Red Hot Chili Peppers

Ma ja sam u to vreme imao neke finansijske probleme(pisao sam ranije ako neko uopste obrato paznju i ako ima vremena da se smara sa tim:P) i nasao slucajno kartu sat vremena pred polazak.Zato sam krenuo tako "kasno" na koncert al kad sam stigo bio odusevljen ko malo dete:D sto sam tako blizu i sto cu ih ipak videti u prirodnoj velicini.Imao sam utisak kao da sam se taj dan ponovo rodio.:D

p.s.Sta se svadjate ti i ovaj Krang.Zar se ne secas da je i u crtacu Krang bio negativan lik.:hahaha:

Hehe... Ja i dalje ne mogu da verujem da sam ih videla. BILI SU MI TAAAAAKO BLIZU. Neverovatna mi je cinjenica da sam deo SVOG ZIVOTA provela na istom mestu u isto vreme kao i Peppersi, da smo udisali isto VAZDUH... I dalje ne mogu da verujem, kunem ti se. Eh, dala bih svoj ZIVOT da se vratim... :(

Sto se Kranga tice... Ma necu uopste ni da komentarisem. Svadja se, a nema nikakvih argumenata kojima brani svoj stav i svoje misljenje, vec samo vredja.

Sta ste se svi sjatili na Kranga?Decko nista lose nije rekao....samo je izneo svoje misljenje...dal je Dave bio tu 3,4 ili 5 godina....nije ni bitno.Napadas ga bez razloga...napisao je sve jasno,ne znam kako ne vidis?Ako se neko ne odusevljava Antonijem,odmah ga treba lincovati?Pa,ni ja ga preterano ne gotivim...drazi su mi Flea i John.Dok mi je Chad....onako....neupadljiv.Bili su ok na koncertu,svirka je bila super,ali je kratko trajala....videla sam i spisak pesama i znam da su trebali jos da sviraju.Jedan izvor tvrdi da su skratili na minimalac zbog nevremena,dok drugi tvrdi da su skratili jer Johnu nije bilo dobro.Mada,i meni je izgledalo da se John nad*kao pred californication,i ja sam bila u fan pit-u,ali nisam bas bila toliko blizu...bila sam negde u prvoj trecini...tacno pored onog lika sto je palio baklje!:)

Danas je moj RHCP dan!!!

Odval'la sam se od Peppersa, ceo dan ih pustam. Bas sam par puta provrtela Sak maj kis.

Fliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Chad Smith rulez mah world!!!!!111

Hvala na paznji.
(svako ponekad odlepi)

PS-Za osobu koja zna da se na nju odnosi: gledacu da veceras bidnem na MSN.

"The Chad Smith Show debuts Saturday, December 5th.

Chad Smith and his guests Taylor Hawkins, Stephen Perkins and Gary Novak compare drumming to "adult relations" in this preview of The Chad Smith Show. Only available at http://www.drumchannel.com

And a huge interview with him:
http://www.drumchannel.com/entertainment/2895.aspx"

Jupiiii!

E na ovaj sajt nesto bas ne funkcionise sve kako treba nije mi otvorio ni pola stvari.:sad2:

"Flea to play in reformed The Faces

Red Hot Chili Peppers star Flea is to join The Faces.

Guitarist Ronnie Wood has confirmed the band, fronted by Rod Stewart, are already rehearsing for a reunion tour and revealed the Around The World bassist is ready to step in to replace original member Ronnie Lane, who died in 1997.

Wood told Rolling Stone magazine: “We had a few fantastic rehearsals last week and we’re ready to go. It’s like no time has passed by.

“There’s a lot of guest bass players that want to do it - including Flea.

“We just have to sort out when and where and drop all of the management egos and just do what we can. We know we can do it. It’s just a matter of getting everyone’s availability sometime next year.”

As well as a tour, the band is also considering releasing a new album.

Wood, also one of The Rolling Stones, added: “Rod wants me to write a load of new stuff for him, so I can do that.

“I’m itching to do more work with The Rolling Stones too. We just haven’t decided when and where, yet, but I know we will.”

The Faces was formed with members from two bands, the Small Faces and the Jeff Beck Group, in 1969 and included keyboard player Ian McLagan, drummer Kenney Jones and Ronnie Lane on bass alongside Stewart and Wood.

The group split in 1975 and Stewart went on to enjoy an incredibly successful solo career."

:D :D :D

"Flea to play in reformed The Faces

Red Hot Chili Peppers star Flea is to join The Faces.

Guitarist Ronnie Wood has confirmed the band, fronted by Rod Stewart, are already rehearsing for a reunion tour and revealed the Around The World bassist is ready to step in to replace original member Ronnie Lane, who died in 1997.

Wood told Rolling Stone magazine: “We had a few fantastic rehearsals last week and we’re ready to go. It’s like no time has passed by.

“There’s a lot of guest bass players that want to do it - including Flea.

“We just have to sort out when and where and drop all of the management egos and just do what we can. We know we can do it. It’s just a matter of getting everyone’s availability sometime next year.”

As well as a tour, the band is also considering releasing a new album.

Wood, also one of The Rolling Stones, added: “Rod wants me to write a load of new stuff for him, so I can do that.

“I’m itching to do more work with The Rolling Stones too. We just haven’t decided when and where, yet, but I know we will.”

The Faces was formed with members from two bands, the Small Faces and the Jeff Beck Group, in 1969 and included keyboard player Ian McLagan, drummer Kenney Jones and Ronnie Lane on bass alongside Stewart and Wood.

The group split in 1975 and Stewart went on to enjoy an incredibly successful solo career."

:D :D :D

:eek:
Tesko mi je da zamislim Flea sa njima...Kako cudno.

razumem te :(.. evo, obrisala sam mada steta sto postoje takvi ..... da ne kazem kakvi.. :roll:
nego sam mislila, posto je ovo tema o Peppersima, da fanovi vide i glasaju, ne verujem da su svi videli onaj sto postavih na temi za EXIT.. mada, ionako mislim da samo ih cudom mogu dovesti - RHCP.. posto su i oni u toj pauzi dok ne krenu da snimaju novi album.. da li bi prihvatili poziv..

razumem te :(.. evo, obrisala sam mada steta sto postoje takvi ..... da ne kazem kakvi.. :roll:
nego sam mislila, posto je ovo tema o Peppersima, da fanovi vide i glasaju, ne verujem da su svi videli onaj sto postavih na temi za EXIT.. mada, ionako mislim da samo ih cudom mogu dovesti - RHCP.. posto su i oni u toj pauzi dok ne krenu da snimaju novi album.. da li bi prihvatili poziv..

videli smo tvoj link na temi EXIT i glasli al stvarno samo bi cudo (i to mnogo lepo cudo :D) moglo da se desi pa da ih vidimo na tom festivalu.;)

p.s.Treba verovati u cuda.:klap:

Back