Charlie`From`Stadium
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam u to vreme imao neke finansijske probleme(pisao sam ranije ako neko uopste obrato paznju i ako ima vremena da se smara sa tim) i nasao slucajno kartu sat vremena pred polazak.Zato sam krenuo tako "kasno" na koncert al kad sam stigo bio odusevljen ko malo dete
sto sam tako blizu i sto cu ih ipak videti u prirodnoj velicini.Imao sam utisak kao da sam se taj dan ponovo rodio.
p.s.Sta se svadjate ti i ovaj Krang.Zar se ne secas da je i u crtacu Krang bio negativan lik.![]()

DA li neko zna gde mogu da nabavim ponovo izdate Freaky stile,The red hot chili peppers,Uplift mofo party plan.Po mogucnosti u Novom sadu. :wink:

"The Chad Smith Show debuts Saturday, December 5th.
Chad Smith and his guests Taylor Hawkins, Stephen Perkins and Gary Novak compare drumming to "adult relations" in this preview of The Chad Smith Show. Only available at http://www.drumchannel.com
And a huge interview with him:
http://www.drumchannel.com/entertainment/2895.aspx"
Jupiiii!

Molim te, ne koristi izraz "nad*kao" za čoveka koji se mnogo namučio u životu i koji je tad bio bolestan i pod stresom. On je nežno, suptilno biće i kad pati, onda mnogo pati. Hvala unapred.![]()

biche to najlepshi poklon za novu godinu ikada ..."Flea to play in reformed The Faces
Red Hot Chili Peppers star Flea is to join The Faces.
Guitarist Ronnie Wood has confirmed the band, fronted by Rod Stewart, are already rehearsing for a reunion tour and revealed the Around The World bassist is ready to step in to replace original member Ronnie Lane, who died in 1997.
Wood told Rolling Stone magazine: “We had a few fantastic rehearsals last week and we’re ready to go. It’s like no time has passed by.
“There’s a lot of guest bass players that want to do it - including Flea.
“We just have to sort out when and where and drop all of the management egos and just do what we can. We know we can do it. It’s just a matter of getting everyone’s availability sometime next year.”
As well as a tour, the band is also considering releasing a new album.
Wood, also one of The Rolling Stones, added: “Rod wants me to write a load of new stuff for him, so I can do that.
“I’m itching to do more work with The Rolling Stones too. We just haven’t decided when and where, yet, but I know we will.”
The Faces was formed with members from two bands, the Small Faces and the Jeff Beck Group, in 1969 and included keyboard player Ian McLagan, drummer Kenney Jones and Ronnie Lane on bass alongside Stewart and Wood.
The group split in 1975 and Stewart went on to enjoy an incredibly successful solo career."
![]()
![]()
![]()

.. evo, obrisala sam mada steta sto postoje takvi ..... da ne kazem kakvi.. 
razumem te.. evo, obrisala sam mada steta sto postoje takvi ..... da ne kazem kakvi..
nego sam mislila, posto je ovo tema o Peppersima, da fanovi vide i glasaju, ne verujem da su svi videli onaj sto postavih na temi za EXIT.. mada, ionako mislim da samo ih cudom mogu dovesti - RHCP.. posto su i oni u toj pauzi dok ne krenu da snimaju novi album.. da li bi prihvatili poziv..