Red Hot Chili Peppers

Znam, ali Anthonyja kada su pitali, evo sta je izjavio: "Hey, if the moment demanded a sock. If people said 'You're too old for that' or something where we need to do it, we'll do it just to shake things up." :P To je izjavio u oktobru 2004., tacnije taj intervju je izasao 13. oktobra 2004. :)

A pre toga, 2002. na New Zelandskoj konferenciji za stampu...

"Reporter: have you guys still got a bit of a fetish with performing naked, or has that sorta passed?

Anthony: I don’t know that it was ever really a fetish (laughter) it wasn’t something that we had to do in order to get off. It wasn’t like we couldn’t get it up unless…We play really hard, and we give it everything we’ve got, everytime we play…and given the right temperature and weather circumstances, the less clothing on, the nicer it feels to be playing music. At one point, we kinda took that to the extreme and from time to time we still do. It feels good, and people came to actually expect it, so we became less interested in doing it, but you never know…Flea has actually been whispering in my ear "When are we going to perform naked again?" "

Ovo su samo neke od izjava sto se toga tice, ove su mi prve pale napamet... Uglavnom, nikada bas jasno ne stave do znanja da se to nece desiti ponovo, tako da... Nadajmo se. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Novi post na Johnovom blogu:

http://johnfrusciante.com/?p=49

I u slucaju da nekoga zanima, iako nije DIREKTNO vezano za Pepperse... Ove Heatherine slike su upravo izasle:

0000514164-89914L.jpg

0000514131-32076L.jpg

0000514129-60296L.jpg

^Nemoj da pricas da je proslo, nikad se ne zna. ;) Iskreno, mislim da je John jedini koji bas i ne bi bio odusevljen tom idejom, ali mislim da bi ostali clanovi pristali bez problema... Ali naravno i John bi morao da se slozi da bi to uradili, tako da nadajmo se da ce jednom promeniti misljenje i pristati da svira u carapama bez problema. :P

Aaaaaaaaaaaaaa, vratila sam seeeeeeeee!!! :D ;Ljudi, bilo je FENOMENALNOOOOO!!!!!!!! Znaci, ODUSEVILA SAM SE, momci SUPER svirajuuuuuuuuu!!!! Bilo je jaaaaako, jaaaaako malo ljudi... Ali svirka je bila SUPER!!!!!!!! Naravno, trudili su se da imitiraju Pepperse, bili su i obuceni kao oni... "Flea" je imao kostursko odelo, "Chad" svoj cuveni plavi kombinezon i kapu, "Anthony" prsluk, crnu majicu, kravatu, kratke pantalone... A "John"... NEMAM RECI!!! Znaci KAO DA GLEDAM JOHNA FRUSCIANTEA LICNO koliko fizicki lici na njega!!! Nijemu se lepo videla faca, ali KOSA, POKRETI NA BINI, STAJANJE, HODANJE, GARDEROBA... SVE fizicki POTPUNO ISTO!!!!! Znaci, toliko mi je bio isti da sam JEDVA odolela da se ne popnem na binu, pokusavajuci da se saberem da to NIJE John Frusciante, vec samo gitarista koji ga imitira. Iva, nasla sam ti muza!!!! Hahaha.... :P Salim se naravno, ne znam kakav je taj gitarista iz tog benda kao licnost, ali fizicki... ISTI. Gledala sam CESTO njihove snimke na netu i ODMAH sam primetila da su John i taj gitarista ISTI, ali sad uzivo sam se SOKIRALA znaci. Nacin na koji svira, na koji se pomera, na koji pomera glavu kada hoce da skloni kosu kad peva, nacin na koji hoda, nacin na koji stoji, oblacenje, kosa, gradja.. Znaci POTPUNO isto. Izmedju pesama nisam PRESTAJALA DA PRICAM drugarici da je gitarista ISTI John. :P
"Anthony" je pokusavao da skine Anthonyjeve pokrete, iz sveg srca se bacao po bini, skakao, silazio sa bine, izvodio Anthonyjev cuveni "robotski ples", STVARNO se covek trudio i ima energije... Ali Anthony je Anthony, tako da je ovaj imitator izgledao malo cudno pokusavajuci da ga imitira. Naravno, NIKAKO NE MOZE da skace tako visoko, ali se zaista trudio da se sto vise bacaka po bini, da se uvija, cak je i pravio face i stipao se, vrckao, cak i cupkao dlake na nogama.... Hahaha... :lol:
Sto se "Chada" i "Fleaja" tice i oni su bili super, pokusavali su naravno da ih imitiraju, narocito "Flea" sa svojim vrtenjem glave, ali mu bas nije mnogo poslo od ruke. Ali bio je FENOMENALAN, zaista.
Sto se svirke tice, SUPER SU zvucali, STVARNO!!! Prvo da kazem neke zamerke, koje se nisu puno primecivale- jedino se prateci nisu uvek dovoljno culi, ali bilo je OK. I gitarista je PONEKAD pomalo ispadao iz ritma (narocito za "Get on top"), a pevac je ponekad falsirao... Ali Boze moj. Sve u svemu, SUPER svirka i momci su se ZAISTA potrudili, vidi se. Naravno da ne mogu da PRIDJU pravim Peppesima, ali ja sam PREZADOVOLJNA. :D

Sto se setliste tice, svirali su "Warped", "Suck my Kiss", "Knock me down", "Aeroplane", "They're red hot", "Under the bridge", "Give it away", "My friends", "Tell me baby", "Around the world", "Snow ((Hey Oh))", "Dani California", "Charlie", "Otherside", "Fortune faded", "Californication", "By the way", "Universally speaking", "Can't stop", "Get on top", gitarista je izveo "How deep is your love"...

Ah, kako je bilo SUPEEEEEEERRRRR!!!!!!

Inace, bila sam ODMAH ispred bine i pevac je SVE VREME GLEDAO u mene, smeskao se, pokazivao prstom na mene... A POSLE koncerta, (ustvari pre bisa), pokazao mi je podignut palac, rekavsi da sam FENOMENALNA i da mu UOPSTE nije trebao podsetnik za tekstove, jer je imao mene. :D A ja sam SVAKU, ali SVAKU pesmu pevala od reci do reci, drala se iz sveg glasa, bolje sam znala tekstove i od njega, cak je nekoliko puta zbunjeno pogledao u mene kada je zaboravio tekst i ja sam mu pomogla. Posle su se vratili i odsvirali bis, a onda su mi ostali clanovi benda odusevljeno mahali i rekli da sam super, a upoznala sam se sa pevacem, rekla sam mu da su odlicni i pitala kad ce da dodju opet...Rekao je da ce rado doci i da im se jako svidelo iako je bilo strasno malo ljudi, a ja sam rekla da nista ne brine i da cu sledeci put ja dovesti publiku. :) I da, pricali smo o tome kako cu ih svuda nahvaliti, i po stranim i po domacim forumima i sajtovima, kao i tome kako nenormalno obozavam Pepperse. :D

I prisao mi je Mikica iz "Alogije", cestitao mi :eek:, rekao da je odusevljen time koliko sam uzivala i pevala i da je ODUSEVLJEN sto Pepperse TOLIKO obozavam. :D Kasnije se dopisivao sa mojim ocem i kod njega me je nahvalio. :P A da dodam da su me svi gledali kao idiota, jer vecina ljudi tamo nije znala tekstove UOPSTE, a i oni koji su znali, uglavnom su znali DELOVE (NE cele pesme) "Californication", "Otherside", "By the way", "Dani California", "Snow ((Hey Oh))" i "Under the bridge". A ja sam se kao idiot iz sveg glasa drala APSOLUTNO SVAKU rec APSOLUTNO SVAKE pesme i usput igrala, skakala, smejala se kao idiot od srece.. :P I konobar kaze kako je sve vreme gledao u mene, umesto u bend, posto sam bila presrecna. :D

Tako da, ljudi moji, PREZADOVOLJNA SAM vecerasnjim provodom, bilo je FENOMENALNO!!!! Naravno, nemojte da me shvatite pogresno- Peppersi su IPAK Peppersi i nista ne moze da pridje pravim Peppersima... Ali ovaj tribute band je bio STVARNO odlican. :D

z:)z:)
e Andjo sad me ljutis..z:lol:
John je jedan jedini,taj momak se samo trudi da mu bude kopija...
I nista vise.

Zasto te ljutim, pa to sam i JA rekla!!! NARAVNO da je John jedan jedini!!! Pravi Peppersi su jedni, jedini, jedinstveni, najbolji, neponovljivi!!!!!!! :D :D :D NIKO NIKADA nece moci da im pridje, samo sam rekla da me ovaj decko, Jelen, fizicki strasno podseca, ali NARAVNO da je on SAMO KOPIJA. Orginal je original. ;)

Anyway, ovaj snimak je UPRAVO izasao... Ali sniman je 9. avgusta 1998., Anthony prica o prolecu i o tome da se John vratio u bend:

Awwwwww... :D

Poslednja izmena:
Jao bas su swwaaatki:)
E znate sta sam cula?! Da se rhcp raspadaju! Kao Anthony sada je zauzet oko deteta i snimanja serije, Flea ide u skolu kako bi ucio teroriju o muzici, Chad ima neku drugu grupu i optereccen je svojm motorima, a John promovise novi album. To su naveli kao razloge. Mislim da sam u bravo to procitala... Mada kad bravo napise nesto...

^Nije tacno. Znam ja, ne slusaj te novine. Samo su na duuuugoj pauzi i sudeci po Johnu, trenutno nemaju planove.

Trebali su da se okupe u septembru, ali su odlozili, po Fleaju, bar za jos godinu dana. A pre te Fleajeve izjave i Chad i Anthony su rekli da su samo na pauzi i da ce se okuputi ponovo. Jedino me brine nacin na koji je John reagovao kada su ga pitali o Peppersima.

Ali naravno da se nece raspasti!!! Pa oni OBOZAVAJU da sviraju zajedno.

pa ti i to znaš?! svaka ti čast, stvarno :klap: !
BTW.. nisam prokomentarisala skorašnje vesti.. dakle, slike su, bez sumnje, kao i uvek ODLIČNE, posebno one na kojoj vozi bicikl.. ah, kako bih volela da vozim bicikl sa njim, onako u paru, ujutru kada ustanemo, po parku negde, u prirodi.. :aha: :heart:

a koja mu je ta riba na utakmici, ta plavuša? :think: da nije neka nova? i opet mlada.. :D
sviđaju mi se i slike od Heather.. prilično zanimljivo..

a što se tiče RHCP nastupa na koncertima samo u čarapa.. slažem se da opet urade to.. tako su UNIKAT sa njima.. a i bez njih :D.. hoću reći, oni su UNIKAT U SVAKOM POGLEDU !
:heart: ;)

:hahaha: E, ODUŠEVILA SI ME OVOM VEČĆU !!! :D
jesi li to sama izračunala kada je začet dragi Anth ili našla negde?
u pravu si.. da nije ovog datuma (Anthovog začeća) ne bi bilo ni njega, a verovatno ni RHCP-a.. bar ne u onako originalnom sastavu kakav je sa njim.. i, of course, ostalom trojicom.. :worth:
zahvaljujem i ja, u moje ime, roditeljima te EXCELLENT ČETVORKE što su "napravili" takvu decu :D
inače, sada ne bismo imali o kome ovoliko da diskutujemo i koga da ovoliko volimo..
zamenu bi, možda, našli.. ali, definitivno ne iste kao što su PEPPERSI :D
i da više ne filozofiram.. HVALA NJIMA ŠTO POSTOJE !!!
:worth: :heart:

ma rhcp su skroz bezveze bend onaj gitarita john fruciante kao to nesto izvodi a ja ga mogu uciti gitaru . tako sve najgore onjima because they are poor

Uh-oh, al' smo se iznervirali. Nismo li? Sve najgore i o tebi, prijatelju, jer ne umeš o njima da napišeš odvojeno.

Javi se kad budeš imao Džonovo znanje na temu teorije muzike, filozofije, književnosti, i, što da ne, hajde da vas stavimo na isto mesto, da napravimo test znanja, pa da vidimo kako ćeš da kvekneš. Da si čuo ijedan od njegovih solo albuma, i da si razmišljao više od 5 sekundi, skapirao bi da je taj čovek mnogo više od "gitariste Peppersa".

Znaš, baš je trulo kada pričaš o tome kako ne razumeš Ajnštajna i onda naletiš na troje fizičara. Isto kao što je trulo kad pljuješ Džona i naletiš na mene. :hahaha:

I da nemaš probjema sa indetitetom, ne bi sebe zvao Jack White. To je tako trulo, da nemam reči.

Back