Red Hot Chili Peppers

:roll: To kazu i potpisuju samo gomila likova koja je isfrustrirana sa svojim izgledom pa je ljubomorno na nasheg Anthonya :mrgreen: rachunica jendostavna.

HAHAHAHAHAHA!! Bas sam isfustriran i ljubomoran na njega!! Nisam neki expert za rock ali ono nema veze sa rockom i totalno je glupo i brzo pesme dosade!! A posebno me nerviraju zbog skidanja majci i qurcenja fizickim izgledom !! Ono je ponizavajuce za Rock muziku!!;)

E, ono što meni nikad ne ide u glavu to su ovi profi mrzitelji što upadnu na temu i kažu "to i to je katastrofa, ovo je užasno, ono ne valja" i to je to.
A onda, naravno, svi koji vole to o čemu god da je reč počnu sa "ajde marš tamo" ili "nemaš pojma" ili štagod i onda imamo dvaes iljada strana koje ne govore apsolutno ni o čemu.
Da ja tako otvorim svaku stranu i kažem "ovo mi se ne sviđa" do sad bih imao milion postova a za sve to vreme ni sa kim ne bih razmenio ama nijednu pametnu reč. Glupo, jel da?
Da se razumemo, sve isto važi i za drugu stranu.
Mene, recimo, baš zanima šta je to bilo sa DS i reflektorom, a daj bože da ona i vidi da sam pitao to zato što između ima jedno gazilion imbecilnih postova...

džaba si kucao, opet se niko ne osvrće... ovaj forum jednostavno ne može bez toga.

e ovo je stvarno šou program tema! ne znam dal su mi slađi ovi hejteri koji ne razumeju o čemu je tu reč, pa onda moraju da mrze ili neki opsesivni fanovi koji bi lizali entonijevo *****... ili fazon "još što volim peperse što znam skar tišu, kalifornikejšn i baj d vej i (nekad) sam se ložio/la na entonija" ili bio sam fan do koncerta... ili nadležni arbitri za prosuđivanje šta je debilno šta ne... ma da ste živi i zdravi deco, sve su to pepersi i plus i minus, i harmonija i haos, i cveće i *, šareniš (* me čarli po sred *****)... i tako...

Poslednja izmena od moderatora:
E,kako objasnjavate do da nisu odsvirali Under the bridge pesmu?To je legendarna pesma i anthony kiedis je rekao da je to jedina pesma koju na svakom koncertu sviraju..MA SIGURNO....razocarao sam se.i nekako sam sve vreme iscekivao tu pesmu.kad ono kraj
Pa možda bi i odsvirali i to ,a i još neku pesmu da je publika malo živnula.Ne znam da li ste primetili,ali u prvih 20 redova su bili "fotografi" i jedino su oni nešto radili.Ostatak publike nije znao ni textove pa su samo zevali,a ko god je počeo da igra gledali su u njega kao da je je izgubljen.Kad su bile ankete po gradu o njima njihovi "fanovi"su znali samo za californicaton i under the bridge tako da treba da budemo zahvalni što su uopšte i taj 1h svirali.

Pa možda bi i odsvirali i to ,a i još neku pesmu da je publika malo živnula.Ne znam da li ste primetili,ali u prvih 20 redova su bili "fotografi" i jedino su oni nešto radili.Ostatak publike nije znao ni textove pa su samo zevali,a ko god je počeo da igra gledali su u njega kao da je je izgubljen.Kad su bile ankete po gradu o njima njihovi "fanovi"su znali samo za californicaton i under the bridge tako da treba da budemo zahvalni što su uopšte i taj 1h svirali.

SSMGB...ali stvarno. To što si sad rekao/rekla je uvreda za nas koji smo čekali od šest ujutru da bismo bili u prvom i drugom redu. I te kako smo skakali i odlično smo se proveli. Ne možeš da sudiš o celih prvih 20 redova, na osnovu par ljudi oko sebe.

Inače, danas i sutra je RHCP vikend na VH1, od 13 do 16h.

Naisla sam na ovu slikicu, pa reko' da je postavim i ovde....preslatki su:)

Prilozi

• A&H&EB.jpg
    A&H&EB.jpg
    34,1 KB · Pregleda: 9

Bilo nas je raznih...ja sam bila u fanpitu,oko mene su stajale neke napaljene klinke,neki isto klinci koji su znali 2 pesme i napravili za te 2 pesme sutku,bio Sergej Tifunovic koji je se izgleda iscepao necim jer se ubacivao u sutku sa klincima i nije uopste izgledao normalno!:eek: Ali sa druge strane bila je neka starija ekipa koja prati peperse odavno i zna pesme sem sa californication,bilo je stvarno ok likova koji su i djuskali i pevali znali sve pesme...mislim...stvarno si mogao da naidjes na raznorazne tipove ljudi...od najzagrizenijih fanova,do likova koji su dosli da bi "bili vidjeni" .Eto,to je moje vidjenje!:whistling: :)

Back