Red Hot Chili Peppers

FLUID, nije lepo što to govorim ovde, ali pisala sam ti OGROMAN odgovor, pritisnula dugme za slanje i onda je, po 5567788979. put, moj IE poludeo na ovom sajtu (valjda mrzi ono javascript dugmence "zahtevate li potvrdu da..." i blokiralo je sve. Tako da, nemoj da misliš da neću da odgovorim, samo ću to morati opet da pišem.

Bettie Page, i tebi dugujem jedno objašnjenje...

Vodjena_snom:
@FLUID..ok :wink:
sada sam procitala clanak o johnu iz blic extra...
covece,bas sam se rasplakala:lol:
polovinu nisam imala pojma...

Nisu ni oni koji su ga pisali, ne brini se. :)
Ukrali su ono što sam pisala za sprsku Wikipediju, nemaju oni pojma.

http://sr.wikipedia.org/wiki/Џон_Фрушанте

I ubacili su malo patetike, perfekt prebacili u prezent i tako.... I još su dobili pare za to. I eto jednog od razloga zašto ne pravim sajt na našem jeziku.

g-din Jovic:
Ako nije problem bili neko mogao da mi kaze,ali objektivno kakav je bio koncert pepersa,jer sam se ja upravo vratio sa mora i mrzi me da citam sve ovo spreda.Unapred zahvalan Mr Jovic :-D :-D :-D :-D
Objektivno ( :D pazi sad kad neko skoči) samo tehnički dobar. Kao da gledaš koncert na kompu ili slušaš CD u sobi. :D
Sve ono što treba da sadrži jedan koncert zbog čega i postoje isti, toga je bilo minimalno, skoro uopšte. Kakav je to koncert gde nema komunikacije benda s publikom, gde nije prenešena atmosfera pesama na publiku, gde se publika zabavlja pričajući između sebe,.. i još ponešto? Ima i oprečnih mišljenja, ali neobjektivnih svakako. :lol: :lol: :lol:

ako zelite da kupite neki novi album zato ga traziti 20god samo otidjite na www.cdprodaja.com
1cd a album 1€
1cd 2 albuma 1,5€
1cd 3 albuma 2€
dakle mozete da narucite 3 albuma po cjeni dva ili na dvd... ima te cjenovnik na sajtu pa vidite

takodje ako vam trebaju neke pjesme 15 pjesama se racuna kao album a jedan video spot se racuna kao 2 pjesme tako da 7spotova jedan album

takodje mozete da kupite filmove,igrice,program ma svasta

malo pre sam gledala Live Earth i RHCP, prenos na 2rts
Entoni u istoj odevnoj varijanti kao i kod nas
super su zvucali, ali samo 3 pesme, no toliko su i svi ostali nastupali

evo link da skinete snimak, ako niste gledali

http://rapidshare.com/files/41591010/7.7.07.3gp.html

samo da upozorim, snimala sam mobilnim sa TVa, pa se one pokretne pruge vide (ne znam kako da ih drugacije opisem)
brat iz SM je snimio na komp pa kad on postavi na youtube javicu koji je link

Sad će postrojavanje koliko ja vidim. 8)
Ova Ivana je baš stroga, a i glas joj je nekako za strahopoštovanje. :lol:

Nego, sve vas da priupitam nešto. Možda ste o tome i pričali, ali nisam u toku.
Naime, radi se o bonus pesmama sa raznih izdanja RHCP po belom svetu. Na originalnom remaster disku, iz 2003. godine, albuma "Mothers Milk" nalazi se 6 bonus pesma, i to: Song That Made Us What We Are Today (demo) perviously unreleased, Knock Me Down (original long version) perviously unreleased, Sexy Mexican Maid (original long version) perviously unreleased, Salute To Kareem (demo) perviously unreleased, Castles Made Of Sand (live), Crosstown Traffic (live) perviously unreleased. Da li neko poseduje još neka takva izdanja sa bonusima i šta se nalazi na njima? Ili neka takva zayebana izdanja? :D Da se kompletiramo... :razz:

Stadium Arcadium:
Jednom recju...srednje zalostan :roll:
Stvarno imas neki problem!
Koncert je bio fenomenalan, zvuce bolje nego na disku, a to sto je organizacija bila losha(tj.sto su nas slagali za duzinu koncerta) njih boli uvo!!!
A i mene bi na njihovom mestu.Oni su dosli i odradili svoj posao, a mi treba da budemo srecni sto smo prisustvovali takvom dogadjaju! A i sta bi ti, da ti za 35 evra sviraju celu noc??? Koliko para toliko muzike....

FLUID:
@milenche:)
Prvi post pa odmah prozivka. :roll:
Vrati se pročitaj sve prethodne stranice u vezi koncerta oko čega su zamerke, ne idi samo grlom u jagode. I to divlje. :D
Mozda sam preterala, ali mi se smuchilo da slusham kako su svi nezadovoljni organizacijom i duzinom koncerta! Krivi su samo organizatori koji su nas slagali za ta famozna 2h koncerta, a ne oni! Iskreno recheno i ja sam posle koncerta bila ogorchena zbog svega, ali kad sagledash situaciju iz drugog ugla shvatish neke stvari:)
Peppersi su kao bend odradili fenomenalan posao, i verujem da se oni koji su bili na koncertu slazu sa mnom... :)

Back