Red Hot Chili Peppers

Manje ... vishe on to gleda naravno previse pasivno ali tako to izgleda iz tog ugla :)

Mada trenutno u Americi Peppersi su vechi i od Stonsa. Ali sachekajmo josh jednu deceniju ja cenim da che oni ostati neshto zaista posebno shto se dogodilo ovome svetu !

KADA OVO GOVORIM NE MISLIM NA BREND MISLIM NA BEND ! :D

onaj pevac je naduvani delija koji misli da je 'bata' nisam vidio gluplji stajling, mislio sam nekad da je Deen neko ko je najfeminiziraniji, medjutim, ovaj je prevaziso i Deena.

A pesme... nemam reci
kombinacija soft i hard kor erotike smesnih stihova tipa : sisaj mi poljubac? alo, aj reci da to nije komercijalno i da taj stih dira u srce?

Maja Marijana rulez.

Evo malo ljubomore sa strane :)

Ali koren ove rechi je ljubav pa chemo mu oprostiti :)

ili kako bi neko rekao "Nothing but love for you"

eh da za mrvicu da zaboravim redovan stav za ovakve situacije
:D

i da posolimo ranu ...

new129-1.jpg

Poslednja izmena:
Evo malo ljubomore sa strane :)

Ali koren ove rechi je ljubav pa chemo mu oprostiti :)

ili kako bi neko rekao "Nothing but love for you"

eh da za mrvicu da zaboravim redovan stav za ovakve situacije
:D

i da posolimo ranu ...

new129-1.jpg

ajoj :eek: ubi nas u pojam sa ovom fotkom :super: !!! kako erotski izgleda, mislim stvarno, kako da muskarci ne budu ljubomorni na sexy Anthonyja.. uf uf, nije mi dobro :lol: :rumenko: .........

onaj pevac je naduvani delija koji misli da je 'bata' nisam vidio gluplji stajling, mislio sam nekad da je Deen neko ko je najfeminiziraniji, medjutim, ovaj je prevaziso i Deena.

A pesme... nemam reci
kombinacija soft i hard kor erotike smesnih stihova tipa : sisaj mi poljubac? alo, aj reci da to nije komercijalno i da taj stih dira u srce?

Maja Marijana rulez.

a neko ko voli ovu pevaljku, zaista nista pametno i ne moze reci za drugu muziku, u ovom slucaju Pepperse.. SUCK MY :kiss: :whistling:

Peppersi su bili,svirali(kao) i otisli brzinom svetlosti.Najbolje sto SADA mogu da kazem o njima je da su dobar studijski bend.NE zato sto ih mrzim,nego sto su se takvim pokazali...ono sto su uradili(jedva natakli pedeset minuta prosecne svirke iako su prvi put Srbiji,u regionu inace)apsolutno nije bilo u duhu R'n'R-a,vec su se poneli kao razmazene i nadasve nezainteresovane zvezde,i tako se olaksali na njihove fanove ovde,koji vidim ovde na sve nacine pokusavaju da racionalizuju...pa vi sad slsajte pepperse i poistovecujte se s njima:ok:

:whistling: Vidim vreme je za statut, ok evo ga! :bye:

Samo jedna mala ispravka.

Kada govorite o tome "kako vam nisu jasni fanovi koji su ih napustili posle Indjije"

Potrebno je da kazete da vam nisu jasni ljudi koji su napustili nesto cega nikada nisu bili ni svesni u potpunosti ... ustvari nisu nikada ni bili nekakvi fanovi niti bilo shta slichno.

I apsolutno nisam primetio ni jedan problem sa tim blago receno fenomenalnim koncertom.

Fenomenalna pesmica koju je samo nama poklonio Flea !!!
Poklon za nas najlepsi san koji se desio te veceri !!!

Ah ... onaj fantastichan Flea beba pogled u kameru !!!

Don't Forget Me i ostale momente da ne opisujem ...
Poshto mi to nebi ni poshlo za rukom!

I onda naravno posle toga kada hiljade ljudi
ispuste dushu u onom momentu kada krene ...

I could show you
To the free field overcome and more will always be revealed
Not alone I'll be there
Tell me when you want to go

(Sideways falling
More will be revealed my friend)
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooh... <------ taj deo
normalno da ih mozete samo josh vishe zavoleti kada sve to prezivite pa josh i uzivo.

Frenetichan sa punom dushom euforican nastup Johna Frusciantea !!! (Intro koncerta) !!!

Razvaljujucha grmljavina glasova 100.000 fanova na pochetku "Can't Stop"

I vise ih nista nije moglo zaustaviti ... da nam pokore srca !!! ZAUVEK !!!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

(ali naravno zar su ti ljudi koji su kao napustili
Pepperse posle Indjije mogli stvari da dozive na ovaj nachin ...
NE! ... naravno da nisu) !!!

eh.. uzalud ti njima pricas kada se uvek nadje neko da ih ocrni..

ok, ne moraju ih voleti i slusati ali ne moraju ni nazivati ih debilima, i da se stalno vade na taj koncert kako, eto, nije ispunio svacija ocekivanja..

@Sejn the Rebel, naravno da cu ih slusati isto onako kako ih i sada slusam i kao onda kad sam pocinjala da ih slusam.. i volim.. i ne poistovecujemo se mi ni sa kim, jednostavno su nam dragi..

Izvinjavam se sto nisam dolazila ovih dana. Isla sam na net stalno da proverim ima li vesti ili novih slika i sve sam to videla, ali nisam mogla da postujem jer sam bila jaaaaako tuzna i bolesna. I jos uvek sam, ali evo, Flea i Tom Morello, 10. 10.:

Jooooooj, Buvicaaaa!!! Hocu da ga vidim USKORO sa ostalim Peppersima na bini. :(

Back