Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Kako rekoh, da ne spamujem, mrzim Pepperse
Sta ces onda ovde?
Da se pozalim: Fotka golog Flija ne radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako rekoh, da ne spamujem, mrzim Pepperse
Ja se przila na suncu od 12(tad nismo mogle da otvorimo kisobran)...dehidrirala sa,nismo imale pare za hebni hot dog,ali sto ti kazes OPET BIH OTISLA!Na svaki takt pesme ja bih sve vise skakala,uzivala sam kao nikad...I sada ispadne da su isti oni ljudi koji su do mene isto tako uzivali sada pljuju sa istim zarom:-|Znate sta?Da moze da se vrati vreme,ja bih opet isto uradila,przila bih se na suncu od 14h da udjem u fanpit,i uzuvala bih isto kao sto sam i onda!Mislim da se ljudi ne bi toliko zalili da nas je vreme malo bolje posluzili,mada moram priznati da su mi ona dva kratkotrajna pljuska i prijala posle onog przenja!Znaci samo da nije kisa pocela da pada nakon koncerta,bilo bi sve ok!Oni,ljudi su i potpisali da nece svirati manje od 70 minuta,to su i ispostovali!Verujem da su ljudi koji su dolazili to i znali,ne znam sta su ocekivali!
Nemojte da kukate kao neke babe....dok smo mladi,moze nam se!![]()
Sheva_#7,
Ovaj je baš poznat, to je onaj gde je Entoni rekao da se bez Džona osećao kao bez svog levog testisa, da prostite.