User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
To kazu i potpisuju samo gomila likova koja je isfrustrirana sa svojim izgledom pa je ljubomorno na nasheg Anthonya
rachunica jendostavna.
HAHAHAHAHAHA!! Bas sam isfustriran i ljubomoran na njega!! Nisam neki expert za rock ali ono nema veze sa rockom i totalno je glupo i brzo pesme dosade!! A posebno me nerviraju zbog skidanja majci i qurcenja fizickim izgledom !! Ono je ponizavajuce za Rock muziku!!

i za razliku od nekih ja ne slusam samo scar tissue,californication i by the way! i ako ti se ne svidja tema,oladi!
 i za razliku od nekih ja ne slusam samo scar tissue,californication i by the way! i ako ti se ne svidja tema,oladi!

Ali sa druge strane bila je neka starija ekipa koja prati peperse odavno i zna pesme sem sa californication,bilo je stvarno ok likova koji su i djuskali i pevali znali sve pesme...mislim...stvarno si mogao da naidjes na raznorazne tipove ljudi...od najzagrizenijih fanova,do likova koji su dosli da bi "bili vidjeni" .Eto,to je moje vidjenje!
 Ali sa druge strane bila je neka starija ekipa koja prati peperse odavno i zna pesme sem sa californication,bilo je stvarno ok likova koji su i djuskali i pevali znali sve pesme...mislim...stvarno si mogao da naidjes na raznorazne tipove ljudi...od najzagrizenijih fanova,do likova koji su dosli da bi "bili vidjeni" .Eto,to je moje vidjenje!