Red Hot Chili Peppers

jedina stvar upucena publici a da nisu pesme bila je "we got Chad Smith on drums we don't need to wory" cuo i zapamtio ja... i nista vise

ako si gledala druge koncerte izgleda jesi uporedi kontakt sa publikom.....u indjiji je bio 0% i jos tih 1:15 ili vec kolko, a za koncert je dato najvise para na turneju hahahahah

nisu imali pojma gde su bili
slusam rhcp, slusam njihovu muziku, a za njih 4 me bas briga

ima karikatura jedna, kao iz indjije: "helou slovakia vi ar glad tu plej hir in indija, nau gud najt" :lol:

jedina stvar upucena publici a da nisu pesme bila je "we got Chad Smith on drums we don't need to wory" cuo i zapamtio ja... i nista vise

ako si gledala druge koncerte izgleda jesi uporedi kontakt sa publikom.....u indjiji je bio 0% i jos tih 1:15 ili vec kolko, a za koncert je dato najvise para na turneju hahahahah

nisu imali pojma gde su bili
slusam rhcp, slusam njihovu muziku, a za njih 4 me bas briga

ima karikatura jedna, kao iz indjije: "helou slovakia vi ar glad tu plej hir in indija, nau gud najt" :lol:

Flea je uputio celu jednu pesmicu na licu mesta izmishljenu publici :) "Thank You for Coming" Koju niko na celoj ovoj turneji nije dobio samo mi :)

Onda Anthony rekao "Heloooo !! Thank you for coming to the show"

zatim je izgovorio "we got Chad Smith on drums we don't need to wory"

zatim je josh dodao za "the great peace ..... ambassador of rhythm"

Potom posle jedinstvenog outra za pesmu "Charlie" Anthony je dobacio

"If you can strike a groove" ovo nije bash direktno obrachanje publici ali ovo sve gore i dole navedeno jeste.

Zatim se Flea obraca publici pred pochetak "ReadyMade" sa jednom rechenicom karakteristichnom za njega fenomenalnom kao i uvek.

"I like this smell of all little babes bathrooms"

I potom posle "Californicationa" vech pomenuta pesmica od Flea posebno za nas :)

Zatim Anthony "Thank you very much" i "Nothing but love for you"

Flea josh jednom veoma dugachko nisam sve najbolje razumeo ali onako oduhativno

"Thank you ... to be so kind ... we never be here ... so ...pleasure thank you so much"

Eto istini za volju.

Nije puno ali nije ni malo ,,,

pogotovo kada ti Flea 1.000 puta kaze hvala ti sto si ovde. :bye:

Poslednja izmena:
I naravno... SRECNO, Iva!!! :D

Hvala. Do danas mi se nije javila (šefica, naravno). :eek:
Ovo postaje odvratno. :sad2:

ja sam u indjiju stigao u 11 ujutru bio sam odma ispred bine u fan pitu.......jeste culi ono sto su pricali kako oni nisu ni trebali da dodju....da nisu ni znali gde su >,<

Daj...poznajem mnogo ljudi bliskih bendu, znala sam za koncert mesec dana pre svih vas i poznajem majku jednog od članova benda. ;) Jedino što je sigurno je da nikad nije ni trebalo da spavaju ovde i da su nas organizatori slagali. Bend je došao iz Amsterdama i vratio se u Amsterdam, tako je bilo planirano još kad su sastavljali plan turneje (čiju kopiju sam kupila na eBay u divna davna vremena kad sam još imala para..).

(:arrow:Pravi link do vesti dobijaš kad klikneš na njen naslov desnim dugmetom i kažeš COPY SHORTCUT ili COPY LINK LOCATION, u zavisnosti od toga koji čitač koristiš...)

http://www.invisible-movement.net/2216

DAAAA, (The) Imperium! Zar ima išta lepše u ovom trenutku? Mislim, 'alo, ljudi, Džon Frušante je pripremio novi album, isti će izaći 20. januara, maltene okruglo četiri godine posle Curtains. :super:

Ime albuma je isto ono za koje sam čula u maju, ali nisam smela da vam kažem, jer je poslednja želja sirotog Armanda bila da nikome ne kažem.

I brada je otišla...pokušavam da nađem sliku, da vam pokažem.

osim kise (i hmmmm kratke svirke) nista nije moglo da mi pokvari dozivljaj.
jos kada bi dosli jos jednom ali da bude suvo i toplo i nikakav "festival" vec koncert....skakao bih dva dana. ja sam "starac" od 30 god ali bilo je dobro i uvek ce se naci zamerka.

ko ih voli voli ko ih ne voli neka pljuje. ukusi su razliciti

"sometime i fell like i don't have a partner"....

Ja sam bila na dva koncerta pre tog festivala (u decembru 2006) i, veruj mi...toliko ljudi uguraju u fan-pit da ne možeš ni ruke da pomeriš, a kamoli da skačeš.

I uvek se setim tipa koji je hteo da me izgura tokom Parallel Universe na drugom koncertu...ali nije mogao da me pomeri ni hidraulični kran, a kamoli jedan pijani d3b1l.

Ja sam bila na dva koncerta pre tog festivala (u decembru 2006) i, veruj mi...toliko ljudi uguraju u fan-pit da ne možeš ni ruke da pomeriš, a kamoli da skačeš.

I uvek se setim tipa koji je hteo da me izgura tokom Parallel Universe na drugom koncertu...ali nije mogao da me pomeri ni hidraulični kran, a kamoli jedan pijani d3b1l.

:sad2: blago tebi....mada ja ne bi imao problema ebi ga 105kg teska kategorija + iskustva sa utikmica (dok sam bio mladji)....ma nek su oni zivi i zdravi....

a kad me je nabo sa "right on time".....mogla su govna da padaju ali ja sam bio pretpostavljam najsrecniji tamo na livadi :mrgreen:

Ja želim da se svima ostvari to što se meni ostvarilo. I više ako treba. Poznajem strance koji su, za moj račun, mentalno bolesni...odgledali su po nekih 50 koncerata na SA turneji, svaki put prate bend da uzmu autograme, ja ne znam kako im više nije neprijatno. A da li su bolji od nas? Ma, nisu. Sve same fakafljoce i gulanferi. I drugarica koja mi je svojevremeno nabavila jedini autogram koji sam ikad želela da imam je fakafljoca. >_<

105 kila? Uh, svakako 45 više nego ja. Vodim te na sledeći koncert (kad god to bilo), ako moja dva teškaša od dva metra nisu dostupna. :D

Right On Time je bila divna, slažem se. Za mene ništa ne može da zameni onaj bolni vapaj izgubljene ljubavi (tj. SOS), ali Right On Time je stvarno bila divna.

Poslednja izmena:
Joj, Iva, zavidim ti. :( I svim ljudima koje si malopre spomenula. :( Hocu i ja. Moram da ih vidim opet. :(
Sto se koncerta tice, ma SVE pesme su bile divne! :D

Anyway, vece slike koje sam vec postavila, slikane 28. 9.:

http://img505.imageshack.us/img505/2117/juliacher1fn5.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/8954/juliacher2xo4.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/419/juliacher3vb4.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/8725/juliacher4ck8.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/9556/juliacher5og0.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/623/juliacher6wa5.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/4319/juliacher7qz0.jpg

Jaaaaoj, bas je divan i izgleda srecno! :D Koji osmeh! :D

GromHellscream, nisi u pravu da nisu imali kontakt sa publikom. Tek sad sam videla tvoj post i htedoh da odgovorim i napisem sta su sve pricali, ali vidim da je Charlie vec odgovorio. Misli sta hoces. NARAVNO da sam gledala sve moguce snimke svih mogucih koncerata i oni IMAJU divan odnos sa publikom. Imali su i u Indjiji, sta god ti pricao. Naravno, znali su gde dolaze. I btw, koncert he trajao 87 minuta, sto je mnogo duze nego sto su placeni. I veruj mi, mene opsednutost nece proci, jer ne mozes ni da zamislis koliko ih obozavam. NE MOZES da zamislis.

Ja želim da se svima ostvari to što se meni ostvarilo. I više ako treba. Poznajem strance koji su, za moj račun, mentalno bolesni...odgledali su po nekih 50 koncerata na SA turneji, svaki put prate bend da uzmu autograme, ja ne znam kako im više nije neprijatno. A da li su bolji od nas? Ma, nisu. Sve same fakafljoce i gulanferi. I drugarica koja mi je svojevremeno nabavila jedini autogram koji sam ikad želela da imam je fakafljoca. >_<

105 kila? Uh, svakako 45 više nego ja. Vodim te na sledeći koncert (kad god to bilo), ako moja dva teškaša od dva metra nisu dostupna. :D

Right On Time je bila divna, slažem se. Za mene ništa ne može da zameni onaj bolni vapaj izgubljene ljubavi (tj. SOS), ali Right On Time je stvarno bila divna.

eto resili smo imas "ledja za dz." :mrgreen:
1. da se gurkam umesto tebe
2. da se popnes na ista i divljas (kah to mi je uza specijalnost pomoc na koncerima) ;)

ili ti za moja ledja moze da se kaze da nisa ko od brega odvaljen ali ce da posluze za "Give it avay, give it avay, give it avay"...
sestra me castila sa knjigom "Scar tissue" i mogu vam reci da su bend koji je isao od dna do vrha i nazad....

:bye:

Zatim Anthony "Thank you very much" i "Nothing but love for you"

Flea josh jednom veoma dugachko nisam sve najbolje razumeo ali onako oduhativno

"Thank you ... to be so kind ... we never be here ... so ...pleasure thank you so much"

ej, ali hladno ovo nisam cula kada su spomenuli :eek: , verovatno sam bila u transu pa normalno da nisam ni uspela pohvatati sve reci.. ajoj, pricajuci, tj. pisuci, o koncertu samo jos vecu zelju imam da ih opet vidim, da odem na jos neki koncert njihov.. uh, jedva cekam novi CD, ali JEDVA CEKAM !!! :heart:

i od mene SRECAN RODJENDAN SLATKOJ EVERLY ! :)
nisam znala da je na danasnji dan rodjena, tatina cera :)
btw, super su one slike koje postavljas o Anthonyjevoj porodici, bas su srecni, i mnogo simpaticni :D

Everly Bear nije cerka, vec sin. ;)

I da, jaaaaaako su slatki, simpaticni, srecni... Samo steta sto Anthony vise nije sa detetovom majkom Heather Christie. :( Ona mi je taaaaako simpaticna. :( Pa pretpostavljam da Anthony ceka onu pravu, tj. mene. :mrgreen:

Btw, ja sam ovaj dan slavila i godinama pre Everlyjevog rodjenja, jer mi je rodjena sestra rodjena na danasnji dan... I danas slavimo, naravno.:mrgreen: A ja inace UVEK slavim vazne datume vezane za Pepperse. :mrgreen:

Poslednja izmena:
:eek: ne lazi da je sin, auuuuu koja odvala, moja, naravno, ja utripovala da je cerkica, pa nadamo se da ce i cerkicu dobiti, sto da ne :)
a mislis da bas tebe ceka, sta ako ceka mene :mrgreen:?
dakle, ti si prava enciklopedija o Peppersima, svaka cast :klap: kad mi nesto zatreba da znam koga da priupitam :D

Back