RHCP forever
Aktivan član
- Poruka
- 1.051
Da, vec sam postavila te vesti pre nekoliko dana. Ne bas taj clanak, ali te vesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jedina stvar upucena publici a da nisu pesme bila je "we got Chad Smith on drums we don't need to wory" cuo i zapamtio ja... i nista vise
ako si gledala druge koncerte izgleda jesi uporedi kontakt sa publikom.....u indjiji je bio 0% i jos tih 1:15 ili vec kolko, a za koncert je dato najvise para na turneju hahahahah
nisu imali pojma gde su bili
slusam rhcp, slusam njihovu muziku, a za njih 4 me bas briga
ima karikatura jedna, kao iz indjije: "helou slovakia vi ar glad tu plej hir in indija, nau gud najt"![]()
"Thank You for Coming" Koju niko na celoj ovoj turneji nije dobio samo mi 

I naravno... SRECNO, Iva!!!![]()

ja sam u indjiju stigao u 11 ujutru bio sam odma ispred bine u fan pitu.......jeste culi ono sto su pricali kako oni nisu ni trebali da dodju....da nisu ni znali gde su >,<
Pravi link do vesti dobijaš kad klikneš na njen naslov desnim dugmetom i kažeš COPY SHORTCUT ili COPY LINK LOCATION, u zavisnosti od toga koji čitač koristiš...)
Ja sam bila na dva koncerta pre tog festivala (u decembru 2006) i, veruj mi...toliko ljudi uguraju u fan-pit da ne možeš ni ruke da pomeriš, a kamoli da skačeš.
I uvek se setim tipa koji je hteo da me izgura tokom Parallel Universe na drugom koncertu...ali nije mogao da me pomeri ni hidraulični kran, a kamoli jedan pijani d3b1l.
blago tebi....mada ja ne bi imao problema ebi ga 105kg teska kategorija + iskustva sa utikmica (dok sam bio mladji)....ma nek su oni zivi i zdravi....
I svim ljudima koje si malopre spomenula.
Hocu i ja. Moram da ih vidim opet. 
Gledaj to s vedrije strane...sledeći put kad budeš mogla da ih vidiš, SIGURNO ćeš biti punoletna.
...a ja ću imati 'benih 27 godina, možda čak i 28. URGH.

Ja želim da se svima ostvari to što se meni ostvarilo. I više ako treba. Poznajem strance koji su, za moj račun, mentalno bolesni...odgledali su po nekih 50 koncerata na SA turneji, svaki put prate bend da uzmu autograme, ja ne znam kako im više nije neprijatno. A da li su bolji od nas? Ma, nisu. Sve same fakafljoce i gulanferi. I drugarica koja mi je svojevremeno nabavila jedini autogram koji sam ikad želela da imam je fakafljoca. >_<
105 kila? Uh, svakako 45 više nego ja. Vodim te na sledeći koncert (kad god to bilo), ako moja dva teškaša od dva metra nisu dostupna.
Right On Time je bila divna, slažem se. Za mene ništa ne može da zameni onaj bolni vapaj izgubljene ljubavi (tj. SOS), ali Right On Time je stvarno bila divna.

Gledaj to s vedrije strane...sledeći put kad budeš mogla da ih vidiš, SIGURNO ćeš biti punoletna.
...a ja ću imati 'benih 27 godina, možda čak i 28. URGH.

Zatim Anthony "Thank you very much" i "Nothing but love for you"
Flea josh jednom veoma dugachko nisam sve najbolje razumeo ali onako oduhativno
"Thank you ... to be so kind ... we never be here ... so ...pleasure thank you so much"
, verovatno sam bila u transu pa normalno da nisam ni uspela pohvatati sve reci.. ajoj, pricajuci, tj. pisuci, o koncertu samo jos vecu zelju imam da ih opet vidim, da odem na jos neki koncert njihov.. uh, jedva cekam novi CD, ali JEDVA CEKAM !!! 
Danas, 2. 10., Everly puni godinu dana!!!![]()
![]()
SRECAN RODJENDAN, SECERU MALI!!!
![]()
![]()
Sve najbolje!!!
![]()

i od mene SRECAN RODJENDAN SLATKOJ EVERLY !![]()
nisam znala da je na danasnji dan rodjena, tatina cera
btw, super su one slike koje postavljas o Anthonyjevoj porodici, bas su srecni, i mnogo simpaticni![]()
Ona mi je taaaaako simpaticna.
Pa pretpostavljam da Anthony ceka onu pravu, tj. mene. 
A ja inace UVEK slavim vazne datume vezane za Pepperse. 
ne lazi da je sin, auuuuu koja odvala, moja, naravno, ja utripovala da je cerkica, pa nadamo se da ce i cerkicu dobiti, sto da ne 
?
kad mi nesto zatreba da znam koga da priupitam
dakle, tatin sin
frajercic mali Danas, 2. 10., Everly puni godinu dana!!!![]()
![]()
SRECAN RODJENDAN, SECERU MALI!!!
![]()
![]()
Sve najbolje!!!
![]()

ne lazi da je sin, auuuuu koja odvala, moja, naravno, ja utripovala da je cerkica, pa nadamo se da ce i cerkicu dobiti, sto da ne
a mislis da bas tebe ceka, sta ako ceka mene?
dakle, ti si prava enciklopedija o Peppersima, svaka castkad mi nesto zatreba da znam koga da priupitam
![]()