Red Hot Chili Peppers

Tu si citirala moj post,iznervirala me je opet konstatacija o Chadovom dolazenju do izrazaja koju sam lepo obrazlozila i rekla i opet govorim da to ne umanjuje njegovu vrednost,ali ok,meni je delovalo kao da se grcevito boris da das svima do znanja kako to nije bas tako,a samo si ponovila ono sto sam ja rekla predstavivsi to kao da sam ja rekla nesto lose,a ti nesto dobro,a ustvari mislimo na isto,sem sto ti mislis da Chad dolazi do izrazaja, a ja mislim da je on covek u senci ove trojice....kao sto decko lepo rece,tako to obicno biva sa bubnjarima,sem onog smrada i nekolicini bubnjara.Tu nam se malo misljenja razilaze,ali ok sustina je ista.....covek svira,pa razbija.
I nemoj molim te vise da se mlatimo oko ove teme.....ko je sta mislio,dal smo se razumele,i sl.Ako sam te pogresno skontala - izvini....samo sam popizdela od konstantnog ponavljanja i objasnjavanja neceg sto sam napisala krajnje razumljivo!

Ja ti kazem, uopste nisam imala nikakvu losu nameru, niti da ti nesto prebacim. Nismo se razumele. ;) A to ako je on u senci, to ne znaci da ga ostala trojica bacaju u senku NAMERNO, jer hoce da on NE DOLAZI do izrazaja, vec jednostavno Chad ne voli da se eksponira... Mada, otkacen je on mnogo... :D I slazem se, razbija kako svira. :D

Bila emisija na VH1,pustali i neke stare snimke,pa je izmedju ostalog bilo i to kako su maltretirali Jasona Newsteda kad je dosao u grupu.Kirk je bio ok,nije nista radio,dok su mu Lars i James pravili neke spletke,ali James je ubrzo prestao to da radi....bila je fora,kao novajlija,pa aj' malo da ga zezaju.Medjutim ovaj idiot je nastavio da ga maltretira....'ladno mu isekao zice od gitare,pred nastup mu potopio odelo u kantu vode,mislim katastrofa!!!I posle kad su ga pitali zasto to radi....on je poceo kao da place i da govori kako Jason mora njih da prihvati onakve kakvi jesu....stavio ruke na lice kao da place,i onda onako odvratno poceo da se meje!Smrad nevidjeni!
A da ne kazem da je naziv Metallica ukrao od svog najboljeg druga koji je hteo da napravi neki magazin o metal muzici i da ga nazove Metallica!Toliko o Larsu - dobrom coveku!
Jeste da nije tema,ali nece valjda niko zameriti!:)
RHCP4ever......:)Pozdrav!

Nego?

Evo, da se pohvalim, ja sam konacno danas pocela fino da slusam Stadum Arcadium. Nemojte da me bijete, ali bilo mi je potrebno bas mnoooogo vremena da se uvucem u njegov zvuk.

Sto se tice Metal'ke, ne znam sta da kazem. Verovatno nista na ovoj temi :p Tamo mi je i onako simpa samo Kirk (naravno, zbog neznih loknica, nikako zbog muzike :p) Mada mora se priznati da imaju dooooobre pesme.

Nego?

Evo, da se pohvalim, ja sam konacno danas pocela fino da slusam Stadum Arcadium. Nemojte da me bijete, ali bilo mi je potrebno bas mnoooogo vremena da se uvucem u njegov zvuk.

Sto se tice Metal'ke, ne znam sta da kazem. Verovatno nista na ovoj temi :p Tamo mi je i onako simpa samo Kirk (naravno, zbog neznih loknica, nikako zbog muzike :p) Mada mora se priznati da imaju dooooobre pesme.

Isla si nepripremljena na koncert?!Jaaaaaoooooo!!!!Pa,kako to tako?!:oops:
Nije los...bar meni...tu najvise dolazi John do izrazaja,i to mi je ok.Drugaciji im je ovaj album od svih sto su do sad radili.Cujem da su poceli ljudi da ih pljuju kako su postali pederasi,komercijala.....ne znam....meni se svidja!
E,a ko je onaj klinac sto je svirao pratecu gitaru u Indjiji?Deni Kalifornia?!:lol:
Zna li neko nesto o njemu?Kakvi su im planovi sa njim?
Ajde ti RHCP forever.....ti sigurno znas!:p

E,a ko je onaj klinac sto je svirao pratecu gitaru u Indjiji?Deni Kalifornia?!:lol:
Zna li neko nesto o njemu?Kakvi su im planovi sa njim?
Ajde ti RHCP forever.....ti sigurno znas!:p

To je Džošua Klinghofer, ali ga svi zovu Džoš. Kao i Džona, otkrio ga je Bob Forrest. Ako ste lepo gledali Off The Map, tu se prvi put pojavio sa RHCP, u sceni kad mu Entoni, u šali, kaže "sva ova deca su tvoja". Imao je kapu koja liči na turban.

U principu, on svira prateće instrumente na Džonovim solo projektima, i u bendu Ataxia je bubnjar. Sem toga, svirao je sa mnogo muzičara, npr. The Sparks i PJ Harvey. http://www.joshklinghoffer.net će ti odgovoriti na sva pitanja.

Inače, lik mi se mnogo ne dopada, iskreno. Pre četiri godine mi je delovao simpatično, sad mi deluje kao klasični oportunista.

Uz duzhno poshtovanje..kada sam rekla spam to se odnosilo na poruke Vodjene Snom koje su se sastojale iz :roll: pa o5 "
Ona je zensko :roll:"
ili poruka od korisnika "Hell Bells"
"ovaj Desecration Smile specijalac ko ona rhcp4ever :roll: ima vise ludaka na ulici nego u ludnici"
tako da ne brini se ti ne brishem postove koji su u vezi teme ;)

Ja to nisam ni videla :shock: Sad ima smisla, hvala ti.:)
Internet je super stvar, najveći luzeri mogu da se hrane mačoizmom...

U PRAVU SI VOKALI SU WWRRHH:twisted:

A šta fali pratećim vokalim u Desecration Smile, meni se baš sviđaju...

Govorimo o onom tihom, tihom "la la la la la la la la" što se čuje samo tokom druge strofe, na studijskoj verziji, ako doooooooooooooobro pojačaš levi zvučnik. To je njenih prvih i poslednjih 20 sekundi slave. :lol:

Ostali prateći vokali su i te kako WWRRHH. Ponavljam, kad stojite u pitu u hali i oni sviraju tu pesmu, kod stiha "serenaded by the terror bird", pod se trese! :D

To je Džošua Klinghofer, ali ga svi zovu Džoš. Kao i Džona, otkrio ga je Bob Forrest. Ako ste lepo gledali Off The Map, tu se prvi put pojavio sa RHCP, u sceni kad mu Entoni, u šali, kaže "sva ova deca su tvoja". Imao je kapu koja liči na turban.

U principu, on svira prateće instrumente na Džonovim solo projektima, i u bendu Ataxia je bubnjar. Sem toga, svirao je sa mnogo muzičara, npr. The Sparks i PJ Harvey. http://www.joshklinghoffer.net će ti odgovoriti na sva pitanja.

Inače, lik mi se mnogo ne dopada, iskreno. Pre četiri godine mi je delovao simpatično, sad mi deluje kao klasični oportunista.

Mene Josh podseca na mladog Johna, po frizuri... :D Kad Anth kaze: "And Josh is the father of all three"... :lol:

i meni je SA odlican ,ne znam sta se svi zale,blabla...
kad sam nabavila pesme najvise sam se nalozila na Especially in Michigan:)
Cry me a future
where the revelations run amok
ladies and gentlemen
lions and tigers come running
just to steal your luck a a a

Back