Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers, shta da kazem, kod mene dele 1. mesto sa Guns-ima.
Obozavam ih, i nisam prestala da ih slusham uprkos onoj ispali sa koncerta u Indjiji.
BrRrr, kad se samo setim kako sam pokisla k'o mish, al' dobro, ne bi bilo tako zanimljivo da nije pala ta kishurina. Ona je i spojila neke ljude tamo. :D

"Sedeo sam tako,osecajuci se prilicno uvrnuto zbog toga sto treba da pricam u prazno.Ali,onda sam se naterao da kaze:"De si,Mrsavi",kako sam ga stalno pozdravljao.U sekundi se sve vratilo.Poceo sam da placem kao nikada pre.Iz mene je izletala bujica reci,nekog trabunjanja i mrmljanja,suza i ridanja.Ispricao sam se sa njim.Rekao sam mu koliko ga volim i koliko mi nedostaje.I obecao sam mu:"Cist sam.Otisao sam na rehbilitaciju.Obecavam ti da se vise nikada necu bosti.Ostacu cist."Plakao sam sve vreme dok smo izlazili sa groblja."

To bese pre 20 godina.

RIP Hillel
:(

joj............to je ono sa markerima u nosu,buradima i sl?!

ja volem za By The Way,jer je kao neki losh film..........proshlog lete sam bila zarazena spotom za Dani California........a ceo zivot sa Under The Bridge.......kako mi je Anthony tu diiiivan!

Sa poslednjeg albuma Stadium Arcadium (valjda je to poslednje sto su izdali, ne pratim ih mnogo), dakle sviđa mi se Hard to concentrate,21st century ,Animal bar,Make you feel better, mada ih u principu ne slusam nesto.Cak mi i dosade ako ih slusam mnogo u kratkom vremenskom roku

Back