Spiritcraft
Ističe se
- Poruka
- 2.501
Slatko? Možda dok su mala...zamislite četiri velika Čeda :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatko? Možda dok su mala...zamislite četiri velika Čeda :shock:

dosta spama

Uz dužno poštovanje, ovo nije bio spam, diskutovali smo veze članova benda koji nisu Entoni Kidis, i to samo onako. I niko nije spomenuo Johanu Logan.;-) Gospođica Kokal je loše uticala na ceo bend, ukakila je prateće vokale na pesmi čije ime je i moje korisničko ime. Ovo je surova realnost.
Četiri velika Čeda? Mislite, dva Čeda i dve Čedinice? On ima dve kćeri i dva sina, ovo najmanje je sin. Imam negde sliku koju mi je poslao Entonijev otac u vreme dok je vodio fenklab, dete je preslatko![]()

Uz dužno poštovanje, ovo nije bio spam, diskutovali smo veze članova benda koji nisu Entoni Kidis, i to samo onako. I niko nije spomenuo Johanu Logan.;-) Gospođica Kokal je loše uticala na ceo bend, ukakila je prateće vokale na pesmi čije ime je i moje korisničko ime. Ovo je surova realnost.
Četiri velika Čeda? Mislite, dva Čeda i dve Čedinice? On ima dve kćeri i dva sina, ovo najmanje je sin. Imam negde sliku koju mi je poslao Entonijev otac u vreme dok je vodio fenklab, dete je preslatko![]()

Bilo bi lepo da prvo pazljivo prcitas sta sam napisala,pa tek onda komentarises i osipas paljbu....Lepo sam rekla da Chad ne dolazi do izrazaja od ove trojice,jer htela ti(vi) to da vidis ili ne,tako je.Takodje sam rekla da je dobar bubnjar,cak sta vise odlican,a to dal mu je stalo do exponiranja ili ne,on to najbolje zna.Nisi me razumela,jer ni u jednom momentu ja nisam umanjila njegovu vrednost naspram ostalih clanova.Molim te sledeci put pazljivije citaj.
Ceda nas... Bilo bi lepo da prvo pazljivo prcitas sta sam napisala,pa tek onda komentarises i osipas paljbu....Lepo sam rekla da Chad ne dolazi do izrazaja od ove trojice,jer htela ti(vi) to da vidis ili ne,tako je.Takodje sam rekla da je dobar bubnjar,cak sta vise odlican,a to dal mu je stalo do exponiranja ili ne,on to najbolje zna.Nisi me razumela,jer ni u jednom momentu ja nisam umanjila njegovu vrednost naspram ostalih clanova.Molim te sledeci put pazljivije citaj.
pa tako je najcesce...bubnjar ostaje najmanje primecen...mada uvek ima izuzetaka(Metallica,Slayer...)
Chad je sasvim dobar bubnjar...i ne treba mnogo da se eksponira(ko ona gejchina Lars-volim M<etallicu,al sad but true...)

Mislim da je Mikulcica meni odgovarala o svom postu vezanom za Chada, ne tebi RHCP4ever.
Sto se tice Larsa, slazem se, ali ne smem nikome da kazem, odmah ljudi prsnu.
Hvala bogu da je neko shvatio sta sam rekla!
E,a Larsa mi ne pominji.....imas tu negde i temu koga biste najradije ubili od muzicara,ili tako nesto,pa mozes da ga stavis i jos + moj glas!Covek je toliko iritantan....tukla bih ga dok se ne upisa,a onda bih ga tukla zato sto se upisao....a Metallicu i ja volim!
A,ti rhcp forever....tebi se nisam ni obratila,ali uptrebila sam "vi",pa vidim da si se i ti tu prepoznala.....opet cu ti reci procitaj pazljivo i ne reaguj ishitreno,necu da ponavljam istu stvar 50 puta...nije ni cudo sto ovaj gospodin iznad misli da si opterecena,smanji dozivljaj,stvarno pocinjes da zvucis kao neki manijak.govorim ti iz najbolje namere,nemoj da se ljutis!
Pa ne bih rekla da ne dolazi do izrazaja, vec sam ne voli da se exponira.Naravno, to ne umanjuje njegov talenat, niti to kako je extra lik. EXTRA je likcina, duhovit, talentovan... Kako nam je mahao u Indjiji, joooj...
Radila sam mu neki test i navodno je bio Srbin u proslom zivotu...
Ceda nas...
![]()
Onaj post nije bio upucen tebi. Nisam ti nista lose rekla, ne vidim zasto trazis da smanjim dozivljaj. Tvoj post o Chadu sam tek kasnije procitala i ne vidim sta sam lose napisala u vezi tog posta.:-?
Mislim da je Mikulcica meni odgovarala o svom postu vezanom za Chada, ne tebi RHCP4ever.
Sto se tice Larsa, slazem se, ali ne smem nikome da kazem, odmah ljudi prsnu.