K@mik@za
Aktivan član
- Poruka
- 1.363
ma,izašla WoW ekspanzija...nego Andj ja ne mogu nesto da udjem na friends na onaj moj nick?
a ti šabanesku,idi pa seri negde drugde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alooo šabane odjebi,ne diraj andju
dodjete tu da mi *****te o pepersima 10 pesama niste čuli.
ko nezna ništa o njima i ne svidja mu se bilo koji član benda,
može lepo da ODJEBEsa teme.![]()
sta kao jesi?
prokomentarisi malo, kazi nesto bla bla bla...nije bitno sto si ti u vreme izlaska tog albuma bila spermatozoid ja nisam cepidlaka...
nego, seca li se neko kultnog filma u kome su peppersi svirali najbolju pesmu sa ovog albuma?
ma,izašla WoW ekspanzija...nego Andj ja ne mogu nesto da udjem na friends na onaj moj nick?
Krang ako slovis za razum i normalne postove onda svakako nije normalno od tebe da tako vredjash ...
Mozda se ja isto ne slazem uvek sa Andjom ili nikim drugim fanom ovde ali nikada ne bih dozvolio sebi da tako nastupim ...
Posto si nam se obratio sa onim "deco" zakljuchujem da si dosta stariji pa mi josh chudnije zvuchi taj tvoj nachin obracanja prema Andji.
E sad nije mi jasno to shto prichash o Anthonyju posto covek je izvanredan tekstopisac, harizmaticna lichnost ... pevac ...
poslusao sam gomilu njegovih i intervjua iz kojih sam lagano mogao da zakljuchim da je odlichna licnost.
Ja kazem ovo a na mene ne moze da utiche njegov fizichki izgled
niti nesto slichno ... iz prostog razloga jer sam musko.
Znam samo da ga mnogi mrze iz ljubomore i to je to. Mnogi koji bi danas i slushali RHCP to ne rade jer im Anthony bode um i ochi ... to je prava shteta. I njihov komplex.
Kako zvucis kao povrsan covek, Krang. Boze. MOLIM TE, pogledaj prvo sebe, PREKLINJEM TE. VERUJ MI da mnogo vise znam o Anthonyju nego sto ces ti ikada znati i VERUJ MI, sa razlogom pricam da je divan. Molim te, pogledaj malo svoj post. KAKO MOZES coveka o kome APSOLUTNO nista ne znas da tako vredjas i osudjujes? To je tako tuzno i jadno. I smesno na neki nacin jer, opet ponavljam, ne vidis sebe.
Izvini, ali izmedju idiota i retarda nije bas velika razlika, a nazvati nekoga retardom na osnovu posta nije bas kompliment.
Sto se tice ovoga da tad nisam rodjena... Znam da si rekao da to nije bitno, ali je izgledalo kao da je to bilo sarkasticno, tj. kao da ti je jako bitno. Izvinjavam se ako gresim.
I da, zar ZAISTA mislis da sam kreten koji ne zna da Elton John peva "Tiny Dancer" u originalu?![]()

E ova govna stvarno treba proterati sa foruma.Dečko,pajseru jedan,kako ti nekoga smeš da nazivaš retardom???Pre nego što dođeš na forum,pogledaj pravilnik,pa se onda javi.Još jednom neka neko počne da sere ovuda,prijaviću ga modovima,neka ispadnem čkapi ali protiv neandrtalaca ne možeš drugačije.I nisam čak ni blizu Beograda.
Covece...boli mene kako on izgleda, nije me on oduvek nervirao. Entonijeva transformacija pocinje posle BSSM, udarile mu pare i ego u glavu.
Dobar je textopisac(nista preterano ali ok) i to je to. O njegovim vokalnim sposobnostima je izlisno pricati jer su vise nego mizerne. Dzon Frusante je za njega Plasido Domingo.
Ok repuje.
Pusti ti intervjue, oni(celebrity) lazu gde stignu, sto kaze Lepa Brena "Nije ljubav sve sto vidis"
I ko je Andja ?
Covece...boli mene kako on izgleda, nije me on oduvek nervirao. Entonijeva transformacija pocinje posle BSSM, udarile mu pare i ego u glavu.
Dobar je textopisac(nista preterano ali ok) i to je to. O njegovim vokalnim sposobnostima je izlisno pricati jer su vise nego mizerne. Dzon Frusante je za njega Plasido Domingo.
Ok repuje.
Pusti ti intervjue, oni(celebrity) lazu gde stignu, sto kaze Lepa Brena "Nije ljubav sve sto vidis"
I ko je Andja ?
E ja ti kazem da nije toliko divan jer me je koncert u Phoenix-u uverio u ono u sta sam poceo da sumnjam...
Ti znas dosta o Entoniju ali ti ne znas Entonija. Njemu prave imidz...to je deo experimenta koji se vrsi u MTV laboratoriji. Treba zagrebati ispod povrsine.
To oko rodjenja je bila posalica na kontu bolesnih fanova koji su u fazonu : sta ti znas o tomne ti nisi ni bio rodjen tada...
Pa pitanje nije bilo upuceno samo tebi, napisao sam nadam se da ZNATE, a ako nisam misli su mi odlutale.
Sta kao nisam,e to je stvarno LOL, Pepperse slusam vec 10 godina i da neces ti da mi solis pamet o Freaky Styley...
I uposte ne kapiram sta ces ti ovde? Rekao si da ti je Anth idiot ili sta vec,ne zanima me,i sad idi.
Anthony ne laze. Nikada se nije pretvarao. Sto vise pises, to bolje vidim da PREDSTAVE nemas o cemu pricas.
Sto se talenta tice, suvisno je govoriti. Svaki od njih cetvorice je izuzetno talentovan.
I da, sto se Indjije tice... Svi pravi fanovi znaju o cemu se radi. Bila sam u prvom redu i prva dobila narukvicu za fan-pit kao najveci fan, saaaaaatima pre ostalih, tako da sam sve videla kao na dlanu. Skratili su koncert jer je Johnu bilo lose. Kao pravi fan, ako zaista jesi, trebao bi da znas da uvek na koncertima sviraju intro pre "Californicationa". Sada su hteli, ali Johnu nije bilo dobro i Flea mu je prisao i stavio ruku na rame, tako da su odmah poceli sa pesmom. Imam sliku tog trenutka kao dokaz.
Takodje imam i sliku set-liste na kojoj jasno pise da su trebali da sviraju i "Under the bridge" i "C'mon girl", ali nisu, zbog toga sto je Johnu bilo lose.
PLUS, ako se uzme u obzir cinejnica da je njima placeno da sviraju samo 8 pesama, a svirali su 17 CAK iako Johnu nije bilo dobro i podarili nam odlican koncert, onda bi zaista trebalo da shvatis da oni apsolutno nisu krivi za to sto su nama SRBI iz organizacije koncerta obecali 2, 5 sata svirke. Cak su ti isti ljudi posle koncerta bukvalno INDIREKTNO rekli da im je zao sto su lagali ljude da ce Peppersi svirali 2,5 sata, a da su zaista potpisali za festivalski nastup. Kao, to su rekli, jer su bili isuvise uzbudjeni, povukla ih je sva ta euforija oko festivala.
'ALO, LJUDI, to je FESTIVAL, ne njihov solo koncert. Kada bi ljudi to shvatili, bilo bi odlicno. Peppersi ni za sta nisu krivi i hvala im za sve, hvala im sto su dosli u ovu nasu sugavu malu Srbiju i omogucili mi najbolje vece ikada.
Svaki od članova od nastanka benda,pa do same današnjice je zaslužno za popularnost benda.Nijednog člana ne bi trebalo izdvajati.

Pa ako ih slusas 10 god to bi znacilo da ti je prvi album Californication. Ovo je bilo ranije.
Antoni je pacer ali Dzon i Flea su zakon ljudi i zakon muzicari.
Dzon ce jednoga dana ostati "poslednji virtouz" kada Tate odu u penziju
Sto se tice Flija...bend RHCP ne bi postojao da nemaju njega...sve pesme ranijih albuma do BSSM(potpuna afirmacija mladog virtuoza Dzona) se zasnivaju na njegovom maestralnom sviranju...covek je podigao bas na visi nivo sviranja i na tome mu hvala
Entoni nije RHCP
Flea je RHCP
Alfa i Omega

nisam ja ni rekao da su krivi vec srpska mafija
a jesi videla onda kada je entoni krenuo negde a dzon i fli poceli da se raspravljaju te dzon pokazivao u njegovom(Entonijevom) smeru?
opet kazem, svirali su koliko su placeni...
U Phoenixu su svirali 2 i po sata...doduse poslednjih 40 minuta bez Entonija...i tada kada je otisao Dzon je popizdeo poceo je da se dere po sceni a onda je flea krenuo da svira, zatim chad a onda se dzon ukljucio...Entoni se naravno nije ni vratio.
PS Sigurna si da je Fli stavio ruku na rame Dzonu zato sto ovom nije dobro ili da bi ga smirio zbog neceg?
Navaro je sa njima svirao 5 godina.Svakako je dao svoj doprinos popularnosti benda.