Bettie Page
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
jecawaste:i ja trazim,moram priznati da je veoma sarmantan
mada na netu ima veoma malo njegovih slika,bar koliko sam ja trazila
and a new star is born :smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jecawaste:i ja trazim,moram priznati da je veoma sarmantan
mada na netu ima veoma malo njegovih slika,bar koliko sam ja trazila

Ja imam i to i sve sto su ikada izdali, pa cak i ono neobjavljeno. Skoro da sam sigurna da imam sveFLUID:Za to izdanje znam. Ali me interesuje da li postoje još neki bonusi na nekim izdanjima.

Dosed-by-charlie:Jel bi mogao neko da mi kaze gde mogu da nadjem jos josh-ovih slika,skinula sam nekoliko sa sajta koji je DS izlozila(Hvala puno!!!),i nasla sam nesto slabo ovako sto sam ja trazila...ako neko zna gde to moze da se nadje ili ako neko ima njegove slike ili snimke...molim vas javite mi!!![]()
Ako se učlaniš, postoji i nekoliko ekskluzivnih video klipova koje možeš da skineš.difrent from others...:ovo prerasta u masovno slihtanje bez imalo smisla....
jecawaste:gde ste nasli to spec. izdanje MM?
jecawaste:na ovom sajtu imas slika,nisu neke ali bolje ista...
http://www.webshots.com/search?medi...ffer&queryChannel=&sortBy=&source=search_menu
Bettie Page:hm, kako da ti kažem ali šlihtanje nikada nije bez smisla. Evo, ja se nadam da će DS još dugo da nas raduje svojim postovima punim rhcp i Fru znanja i proverenih a, što da ne: i neproverenih informacija
![]()
Go DS!

FLUID:Za to izdanje znam. Ali me interesuje da li postoje još neki bonusi na nekim izdanjima.
Dosed-by-charlie:Imam nekoliko pitanja za DS!Ako bi mogla da pitas malo drugaricu koja je prijateljica sa joshom,da nam malo otkrije kakav je on,ocu reci,da li se smeje ili je neki nervozni tip ili sitnice slicne ovim...?I da li si se cula sa johnovom mamom i sta mu je to bilo na koncertu i sta mu se to desava vec duze vreme...?I posto verujem da imas neke joshove slike sa certa koje nigde ne bismo nasli ako mozes da ih izbacis na forum???Unapred Hvala!![]()
Posebno mi dobro zvuči to neobjavljeno iz perioda By The Way (mnogo potcenjen album, a meni jedan od najboljih). Na šta to liči?Desecration Smile:Džonu definitivno nisu sve koze na broju u poslednje vreme. Štaviše, sigurna sam da konzumira lakše droge i alkohol, iskreno se nadam da ne uzima ništa opasnije. Veoma sam zabrinuta za njega, a kad neke stvari budu bile javne, ispričaću vam svoju teoriju. Sad ne mogu, bilo bi isuviše opasno.

ali mogla bi da ima i neko zanimanje, a ona je kao neka pevačica koja je sve prateće vokale snimila zahvaljujući njemu. Kao i ona Anthony-jeva koja je kao neka manekenka a ovamo su joj dali da bude zvanični fotograf na turneji. Dole je i jedno njeno umetničko delo.Ima više smisla nego ne znati engleski, pretvarati se da si nešto posebno i produhovljeno i čačkati mečku na internet forumu 24 časa dnevno. Nisi mi antipatičan, samo mislim da gubiš vreme, pogotovo kad trpaš nos u stvari za koje te ustvari baš briga.
Ajde ako te ne mrzi. I obeleži šta imaš od tih pesama.Desecration Smile:Hoćeš li da ti izlistam sve bonuse i slične stvari za koje znam? Da li bi pomoglo?
difrent from others...:ae da vidimo tvoju pa da uporedimo 8-)