Red Hot Chili Peppers

Evo i onoga što sam ja obećala, vlasnik je rekao da smem da radim šta hoću sa slikom.
Dakle, ovo je bilo u subotu.

davidandjohndd3.jpg

Još nam samo Čedvik fali. ;)

Ne bih rekla da je bog, ali 'ajd'. Izrazito je asocijalan i ignorantan tamo gde to ne bi trebalo da bude. Ako je bog, verovatno odgovara viđenju boga od strane sofiste Trasimaha koji jednom davno reče da se bogovi zanimaju samo svojim stvarima i da ih ne zanimaju ljudi.

Kao što rekoh ljudima na mom forumu;
"John is not Mickey Mouse, John is not a pack of Oreos, and he ain't God or a saint either. He's a human, like the rest of us. I think the best we could do for him is appreciate him the way we'd appreciate a family member, a close friend, or a teacher that's helped us get to the degree we want. In this particular case, the degree would be hidden depths of music and unconditonal love."

...toga se i sama držim. Iako je u poslednje vreme malo bezveze.

Ne bih rekla da je bog, ali 'ajd'. Izrazito je asocijalan i ignorantan tamo gde to ne bi trebalo da bude. Ako je bog, verovatno odgovara viđenju boga od strane sofiste Trasimaha koji jednom davno reče da se bogovi zanimaju samo svojim stvarima i da ih ne zanimaju ljudi.

Kao što rekoh ljudima na mom forumu;
"John is not Mickey Mouse, John is not a pack of Oreos, and he ain't God or a saint either. He's a human, like the rest of us. I think the best we could do for him is appreciate him the way we'd appreciate a family member, a close friend, or a teacher that's helped us get to the degree we want. In this particular case, the degree would be hidden depths of music and unconditonal love."

...toga se i sama držim. Iako je u poslednje vreme malo bezveze.

John u svakom sluchaju nije bog ali nisam siguran da ima problem da sebe ponekad vidi kao neshto bozasko ili samog boga i cini mi se nema problem da razmishlja na tu temu ... Slikao se kao Isus razapet na gitari i jasno se vidi u vishe njegovih pesma da sluti o takvom stavu. Ego mu je previlik shto je naravno dobro bez njega ne bi bio nikada to shto jeste i nikada ne bi bio toliko uspeshan. Ljudi koji nemaju ego nestaju ma shta drugo prelepo nosili u dushu.

A ego ne priznaju kao vrlinu zbog nedostatka vere u sebe. Trasimah verovatno nikada nije upoznao nekog boga pa mu ja lichno ne verujem o tome shto pricha. Tako da John na neki nachin jeste bog ,,, Sve zavisi ... mada ja sumnjam ,,, Ja ipak mislim da je John neko biche (chovek svakako nije ljudi su zli) ... jedno biche iz 4th Dimension.

Ljubav :heart: :bye:

Meni je zao shto nema vishe bradu ... ali to i nije tako vazno.

Poslednja izmena:
I Charlie i Anđelka, po pitanju gospodina Šuškovića:
Gluposti, čiste gluposti. Inspiracija u konzervi itd.

Nije bog. Nikad neće ni biti. Upravo mu to i z*eza egzistenciju: kad mu ljudi prilaze kao nekom nadorganizmu, nadmozgu itd. I sam je rekao da se svojevremeno 13 godina mlađa verenica razočarala u njega kad je shvatila da je "čovek kao i svi drugi". Ubijte me, ja ga cenim više nego iko koga znam, a pristupila bih mu na isti način kao i bilo kome od svojih prijatelja koje cenim, pisca sa kojim bih razgovarala o pisanju ili zgodnom momku kome bih prišla kao zgodnom momku. Sad, ako je to čudno, ako treba da budem u fazonu: "SINE, TI SI NAJBOLJI, SMEM LI DA TI PIPNEM KOSU, DA MI OSTANE MALO TVOG DNK?", onda mislim da nisam na istoj talasnoj dužini sa većinom ljudi koje upoznajem zahvaljujući svom projektu. A nalećem na ljude koji su toliko sHebani da su promenili svoje prezime u Frušante, da su stavili gorepomenutu sliku u Isus-fazonu na rođendansku tortu, da pokušavaju da nađu najgore socijalce i ubace u njih obična stakla, samo da bi i oni imali te naočare...

...i onda mi zavide što mi je rođendan SAMO dva dana pre petog marta.

I čudno je kako se vremena menjaju, kakvim niskim standardima se svi prilagođavamo itd. I kako svi ovde gubite vreme po ceo dan, a s druge strane se ko zna šta dešava. Ja jesam nekoliko puta danas odgovorila na ovu temu, ali šta sam uradila u međuvremenu, to samo ja znam...

Poslednja izmena:
OK, Iva, ali ja ti kazem, ja ne mogu da ga gledam na taj nacin. Znam da SVI clanovi Peppersa STALNO pricaju da su samo obicni ljudi, ali ja ne mogu da ih gledam na taj nacin. Ispala bih pacenica kada bih ih upoznala i pocela bih da vristim i skacem i umrla bih. Bukvalno. ALI BUKVALNO. Znam da bi ispalo da sam jadnica. Mozda to jeste jadno, ali to ne mogu to da kontrolisem. Tako da, po tvom misljenju, onda ja definitivno jesam sabanka. :P

Poslednja izmena:
I Charlie i Anđelka, po pitanju gospodina Šuškovića:
Gluposti, čiste gluposti. Inspiracija u konzervi itd.

Nije bog. Nikad neće ni biti. Upravo mu to i z*eza egzistenciju: kad mu ljudi prilaze kao nekom nadorganizmu, nadmozgu itd. I sam je rekao da se svojevremeno 13 godina mlađa verenica razočarala u njega kad je shvatila da je "čovek kao i svi drugi". Ubijte me, ja ga cenim više nego iko koga znam, a pristupila bih mu na isti način kao i bilo kome od svojih prijatelja koje cenim, pisca sa kojim bih razgovarala o pisanju ili zgodnom momku kome bih prišla kao zgodnom momku. Sad, ako je to čudno, ako treba da budem u fazonu: "SINE, TI SI NAJBOLJI, SMEM LI DA TI PIPNEM KOSU, DA MI OSTANE MALO TVOG DNK?", onda mislim da nisam na istoj talasnoj dužini sa većinom ljudi koje upoznajem zahvaljujući svom projektu. A nalećem na ljude koji su toliko sHebani da su promenili svoje prezime u Frušante, da su stavili gorepomenutu sliku u Isus-fazonu na rođendansku tortu, da pokušavaju da nađu najgore socijalce i ubace u njih obična stakla, samo da bi i oni imali te naočare...

...i onda mi zavide što mi je rođendan SAMO dva dana pre petog marta.

I čudno je kako se vremena menjaju, kakvim niskim standardima se svi prilagođavamo itd. I kako svi ovde gubite vreme po ceo dan, a s druge strane se ko zna šta dešava. Ja jesam nekoliko puta danas odgovorila na ovu temu, ali šta sam uradila u međuvremenu, to samo ja znam...

Ja sam isto to i napisao "ne verujem da je ikakav bog" lol

Ako sada uzmesh malo koncntracije za sebe i prochitash i razmislish videchesh shta je Charlie hteo rechi i nisu gluposti sve ono shto je suprotno tvojim razmishljanjima.

To shto ti prichash o Johnu ta fora "Drug - Drug" to sam chuo milion puta od milion osoba i to je zaista lepa teza. Moja nije takva ali nije ni da je on Bog za mene. Samo te molim chitaj shta ljudi pishu. Pa se ni tada ne morash sloziti ali ne morash sa zlom konstatovati shta je glupost a shta nije ,,

Pogotovo ako ti neko na kraju kaze LJUBAV !!!:heart:

Primer ja ne mislim da je dobro shto Andjelka toliko i na takav nachin pricha o Anthoniju retko ali i o Johnu ... ali nikad nechu rechi da je glupo to shto radi!

Mozda ne mislim ni da je dobro to shto ti gorish u predrasudama. Ali nikad ti nechu rechi da si glupa!

Josh jedna stvar ... to shto ti nazivash inspracijom u konzervi ili glupostima i to kako vredjash. To je izbijanje zla, ljubomore i predrasude u ogromnim kolichinama chega bi se John zgrozio. Ma ne samo "nash" John nego bilo koja osoba sa ljubavlju sa sobom. Ali to si ti ...

I to shto je tebi konzerva sa inspiracijom i glupost ... to je meni prvi takav prilichno zao komentar na taj moj stav o Johnu ostale koje sam chitao na raznim drugim mestima od velikih i malih ljudi su bili vishe nego lepi i pohvalni. To dovoljno govori shta je tebi bilo ispred objektivnosti. Neshto sasvim zlo.

:heart:Ali Charlie i dalje voli Ivu.:heart:

Poslednja izmena:
Sta retko?:?:

Comfortably Dumb, nije mi jasno zasto dolazis na temu Peppersa kada zaista NIKADA nisam videla da napises neki dobar komentar.:roll:

Zato sto ih slusam vec vise od 20 godina....jel' ti imas neki problem?
Ima nas ovde koji ih slusamo jos od pre nego sto ste se vi, najveci fanovi ikada izmisljeni, rodili. Ima nas koji nismo pasionirani skupljaci slicica, nego muzike. I koji smo realni.
Ne postoji bend ciji je svaki zivi nastup perfektan - neces mi verovati, to vazi i za njih. Poslusaj bootleg o kome govorim, pa ces videti. To nema veze sa harizmom, izgledom i ponasanjem na sceni - to ima veze sa izvodjenjem pojedinih numera.
Moja generacija je otkidala na Kiedis-a dok ti nisi bila ni u petogodisnjem planu, i moras da mi verujes na rec da u mojim komentarima nema zlobe. Svima nama bi se hormoni uzvrpoljili kada bismo gledali njihov nastup. I, veruj mi, niko od nas u to vreme nije ni primecivao da li grese ili falsiraju - to nam nije bilo vazno. Bilo je vazno da oni postoje.
Svaki izvodjac ima lose, dobre i fantasticne nastupe, to vazi i za Red Hot Chili Peppers - kao sto je vazilo i za Mozart-a.
Zasto dolazim na temu? Da diskutujem. Da komentarisem. Svakako ne da pljujem. I sigurno ne da ih slepo obozavam...
Dakle, Desecration Smile, imas li taj bootleg ili neke informacije o njemu?

To nije odgovor na moje pitanje. Ne razumem zato stalno ponavljas da si fan duze od mene. Kakve to veze ima? To ne znaci da vise znas o njima, niti da si veci fan, sto OCIGLEDNO nije slucaj. Znam na koji koncert mislis, jer sam ogledala i odslusala sve moguce koncerte Peppersa ikada koji postoje. Nisam jedan od onih fanova koji zna 3 pesme koje se vrte na TV-u. Nije stvar u tome sto si sada napljuvala (ti si zensko, bese?), vec sto stalno to radis. To mi nije jasno. Ja te, licno, nikada nisam videla da kazes nesto lepo o njima, koliko se secam.

Zato sto ih slusam vec vise od 20 godina....jel' ti imas neki problem?
Ima nas ovde koji ih slusamo jos od pre nego sto ste se vi, najveci fanovi ikada izmisljeni, rodili. Ima nas koji nismo pasionirani skupljaci slicica, nego muzike. I koji smo realni.
Ne postoji bend ciji je svaki zivi nastup perfektan - neces mi verovati, to vazi i za njih. Poslusaj bootleg o kome govorim, pa ces videti. To nema veze sa harizmom, izgledom i ponasanjem na sceni - to ima veze sa izvodjenjem pojedinih numera.
Moja generacija je otkidala na Kiedis-a dok ti nisi bila ni u petogodisnjem planu, i moras da mi verujes na rec da u mojim komentarima nema zlobe. Svima nama bi se hormoni uzvrpoljili kada bismo gledali njihov nastup. I, veruj mi, niko od nas u to vreme nije ni primecivao da li grese ili falsiraju - to nam nije bilo vazno. Bilo je vazno da oni postoje.
Svaki izvodjac ima lose, dobre i fantasticne nastupe, to vazi i za Red Hot Chili Peppers - kao sto je vazilo i za Mozart-a.
Zasto dolazim na temu? Da diskutujem. Da komentarisem. Svakako ne da pljujem. I sigurno ne da ih slepo obozavam...
Dakle, Desecration Smile, imas li taj bootleg ili neke informacije o njemu?

Slazem se sa vechim delom napisanog ... ali nikako sa time da je bitno traziti falsh u nekom nastupu ali ni greske. Smatram da smo bolji ljudi dok nam rade hormoni. Kada se oni pogase i pochenmo traziti tehnichke greshke to je onda beda.Tehnichkih greshaka ima svuda oko nas. Ali kada neki bend stvara neshto zaista posebno a oko toga svi slazemo ... koliko je vazno pronachi Anthoniju flash ili bilo kakvu greshku bilo kome od njih. Treba se u svakom nastupu i svakoj pesmi samo posvetiti poruci i uzivanju u istoj.
I zgrabiti sve to shto nam dolazi punim srcem.

Npr ... Johnovi LIVE nastupi sa rashtelovanom guitarom gde svaki fan zna da ta pesma nije ta pesma ako gitara nije taman toliko rashtelovana ...

Ili drugi primer kada John vristi kao najgori ludak u svojoj pesmi ... ti hvatash poruku ukoliko zelish nije tu vazno da li je to po pravilima ili ne.

Eh da imam oko 40 LIVE koncerata na DVD i svi su mi kao SLANE !

Poslednja izmena:
To nije odgovor na moje pitanje. Ne razumem zato stalno ponavljas da si fan duze od mene. Kakve to veze ima? To ne znaci da vise znas o njima, niti da si veci fan, sto OCIGLEDNO nije slucaj. Znam na koji koncert mislis, jer sam ogledala i odslusala sve moguce koncerte Peppersa ikada koji postoje. Nisam jedan od onih fanova koji zna 3 pesme koje se vrte na TV-u. Nije stvar u tome sto si sada napljuvala (ti si zensko, bese?), vec sto stalno to radis. To mi nije jasno. Ja te, licno, nikada nisam videla da kazes nesto lepo o njima, koliko se secam.

Prvo mi definisi "fan"...po tebi, sta je to tacno...posto na kompjuteru imam svega nekoliko slika Kiedisa i RHCP, ne znam im rodjake, prijatelje, komsije i kucne ljubimce - jasno mi je da nisam fan. Ni osrednji, a kamoli veliki. Samo ih slusam, nista vise...
Ne ucestvujem na konkursu za najveceg fana, to mesto si ti sebi dodelila
Slusam ih duze nego ti, samo zahvaljujuci tome sto sam starija od tebe (najmanje dvostruko) - i ako mislis da sam retard koji 20 i vise godina muci sebe slusajuci muziku koju mrzi i prezire, onda ne znam sta da ti kazem.
Koliko shvatam, na ovoj temi ne sme ni da se komentarise nastup - ova tema je znaci postavljena samo da bi se ti povremeno ushicivala novim fotografijama i slala cestitke i pozdrave ljudima koji to nikada nece procitati...
Kada odrastes, i kada ti usi odglunu od navale hormona, poceces da ih slusas, i da cenis njihovu muziku, ali i da analiziras njihove nastupe...
Bas kao ja sada...

@ Charlie

Veruj mi, samo me zanimala prica oko ovog bootleg-a. Svako moze da pogresi i zbog toga ja i skupljam te snimke. Ne da lovim greske, nego da uzivam u pravom zvuku sa koncerta, neispeglanom i neispravljanom. Jedino tako se oseti prava atmosfera i prava energija svakog nastupa.

Svako ko zaista voli Pepperse i prati njihov rad zna da nisam rekla nikakvu glupost, vec istinu. Normalno da im je drago sto zaradjuju, nema niceg loseg u posteno zaradjenom novcu, ali NARAVNO da to nije glavni razlog, vec je glavni razlog ljubav prema muzici. Cak su i toliko puta pricali o tome da nisu biznismeni, vec muzicari. Opet ponavljam, svako ko ih zaista voli i prati njihov rad, to zna.

Znaci nemas. Ovo boldovano je jedino sa cime bi se slozio

@ Charlie

Veruj mi, samo me zanimala prica oko ovog bootleg-a. Svako moze da pogresi i zbog toga ja i skupljam te snimke. Ne da lovim greske, nego da uzivam u pravom zvuku sa koncerta, neispeglanom i neispravljanom. Jedino tako se oseti prava atmosfera i prava energija svakog nastupa.

Da .. da razumemo se nego ja to na tvoju temu :) malo razradjujem mashtom ... onako razgovaramo gledamo poglede :) :heart:

Prvo mi definisi "fan"...po tebi, sta je to tacno...posto na kompjuteru imam svega nekoliko slika Kiedisa i RHCP, ne znam im rodjake, prijatelje, komsije i kucne ljubimce - jasno mi je da nisam fan. Ni osrednji, a kamoli veliki. Samo ih slusam, nista vise...
Ne ucestvujem na konkursu za najveceg fana, to mesto si ti sebi dodelila
Slusam ih duze nego ti, samo zahvaljujuci tome sto sam starija od tebe (najmanje dvostruko) - i ako mislis da sam retard koji 20 i vise godina muci sebe slusajuci muziku koju mrzi i prezire, onda ne znam sta da ti kazem.
Koliko shvatam, na ovoj temi ne sme ni da se komentarise nastup - ova tema je znaci postavljena samo da bi se ti povremeno ushicivala novim fotografijama i slala cestitke i pozdrave ljudima koji to nikada nece procitati...
Kada odrastes, i kada ti usi odglunu od navale hormona, poceces da ih slusas, i da cenis njihovu muziku, ali i da analiziras njihove nastupe...
Bas kao ja sada...

Pod jedan, nemoj da me potcenjujes niti vredjas. Podrazumeva se da slusam i cenim njihovu muziku, jer u suprotnom ne bih bila fan. Zato nemoj da mi vredjas pricajuci da cu jednog dana poceti to da radim, jer to vec radim. Kao sto vec rekoh, u suprotnom sebe ne bih nazivala fanom. Pa da mi se ne svidja njihova muzika i da nisam fan, naravno da se ne bih zamlacivala sakupljanjem svih tih podatka i slika. Logicno, zar ne? :roll:
Pod dva... Nisam samo ja sama sebi dodelila titulu najveceg fana, to su uradili ljudi na najvecim i najpoznatijim foruma Peppersa. Ali to sada nema veze sa temom. Nisam rekla da je fan samo onaj ko sakuplja slike, informacije itd.. NIKADA to nisam rekla. Da bi neko bio fan, prvenstveno mora da slusa i voli njihovu muziku. Takodje NIKADA nisam rekla da fan ne sme da kritikuje nesto i da fanovima mora sve da se svidja. NIKADA to nisam rekla. Ako ti zaista ne prezires njihovu muziku, onda mi nije jasno zasto pises samo negativne komentare, komentarises samo koncerte i stvari koje ti se ne svidjaju. OPET ponavljam, NE MORA sve u vezi njih da ti se svidja kao meni, ali tebe nikada u zivotu nisam videla da napises neki dobar komentar, cak i ako, kako kazes, slusas njihovu muziku.
Ne vidim zasto me vredjas, potcenjujes, skreces sa teme i potpuno ignorises moju poentu. Pa sta ako sam opsednuta? To me ne cini glupom niti nezrelom, verovala ti ili ne.

Poslednja izmena:
pricam ja sinoke sa calom o raznim muzikama,i pitam ga i za peperse izmedju ostalog;explicitno sam pitala jel se to uopse ovde slisalo '80 i pocetkom '90,i kakvo je bilo misljenje o njima

on veli:a oni su ti uvek bili malo fanki bend(uzmite u obzir da je on za hard roc:worth:..pitate se na koga sam:lol:)onaj pevac je bio ko neki indianac i klinke koje su znale za njih su se zestoko palile na njega,pa sad vidim sredio se,lepo izgleda,s obzirom,pa on je malo stariji od mene,jel?!al meni je omiljeni uvek bo onaj ludi basista,e njega bi hteo da upoznam,bas je opicen,a onaj njihov mali gitarista dobro svira,nako,nije los,al cini mi se da bi mogao i bolje,al to nije njihov zanr......ko jos ima?!a da,bubnjar,pa nezna,svira oke,al nekako je sav tih...to pricam o onom visokom,za ostale neznam!

Back