Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Meni nekako lezi Storm in a teacup 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www.realtribute.org/rhcp/
klub FEST,25.1,Tribute to RHCP
Meni nekako lezi Storm in a teacup![]()
E, da mi je neko pričao dok sam bio mali da ona pesma sa Ivom i lokomotivom ide "tjihu tjihu tjihuhu, tjihu tjihu tjihuhu" nikad je ne bih pevao...
Staro, dobro Ć je zakon...

), on vodi i sve njihove poslove. Ali su divni, divni momci i veoma su talentovani. Bubnjar izgleda kao slatki dečkić od preko puta, a RAZVALIO je bubnjeve na koncertu, posle su mu krvarili prsti. Pevač je inače dosta stidljiv i tih, ali na bini je bio pravi frontmen, pravi šmeker, sve devojčice na koncertu su bile zaljubljene u njega.Slabo ja razumem tu potrebu da tribute bendovi kopiraju original u imidzu. U cemu je zonfa?
nisam znala da su WCS iz Sobmora...Ali to ih valjda ne sprecava da dodju ovde:razz:WCS ne idu u Sombor, oni su iz Sombora...i samo jedan od njih je punoletan, gitarista i moj veoma dobar prijatelj (on inače pravi i DVD Green Festa, tako da...budite dobri), on vodi i sve njihove poslove. Ali su divni, divni momci i veoma su talentovani. Bubnjar izgleda kao slatki dečkić od preko puta, a RAZVALIO je bubnjeve na koncertu, posle su mu krvarili prsti. Pevač je inače dosta stidljiv i tih, ali na bini je bio pravi frontmen, pravi šmeker, sve devojčice na koncertu su bile zaljubljene u njega.
Zvezdice, možda je zonfa u tome što su pre imali čak i ženu pevača, pa sad bi da ostave bolji utisak? Kad sam ja gledala Real u maju 2006, bili su dobri, ali nisu bili sinhronizovani. Drugarica iz Splita ih je gledala pre par meseci i kaže da su mnogo, mnogo napredovali.
Gitarista Real stvarno nosi periku, i sad me je sramota, jer sam ga na onom koncertu iz fazona pitala gde su mu lokne...štuc. *progut* I rekao mi je da uvežbava i obrade koje Džon izvodi na koncertima. Zato se nadam da ću moći da odbauljam do Zemuna.
Ko bi još išao? Nije mi fazon da idem sama, žensko sam....

meni je najjača njihova pesma Zyper Song