RHCP forever
Aktivan član
- Poruka
- 1.051
Tu si citirala moj post,iznervirala me je opet konstatacija o Chadovom dolazenju do izrazaja koju sam lepo obrazlozila i rekla i opet govorim da to ne umanjuje njegovu vrednost,ali ok,meni je delovalo kao da se grcevito boris da das svima do znanja kako to nije bas tako,a samo si ponovila ono sto sam ja rekla predstavivsi to kao da sam ja rekla nesto lose,a ti nesto dobro,a ustvari mislimo na isto,sem sto ti mislis da Chad dolazi do izrazaja, a ja mislim da je on covek u senci ove trojice....kao sto decko lepo rece,tako to obicno biva sa bubnjarima,sem onog smrada i nekolicini bubnjara.Tu nam se malo misljenja razilaze,ali ok sustina je ista.....covek svira,pa razbija.
I nemoj molim te vise da se mlatimo oko ove teme.....ko je sta mislio,dal smo se razumele,i sl.Ako sam te pogresno skontala - izvini....samo sam popizdela od konstantnog ponavljanja i objasnjavanja neceg sto sam napisala krajnje razumljivo!
Ja ti kazem, uopste nisam imala nikakvu losu nameru, niti da ti nesto prebacim. Nismo se razumele.

Tamo mi je i onako simpa samo Kirk (naravno, zbog neznih loknica, nikako zbog muzike
ops: