RHCP forever
Aktivan član
- Poruka
- 1.051
NIsta... Joj, izvinjavam se, moram da idem...
Vraticu se kasnije. 
Vraticu se kasnije. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vraticu se kasnije. a tu sam...negde...gde ste vi..??sta ima kod vas...osim novaka naravno...

Sve se moze kad se oceTo je nemoguce, jer Vodjena zivi u Nisu, a ja u Smederevu.Moji vole Pepperse, ali cu da ih smorim plakanjem...
![]()

Ja ih slusam non-stop...Srculenca moja...
![]()

Ti si prolupala
Znaci...Kumo,molim te..Ne teraj me da te bodem![]()
Mislim, jesam, ali odavno... To nije nista novo...

Bas sad gledam Rockpalast '85, kada za vreme pesme "Green Heaven" Anth sidje u publiku i daje im ruke... Ti ljudi nisu ni svesni koji su srecnici. Nisu bili ni svesni KOGA gledaju, nisu bili svesni da ce Peppersi 6 godina kasnije postati jedan od najpoznatiji svetskih bendova ikada...
Ne bih mu pustila ruku, drzala bih je zauvek.

Ah, hocu i jaaaaaaaa da mi da ruku takoooooooooooooooooooooooooooooooooo...![]()
Ne bih mu pustila ruku, drzala bih je zauvek.
![]()

Samo paprike slusas!Jel si biljojed???
Gde mi pade na pamet da umesto vegetarijanac biljojed kazem?![]()
Ma ne jedem ni povrce, ni voce, ni meso... Jesam... Ali ne jedem paprike...Ma ne jedem ni povrce, ni voce, ni meso...
![]()

Hahahaha.... Koji je to lik, znaci ne mogu da verujem...
Ne znam gde sam se sad setila toga, valjda zato sto pricamo o tom odnosu sa fanovima... A sta jedes?Biljojedu![]()
Ja zivim od Peppersa... Hihi... 
Jaoj... Citala sam daaaaaavno na zvanicnom forumu Peppersa da je grupica fanova zaustavila Johna dok je sedao u auto (mada NE ZNA da vozi, pretpostavljam da ga je neko vozio) i on im je delio autograme i odvezao se. A onda se vratio, otvorio prozor i rekao: "Necija hemijska je ostala kod mene".Hahahaha.... Koji je to lik, znaci ne mogu da verujem...
Ne znam gde sam se sad setila toga, valjda zato sto pricamo o tom odnosu sa fanovima...
![]()

Nista, zato sam i sj*bala metabolizam...Ja zivim od Peppersa... Hihi...
![]()