- Poruka
- 8.923
smešan je ko bioskop na ovim slikama gore, al boli ga mudo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se bas svidja kako mu stoje brkovi! Kao sto vec rekoh, k'o sto moja mama kaze- lepom coveku sve lepo stoji, tj. u Anthonyjevom slucaju, PRELEPOM coveku sve PRELEPO stoji.![]()
jao anđelija, tebi bi se svideo i da jednook, da mu odsečen nos, da nosi čarapu na glavi) jesu ti konačno dali da gazduješ na ovoj temi bez cenzure?!
)

^Nikada necu razumeti hatere koji dolaze na neku temu samo da pljuju... A pritom ocigledno POJMA nemaju o subjektu pljuvanja i VREDJAJU potpunim lazima i glupostima, kao doticni gore.
Anyway, nove Anthonyjeve slike...
http://www.brunopress.nl/bin/Brunop...si=1BD186E9020744F5B37FDF3E607066&rnd=5103.54
UMRECU od neizvesnosti, sa kim je bio na ruckuuuu...

hater 

Niko tebe ne tera da se slazes sa mojim misljenjem, isto kao sto meni niko ne brani da ga iznesem.
Sto se poznavanja i razumevanja njihove muzike, kao i celog njihovog tripa, tu mogu samo da ti kazem da sigurno ne poznajes njihovu muziku od mene, jer ja imam njihovu celokupnu diskografiju (svi oficijelni albumi, singlovi, EP, live, bootleg), celokupnu videografiju (sve zvanicno i nezvanicno i VHS i DVD). Na plocama imam prva tri albuma, a na jednoj kaseti imam njihove demo snimke iz '83. Imam kompletan uvid u svaki muzicki aspekt njihove price. Priznajem, ne pratim njihove privatne zivote, odlaske na utakmice, u restoreane i slicno. Ali znam kojom putanjom se kretala njihova linija - od izvanrednog, inspirativnog, mega energicnog benda do firme RHCP za pravljenje para. Danas, firma RHCP ima ovakav ili onakav privid, ali u samoj sustini njihov moto vec duze vreme je - e sada cemo mi da se malo pokakimo, u fabrici narezemo to na diskove, i posle ce svi da kupuju i rukama veselo da pljeskaju.![]()
Ali ne brini, to danas radi velika vecina ''velikih'' bendova, koji su nekada bili dobri.![]()

Nova Anthonyjeva slika, UPRAVO je izasla, a slikana je u cetvrtak:
http://poisonivyjones.blogspot.com/2009/02/anthony-kiedis-favorite-outfit.html
Ja nemam reci da opisem koliko obozavam ovog coveka i koliko je vise nego savrsen.![]()
![]()
huh ovo je izuzetno bzvz.peppersi ne valjaju posle 1991

Naravno da su i sada najveci bend, najbolji suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i zauvek ce biti!!!!!!!![]()
![]()