Dale, pola toga što pričaš uopšte nema smisla. U ovoj temi ima bar troje ljudi koji su odgledali po 50 i više koncerta tog benda na snimcima (Peppersa, ne Stonsa, jer ovo ni nije tema o Stonsima, je l' tako?); a ja poznajem devojku koja je u poslednjih godinu i po dana bend videla 70 puta. Ona bi ti sad rekla da im, generalno, energija nije bila na zavidnom nivou u junu, julu i avgustu, i da su ovde još dali više od sebe nego inače. A na nekoj od prethodnih strana sam i rekla da im je to bila najveća publika na plaćenom koncertu ikad, uz Rock in Rio 2001. Koliko god da si velik i slavan, uvek, ama UVEK postoji pritisak. I kad uletim sa nekom ovakvom pričom, ne branim nikoga; jednostavno znam ljude bliske bendu.
I slušaj Zvezdicu, žena je pametna i skoro uvek objektivna.
Ne brini se nista, hcrockso sa SA foruma ce da postavi snimak u boljem kvalitetu...

Snimano DVD recorderom.

Postavicu, ne brini.
Do tad imas Ivine snimke, dobri su.
Ponovi ovo na svakoj stranici, čisto da bi ljudima bilo jasno, jer mnogi ne čitaju temu. Robert pravi DVD i ne može da ga tek tako smulja, ali biće gotovo početkom nedelje (on je katolik i ne slavi Božić 07.01, koliko je meni poznato, dakle ima malo više vremena).
Ja danas dobijam njegovu, nekompresovanu verziju snimka, pa ću praviti skrinkepove.
Nije trebalo da iseku Don`t forget me jer su svirali kraj koji nije kao na disku vec je bio identican onom na koncertu Live at Slane.
Snimila sam ceo taj kraj fotoaparatom. Minut i po. I imaš isti takav kraj na koncertu u Albany, 21.10.2006, samo što je tad Džon bio zdrav, pa je otišao na Flijev kraj bine, i kao da je nešto šaputao gitari...

Posluži se
Bili su placeni za 8 pesama. Osecam se kao papagaj, ne mogu vise da ponavljam. Svirali su 17 pesama, sto je mnogo vise nego sto su placeni i pored Johnovog zdravstvenog stanja. Krivi su organizatori sto su obecavali 2 i po sata koncerta, a Peppersi nisu imali BLAGE VEZE da je od njih ocekivano da sviraju toliko, jer je i na njihovom sajtu pisalo da je u pitanju FESTIVAL, a zna se koliko se svira na festivalu. Ovo je odvratan dan. Muka mi je od raspravljanja. Odoh ja odavde.
Ovaj drugi deo ti je glupost, nemoj u to da veruješ. Na nekim drugim festivalima su svirali kraće,
jer su drugi bendovi svirali posle njih. Na Slane, Pink Pop i sl. su odsvirali pune setliste, jer su bili poslednji bend za to veče. Ovde bi koncert trajao duže, možda ne 2.5 sata, ali znatno duže, jer su pored onih dvaju pesama nedostajali Čedov solo, Californication intro, verovatno još jedna Džonova pesma i dugačka improvizacija za kraj. Znači, od 15 minuta do 40 minuta, dakle sve zajedno je moglo da traje oko dva sata.
Ponavljam, znam ljude koji znaju ljude,
sve je bio splet nesrećnih okolnosti!