Red Hot Chili Peppers

Svako ko zaista voli Pepperse i prati njihov rad zna da nisam rekla nikakvu glupost, vec istinu. Normalno da im je drago sto zaradjuju, nema niceg loseg u posteno zaradjenom novcu, ali NARAVNO da to nije glavni razlog, vec je glavni razlog ljubav prema muzici. Cak su i toliko puta pricali o tome da nisu biznismeni, vec muzicari. Opet ponavljam, svako ko ih zaista voli i prati njihov rad, to zna.

Tako je!:klap:

ahaahahhaha malo sutra.......koncert je bio njesra

Ne lupetaj, koncert je bio odlican. Sta uopste radis na ovoj temi? :roll: Uf, kako sam se sad iznervirala.:roll:

Sta malo sutra? Nevidjeno lupetas, ali nevidjeno. Opet ponavljam, koncert je bio odlican. Uostalom, procitaj Charliejev post o onima kojima se koncert nije svideo... Slazem se sa Charliejem.

Sanjarka, Slane Castle je FENOMENALAN koncert... Ma, svi njihovi koncerti su fenomenalni, zaista.:)

Poslednja izmena:
:)

I dalje ne mogu da VERUJEM da sam ih videla uzivo, iz prvog reda... Svoje BOGOVE... Ma ne mogu da opisem koliko ih obozavam! Ne mogu da verujem da sam DEO SVOG zivota provela na istom mestu u isto vreme kao i Peppersi i udisala isti vazduh!!! Zvucim kao pacenica, ali BOZE i dalje ne mogu da verujeeeeeeeem!!!! :D :D :D

samo se ti nerviraj dete meni super

ja sam bio ko ti sada pred indjiju a kad sam se vratio bio sam isto super a sada tek kontam kakvo je njesra bio koncert........a znao sve pesme napamet i da sviram gomile

idem ja na coopera uskoro pa cu ti reci kolko ce bolje biti :P

Ne, definitivno nisi bio kao ja- ja nikada necu promeniti misljenje da je koncert bio fenomenalan.
Nemas razloga da me nazivas detetom, jer verovatno nisam cak ni mladja od tebe (mozda godinu ili dve, ne znam koje si godiste), a nezrela definitivno nisam.

Sto se koncerta tice, misli sta hoces, ne zanima me. Ne volim da se hvalim, ali ako vec ti to radis, onda ovako... I znam i ja apsolutno sve pesme Peppersa napamet i da sviram, 2. sam razred Muzicke Gimnazije, sviram gitaru i Vukovac sam i imam gomilu nagrada iz mnogih predmeta i iz gitare, ukljucujuci i nekoliko prvih na Balkanu.

Ali to sada apsolutno nema veze sa temom. Kao sto vec rekoh, koncert je bio savrsen, sta god ti mislio. I pored Johna kome nije bilo dobro su svirali fenomenalno i mnogo duze nego sto su placeni.

Poslednja izmena:
:)

I dalje ne mogu da VERUJEM da sam ih videla uzivo, iz prvog reda... Svoje BOGOVE... Ma ne mogu da opisem koliko ih obozavam! Ne mogu da verujem da sam DEO SVOG zivota provela na istom mestu u isto vreme kao i Peppersi i udisala isti vazduh!!! Zvucim kao pacenica, ali BOZE i dalje ne mogu da verujeeeeeeeem!!!! :D :D :D
Ti jesi pacenica :D:heart::heart:
E, koncert JESTE bio fantastican, ne jedite goFna ;)

Ne mogu da verujem da se i dalje raspravlja kakav je bio koncert. Svako ima svoje mišljenje i tu nema šta ko koga da ubeđuje kako mu se koncert činio, a moje mišljenje je i dalje nepromenjeno, i takvo je bilo odmah posle koncerta, LOŠE sve ukupno! Možda su razlozi u razlici mišljenja godine diskutanata. Starijoj ekipi koncert je bio bezveze.

NE VIDIM STA mislis da je bilo lose. Nije tacno da je starijoj ekipi bilo bezveze, citala sam mnooogo pozitivnih komentara od starijih ljudi.li zaista ne mogu da se raspravljam, jer sam vec dovoljno nervozna i iznervirana. Muka mi je vise od negativnih komentara i pljuvanja koncerta i Peppersa, nije fer.

Samo jedna mala ispravka.

Kada govorite o tome "kako vam nisu jasni fanovi koji su ih napustili posle Indjije"

Potrebno je da kazete da vam nisu jasni ljudi koji su napustili nesto cega nikada nisu bili ni svesni u potpunosti ... ustvari nisu nikada ni bili nekakvi fanovi niti bilo shta slichno.

I apsolutno nisam primetio ni jedan problem sa tim blago receno fenomenalnim koncertom.

Fenomenalna pesmica koju je samo nama poklonio Flea !!!
Poklon za nas najlepsi san koji se desio te veceri !!!

Ah ... onaj fantastichan Flea beba pogled u kameru !!!

Don't Forget Me i ostale momente da ne opisujem ...
Poshto mi to nebi ni poshlo za rukom!

I onda naravno posle toga kada hiljade ljudi
ispuste dushu u onom momentu kada krene ...

I could show you
To the free field overcome and more will always be revealed
Not alone I'll be there
Tell me when you want to go

(Sideways falling
More will be revealed my friend)
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooh... <------ taj deo
normalno da ih mozete samo josh vishe zavoleti kada sve to prezivite pa josh i uzivo.

Frenetichan sa punom dushom euforican nastup Johna Frusciantea !!! (Intro koncerta) !!!

Razvaljujucha grmljavina glasova 100.000 fanova na pochetku "Can't Stop"

I vise ih nista nije moglo zaustaviti ... da nam pokore srca !!! ZAUVEK !!!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

(ali naravno zar su ti ljudi koji su kao napustili
Pepperse posle Indjije mogli stvari da dozive na ovaj nachin ...
NE! ... naravno da nisu) !!!

Imam 24 godine nisam tako mlad.

Postujem tudja mishljenja i za sve sam slobode.

Ali naravno u tim slobodama moramo dozvoliti i drugima da neshto prichaju, pishu, raspravljaju koliko god zele i kada god zele. Tako da zaista nije vazno koliko je proshlo od koncerta ... A ja zelim da pricham o njemu.

Ljubav!

Back