakimo, u fabrici narezemo to na diskove, i posle ce svi da kupuju i rukama veselo da pljeskaju. :D
Ali ne brini, to danas radi velika vecina ''velikih'' bendova, koji su nekada bili dobri. ;)

MOLIM!? Ovo je TAKVA UVREDA ZA MENE!!! A sta ti mislis, ZASTO bih ja uopste PRATILA njihove zivote, tj. skupljala sve te slike da ih NE VOLIM, a muzika je OGROMAN RAZLOG zasto sam ih zavolela!!! A OTKUD TEBI TO da ja nemam sve to sto ti imas!? Pa NE POSTOJI KONCERT koji nisam pogledala tj. koji nemam. Znam APSOLUTNO SVE i njima, ukljucujuci i SVE o njihovoj muzici. imam KOMPLETAN uvid u njihovu muziku kao i u ceo aspekt njihovog postojanja. To mogu svi fanovi na stranim i domacim forumima da ti potvrde. Nisam jedan od onih "fanova" koji znaju 3 hita ili u najboljem slucaju albume od Californicationa pa do nadalje. IDIOT da se nazivam ludim fanatikom da nije tako!!! Znaci, kako sam sad UVREDJENA, nisi SVESTAN!!!!!!!!! OTKUD TEBI PRAVO da me tako vredjas!? JA APSOLUTNO imam POTPUN uvid na njihov rad. Sta vise, idem u Muzicku Gimnaziju i to mi je, na neki nacin i posao, jer to tvrdim da ne mozes ni da zamislis koliko je muzika slozena stvar, MNOGO slozenija nego sto ljudi misle. Ali necu da se hvalim, ispada da skrecem sa teme (iako ustvari nije tako). Samo hocu da kazem da NIKAKO nisam laik sto se muzike tice. Tako da NE MOZES TI MENE da ubedis u to STA PEPPERSI misle, sta je u njihovim glavama, zasto stvaraju muziku, itd.... Imam usi, a imam i oci pa hvala Bogu, mogu da ukapiram koliko vole posao kojim se bave zbog LJUBAVI prema muzici, NE ZBOG novca. SVAKO ko kaze da Peppersi to rade zbog novca OCIGLEDNO nema PREDSTAVE o tome ko su Peppersi.

I opet ti kazem, imam usi i zahvaljujuci njima takodje mogu da CUJEM muziku Peppersa i da JASNO vidim kvalitet i talenat i njihovu ljubav prema muzici. NIKADA ne neces ubediti u suprotno i PRESTANI da me vredjas! Nije mi jasno zasto radis ovo. Npr. ja sad ne volim US5 i jos MILIJARDU njih, pa ipak ne idem na njihove teme da prosipam negativnu energiju i vredjam ih i vredjam fanove.:roll:

Poslednja izmena:
U vasu raspravu na to kako Andjelija shta radi u to ne ulazim.

Ali choveche aman !!!!! ne !!!!
peppersi ne valjaju posle 1991
huh ovo je izuzetno bzvz.

oni briljiraju posle 1991

One Hot Minute (1993–1998)
Californication (1998–2001)
By the Way (2002–2005)
Stadium Arcadium (2006–2007)

Univerzume koja mashta koliko kreativnosti ...
na ovim albumima i kakva muzika !!!

I molim bez mitova o komercijali kao eto ja sam buntovnik ovo je komercijalno AAAAA !!!
Samo bez toga jer je ta pricha postala komercijalnija od bilo kog RHCP ALBUMA. I ovi shto je trose svuda dzabe misle da sa tom prichom zvuche pametno i buntovno.

rhcp muzika je najbolja muzika na svetu i za
par godina oni che biti najvechi bend na svetu

:gace:

Naravno da su i sada najveci bend, najbolji suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i zauvek ce biti!!!!!!! :D :heart:

ma kakav najveci bend oni nisu ni bend .....najveci bendovi su rolling stones,the who,ac dc,guns n roses.....to su veliki bendovi brate .....dok su stonsi isli na velike turneje john fruciante je piskio u pesku i usput izvini ako te nesto vredja i samo da kazem necu da se svadjamo....:)

Ne bas nova slika koja je UPRAVO izasla:

70873421io2.jpg

Aaaaaaaaa, PRESLATKI SU, znaci PLACEM!!! :D :heart:

Back