Aaaaaaaaaaaaaa, vratila sam seeeeeeeee!!!

;Ljudi, bilo je FENOMENALNOOOOO!!!!!!!! Znaci, ODUSEVILA SAM SE, momci SUPER svirajuuuuuuuuu!!!! Bilo je jaaaaako, jaaaaako malo ljudi... Ali svirka je bila SUPER!!!!!!!! Naravno, trudili su se da imitiraju Pepperse, bili su i obuceni kao oni... "Flea" je imao kostursko odelo, "Chad" svoj cuveni plavi kombinezon i kapu, "Anthony" prsluk, crnu majicu, kravatu, kratke pantalone... A "John"... NEMAM RECI!!! Znaci KAO DA GLEDAM JOHNA FRUSCIANTEA LICNO koliko fizicki lici na njega!!! Nijemu se lepo videla faca, ali KOSA, POKRETI NA BINI, STAJANJE, HODANJE, GARDEROBA... SVE fizicki POTPUNO ISTO!!!!! Znaci, toliko mi je bio isti da sam JEDVA odolela da se ne popnem na binu, pokusavajuci da se saberem da to NIJE John Frusciante, vec samo gitarista koji ga imitira. Iva, nasla sam ti muza!!!! Hahaha....

Salim se naravno, ne znam kakav je taj gitarista iz tog benda kao licnost, ali fizicki... ISTI. Gledala sam CESTO njihove snimke na netu i ODMAH sam primetila da su John i taj gitarista ISTI, ali sad uzivo sam se SOKIRALA znaci. Nacin na koji svira, na koji se pomera, na koji pomera glavu kada hoce da skloni kosu kad peva, nacin na koji hoda, nacin na koji stoji, oblacenje, kosa, gradja.. Znaci POTPUNO isto. Izmedju pesama nisam PRESTAJALA DA PRICAM drugarici da je gitarista ISTI John.
"Anthony" je pokusavao da skine Anthonyjeve pokrete, iz sveg srca se bacao po bini, skakao, silazio sa bine, izvodio Anthonyjev cuveni "robotski ples", STVARNO se covek trudio i ima energije... Ali Anthony je Anthony, tako da je ovaj imitator izgledao malo cudno pokusavajuci da ga imitira. Naravno, NIKAKO NE MOZE da skace tako visoko, ali se zaista trudio da se sto vise bacaka po bini, da se uvija, cak je i pravio face i stipao se, vrckao, cak i cupkao dlake na nogama.... Hahaha...

Sto se "Chada" i "Fleaja" tice i oni su bili super, pokusavali su naravno da ih imitiraju, narocito "Flea" sa svojim vrtenjem glave, ali mu bas nije mnogo poslo od ruke. Ali bio je FENOMENALAN, zaista.
Sto se svirke tice, SUPER SU zvucali, STVARNO!!! Prvo da kazem neke zamerke, koje se nisu puno primecivale- jedino se prateci nisu uvek dovoljno culi, ali bilo je OK. I gitarista je PONEKAD pomalo ispadao iz ritma (narocito za "Get on top"), a pevac je ponekad falsirao... Ali Boze moj. Sve u svemu, SUPER svirka i momci su se ZAISTA potrudili, vidi se. Naravno da ne mogu da PRIDJU pravim Peppesima, ali ja sam PREZADOVOLJNA.
Sto se setliste tice, svirali su "Warped",
"Suck my Kiss", "Knock me down", "Aeroplane", "They're red hot", "Under the bridge", "Give it away",
"My friends", "Tell me baby",
"Around the world", "Snow ((Hey Oh))", "Dani California", "Charlie",
"Otherside", "Fortune faded", "Californication", "By the way",
"Universally speaking", "Can't stop",
"Get on top", gitarista je izveo "How deep is your love"...
Ah, kako je bilo SUPEEEEEEERRRRR!!!!!!
Inace, bila sam ODMAH ispred bine i pevac je SVE VREME GLEDAO u mene, smeskao se, pokazivao prstom na mene... A POSLE koncerta, (ustvari pre bisa), pokazao mi je podignut palac, rekavsi da sam FENOMENALNA i da mu UOPSTE nije trebao podsetnik za tekstove, jer je imao mene.

A ja sam SVAKU, ali SVAKU pesmu pevala od reci do reci, drala se iz sveg glasa, bolje sam znala tekstove i od njega, cak je nekoliko puta zbunjeno pogledao u mene kada je zaboravio tekst i ja sam mu pomogla. Posle su se vratili i odsvirali bis, a onda su mi ostali clanovi benda odusevljeno mahali i rekli da sam super, a upoznala sam se sa pevacem, rekla sam mu da su odlicni i pitala kad ce da dodju opet...Rekao je da ce rado doci i da im se jako svidelo iako je bilo strasno malo ljudi, a ja sam rekla da nista ne brine i da cu sledeci put ja dovesti publiku.

I da, pricali smo o tome kako cu ih svuda nahvaliti, i po stranim i po domacim forumima i sajtovima, kao i tome kako nenormalno obozavam Pepperse.
I prisao mi je Mikica iz "Alogije", cestitao mi

, rekao da je odusevljen time koliko sam uzivala i pevala i da je ODUSEVLJEN sto Pepperse TOLIKO obozavam.

Kasnije se dopisivao sa mojim ocem i kod njega me je nahvalio.

A da dodam da su me svi gledali kao idiota, jer vecina ljudi tamo nije znala tekstove UOPSTE, a i oni koji su znali, uglavnom su znali DELOVE (NE cele pesme) "Californication", "Otherside", "By the way", "Dani California", "Snow ((Hey Oh))" i "Under the bridge". A ja sam se kao idiot iz sveg glasa drala APSOLUTNO SVAKU rec APSOLUTNO SVAKE pesme i usput igrala, skakala, smejala se kao idiot od srece..

I konobar kaze kako je sve vreme gledao u mene, umesto u bend, posto sam bila presrecna.
Tako da, ljudi moji, PREZADOVOLJNA SAM vecerasnjim provodom, bilo je FENOMENALNO!!!! Naravno, nemojte da me shvatite pogresno- Peppersi su IPAK Peppersi i nista ne moze da pridje pravim Peppersima... Ali ovaj tribute band je bio STVARNO odlican.