Red Hot Chili Peppers

Pricas o Johnu, Iva? Pa ko je rekao da sam uvredjena? Nije on nista kriv sto moje pitanje NIKADA ne bi izabrali. :( I diiiivan je John prema fanovima, sudeci po iskustvima onih koji su ga upoznali... Uostalom znala sam ja to oduvek, nisu mi potrebni ljudi da to potvrde. Super je on! :worth: Zasto mislis da ima nenormalan odnos prema ljudima? Kakav ti to razlog imas da budes uvredjena?

On je đubre. Veruj mi.
I Entoni, i Fli i Čed su trista puta bolji ljudi od njega.

Divan prema fanovima? Da, kad se oni uguraju preko veze, pa mora da bude fin prema njima. Inače, to su totalne gluposti.

On je đubre. Veruj mi.
I Entoni, i Fli i Čed su trista puta bolji ljudi od njega.

Divan prema fanovima? Da, kad se oni uguraju preko veze, pa mora da bude fin prema njima. Inače, to su totalne gluposti.

Ne mogu da verujem sta si napisala. Necu da se svadjam, ali NIKADA me niko nece ubediti u to da je John los covek.

Da, jeste bio divan prema SVIM fanovima sa foruma Peppersa koji su ga upoznali. Preko kakve veze? Pricam o obicnim fanovima uglavnom sa stranih foruma Peppersa).

Ne mislim da che oni odgovoriti na ta pitanja.

Kako onda objasnjavas AUDIO intervju sa Chadom koji sam POSTAVILA ovde kada je izasao (16. 10.)? Izmedju ostalog, odgovara i na pitanja fanova koja su postavljali na tom sajtu: http://www.musicradar.com/news/guitars/chad-smith-talks-red-hot-chili-peppers-chickenfoot-177564

Iva, zao mi je, ne mogu da ti verujem. I cudi me da TI to kazes. Anyway, znas moje misljenje, John je divna osoba i uvek ce biti!:worth:

Neko uvek može da sastavi odgovore za njega i on će ih pročitati.

Čudiš se što ja to kažem? Onaj ko zna i ko je trezvena osoba, taj će prvi i primetiti.

Mi nemamo dokaza da je on dobar čovek. SVI ljudi sem onih koje je sretao na ulici i onih kojima nije mogao da pobegne, bili su tamo preko veze: ili su se 'vatali sa nekim iz osoblja, ili znaju nekoga, ili im je neko rođak.

On je đubre, gad i lažovčina. To je tip koji ti ne bi dao vode u pustinji ni da umireš, jer bi mu voda bila potrebna za povezivanje sa vasionom. To su takve gluposti, sranja i halucinacije da ja nemam reči.

Napravio sam jednu novu veliku lepu stvar u sobi mislim da che vam se svideti

ta1.jpg

ta2.jpg

ta3.jpg

ta5.jpg

:)

Iva,verujem da sI u nekoj fazi trenutno,mozda i znam zasto.Ali sigurno znam da Johna volis i previse da bi ovako pisala o njemu(znam da to ne moslis):heart:

Necu ni postaviti pitanje,niti znam sta bih pitala...Ja i dalje ne mogu da verujem da sam ih videla,a kamoli da ocekujem da ce mi odgovoriti .

Charlie,neverovatno!
Kako li to radis?Napravis u photosopu..pa nosis u kopirnicu ili...imas neke svoje metode?((;

jaoooooooo, CHARLIE, soba ti je prekrasna :zaljubljena:!!!
kako lepi posteriiiiiiii :D
a sto si mi tek ti cakan ;)

drago mi je da je sa Anthom sve u redu.. nisam ni sumnjala.. ali uvek ti tracevi nas bombarduju pa jos kada tako realno deluju, kako da se ne zapitas bar malo "cekaj, a sta ako je stvarno to istina?" :think:
srecom, pa nije..
:)

ja svu cetvoricu Peppersa podjednako volim zbog toga sto su mi ulepsali zivot samom cinjenicom da postoje i da prave fascinantne albume.. zbog toga sto su bili kod nas i sto ce mi ostati u najlepsem secanju taj dogadjaj.. kakav je ko privatno i zaista kao covek, pa savrseni nisu, jer niko nije.. ali me i ne zanima, najvaznije je da su zivi, zdravi (:)), da postoje (:worth:) i da su originalni u svojim pesmama i prava pozitivna energija na koncertima.. to je meni, kao fanu, bitno.. zli sigurno nisu, a da imaju mane, imaju.. i to vec ne bi trebalo da bude nasa briga ;)

Jao, CHARLIE, DIIIIVNOOOOOO!!! :D :D :D :D :D :heart:

Hvala Andjelka.

Charlie,neverovatno!
Kako li to radis?Napravis u photosopu..pa nosis u kopirnicu ili...imas neke svoje metode?((;

Da napravio sam u photosopu ... ali sve je shtampano na obichnom shtampachu na vishe papira
manjeg formata pa onda sve to sklapam u ovaj jedan veliki poster ... :) hvala.

jaoooooooo, CHARLIE, soba ti je prekrasna :zaljubljena:!!!
kako lepi posteriiiiiiii :D
a sto si mi tek ti cakan ;)
Drago mi je da vam se tako svidja ... mada iskren da budem nisam ni sumnjao.
Ipak ovde svi mi volimo istu stvar. RHCP and John Frusciante :heart:

Slavo:
Zvucnici su ti vrh, isti su ko moji i cepaju :worth:

Da Slave definitivno su dobri imam ih pet godina strashno sam zadovoljan

... i kvalitet je i danas kako i pre pet godina.

Nadam se da im nisu dosadili Peppersi i John :) (zvuchnicima)

Ovo je upravo izaslo...

"AK & Blackie attend Portland Trail Blazers’ vs Phoenix Suns’ game on Thursday 18, 2008 in Portland----
Portland won...
Have a VERY CLOSE look!! :P

4:45 - Lakers fan Anthony Kiedis is here as well. Yeah, I know his dad lives here and all, but chillaxing in Portland hasn't ceased the audio abortion that is the Red Hot Chili Peppers from still releasing records. Let's all pray for an errant t-shirt gun misfire... 52-45 Phoenix.

5:16 - Oh the humanity! Anthony Kiedis just got hit in the face with a blast from the t-shirt gun, there's blood everywhere. You could even say there is sugar, sex, and magic to accompany all the blood. Thank you, I'll be here all night.

http://blogtown.portlandmercury.com/BlogtownPDX/archives/2008/12/18/blazers_vs_suns_hot_live_blo

5:32
B-Roy hits a jumper right in front of Anthony Kiedis. Yeah, Kiedis in the building. Perhaps he's a big Bobby Gross fan. On the other end, Greg Oden swats Shaq away like a gigantic fly, then gets called foul for running into Matt Barnes. We expect some fouls from Greg. Though he has played very little tonight because of them.

http://www.localcut.wweek.com/wwire/?p=18075"

Awwwww, Anthony je TAAAAAAAAKO presladak... I dalje ima brkove. :) Nadam se da ce se pojaviti vece slike. ;)

Back