Red Hot Chili Peppers

Nisam stigla baš sve da pročitam, svidjaju mi se fotke :D ali to je odprilike ono što sam i mislila: neko blago izrečeno nezadovoljstvo organizacijom,a drugi tazlog zbog čega mi je teško da poverujem da će opet doći je taj što se neatraktivne lokacije (u koju spada i naša zemlja), retko ponavljaju. Tako je i sa drugim velikim bendovima. Isto sumnjam da će ponoviti Poljsku npr, bar u skorijoj budućnosti.

jeste:wink:
ja kao nisam do sada imala vremena,a sada je zavrsavam...to je knjiga koju tesko ostavljas.
zaista,puno suza i od smeha a i tuge...
znas li sta me je najvise nasmejalo?
kada su se za Klarin 10 rodjendan pretvarali da su spice girls,a zaboravili su da obriju noge:lol:...

Hahahaha....I ja sam se kidala od smeha kad sam citala taj deo... Anthony je stvarno divan covek!!! Sta je sve preziveo i ostao ovako divan... :wink: Ali kako sam bila tuzna SVAKI put kad se vracao drogama... :cry: :cry: :cry:
Ne znam da li si stigla do KRAVETINE Yohanne Logan... Kako je zla!!! :evil: :evil: :evil:

Oduvek sam znala da je Sporty Spice dobar frajer ;)

Scar Tissue je mnogo bolja u originalu..prevod, iskreno, i nije neki. Današnji domaći prevodioci su uglavnom nepismeni kreteni koji ne znaju ni maternji jezik, a ni onaj sa koga prevode.

Ja juče kupih još jednu knjigu o Papričicama. Zove se Fornication: The Red Hot Chili Peppers Story, autor je Džef Apter. U pitanju je drugo, dopunjeno izdanje, može se naći u Beogradu, u par PLATO knjižara, po ceni od 1273 dinara. Možda je ima i u Mamutu, ko zna. I kupila sam jednu zastavu/roletnu za sebe i jednu da pošaljem mojoj Irkinji za 34. rođendan. :D

Inače, drugarica (ona lepotica sa kovrdžavom kosom koja je posle Green Festa bila na slikama u skoro svim novinama) je skinula po plakat sa zida i ja sad 'ladno imam plakat za Green Fest u svojoj sobi. Malo da preuredim i da sredim da mi okreče, pa ću ga i okačiti.

Uskoro mi stižu i DVA Hump de Bump singla na gramofonskim pločama. Jedan je moj, još ću videti šta ću sa drugim.

Iva, ja sam trazila u Plato-u, imali su samo "Zive rane" i jos jednu knjigu, tu nisu imali... BLAGO TEBI!!! Hocu i ja tu knjigu!!! :cry: Vodjena_snom, ako nisi stigla do Yohanne, necu nista da ti odajem, nije fora da znas... :wink: Btw, Iva, ODAKLE ti dva "Hump the bump" singla na gramofonskim plocama?

Nemoj da joj odaješ, što da se unapred nervira, ta žena je totalno sj*bip*ana. Kad pomislim da je ONA bila asistent stiliste kad je Džon radio vrlo kontraverznu foto-sesiju prošle godine...Johana, od svih mogućih asistenata na planeti.

Čisto da vidite o čemu se radi...pomalo je uvredljivo. Meni se ne dopada, asocira me na bol i smrt.
http://www.rosshalfin.co.uk/red-hot-chilli-peppers/red-hot-chili-peppers05.php
http://www.invisible-movement.net/v/magazines/2006/07guitarworld/

Što se knjige tiče, a sam videla samo jedan primerak i odmah sam ga ćapila, ne znam...čim budem ugrabila malo vremena, čitaću je, pa ćemo videti da li je vredna svih dobrih recenzija koje je dobila.

Što se singla tiče, u Engleskoj se takve stvari mogu kupiti, pa uvek nađem nekoga da me opskrbi time. Imam već Snow i Desecration Smile na pločama, a uskoro ću imati i AWII od Ataxie.

Naravno, svi znamo šta je to Ataxia? Nemo' da neko ne zna.

Naravno,pravi fanovi bi isli i 30 puta ako treba...e,posto su bili prosle i ove godine u Italiji,mozda ih neko prosvetli i kaze :hey pa ni u onoj Srbiji vam nije bilo toliko lose...zar ne???publika je strava,znaju sve vase pesme.....mogli biste ponovo da navratite ali im svratite na koncert ne na nastup....
Ali to su samo moja nadanja i neostvareni snovi...ko zna mozda dodju jedne lepe godine... ;)
nego DS gde si kupila onaj poster/roletnu....?jel ta knjiga na engleskom???I jel znas gde ima da se nabavi Scar tissue na engloskom???Zanima me kako to izgleda...kako je on rekao to manje vise svojim recima...??? :D

Back