Red Hot Chili Peppers

E da, da unesem još malo lepote u ovu temu...doradila sam neke od snimaka.

20070626_iva_61.jpg

20070626_iva_62.jpg

Hahah svaka cast za zivotnu opsesiju, mora da ti je ispunjenje snova da im postanes grupi devojka,mada izgledas kao da ti je taj mini King Kong seo na facu i pustio goluba, ona mora da se dovezla istim teretnim avionom kojim su dovezli opremu,jbte ta kad stane na most ,svetli lampica za overload.
Sto se tice tog narkica , mogao je slobodno i da odapne ,one idiot less sto se mene tice, niko ga nije terao da se fiksa , tako da se ja nebi ni trudio da ga ozivljavam. A za fajt sa uvek raspolozen nemoj se brines, imam solidno iskustvo sa derbija , i nisam uopste shovinista , tako da mi je isto dali lemam musko ili zensko, mada za nju biolozi treba da smisle novu podvrstu ,to se ne moze nigde svrstati.

nebojsas:
Hahah svaka cast za zivotnu opsesiju, mora da ti je ispunjenje snova da im postanes grupi devojka,mada izgledas kao da ti je taj mini King Kong seo na facu i pustio goluba, ona mora da se dovezla istim teretnim avionom kojim su dovezli opremu,jbte ta kad stane na most ,svetli lampica za overload.
Sto se tice tog narkica , mogao je slobodno i da odapne ,one idiot less sto se mene tice, niko ga nije terao da se fiksa , tako da se ja nebi ni trudio da ga ozivljavam. A za fajt sa uvek raspolozen nemoj se brines, imam solidno iskustvo sa derbija , i nisam uopste shovinista , tako da mi je isto dali lemam musko ili zensko, mada za nju biolozi treba da smisle novu podvrstu ,to se ne moze nigde svrstati.
majko moja!!!
kakva grupi devojka?!jel si normalan???
dzona volim kao muzicara!!!alo,ne kao muskarca:roll:

Pre svega, Nebojša, ne kaže se "nebi", nego ne bih. I način na koji komuniciraš pokazuje da si najobičniji primitivni gilipter. Videla sam momka koji je hteo da taba devojku u srednjoj, druga dvojica su ga zamalo sahranila. Nisi džentlmen, izrazito si bezobrazan i pretpostavljam da si jedan od onih koji traži cice od 40 kg i 175 cm, da bi posle drugarima govorio da imaš lepu p.... pored sebe. A ta "lepa p..." naravno ne bi imala ni M od mozga. Ena ima mozak, i te kako. I samopouzdanje na kome bi joj svaka "lepa p..." pozavidela. I veoma zgodnog momka, koji nema probleme kakve ti imaš.

Onda, DA LI SI TI VIDEO MOJ PROKLETI SAJT? Da li ti liči na sajt jedne grupi devojke? Ceo svet poštuje moje znanje u vezi sa Džonom, nikad ne bih objavila stvari koje na bilo koji način narušavaju njegovu privatnost. Samo ti misliš da sam poremećena.

Ovako izgleda sajt jedne kvazi-grupi devojke:
http://youngkentuckygirltourdiary.blogspot.com

Imamo li bilo šta zajedničko? NE.

Da li sam ja ikad upoznala čoveka sa kojim bih, po tebi, ko zna šta radila? NE.

Idi s milim bogom, čoveče, ja sam profesionalni web i grafički dizajner, ne zamajavam se glupostima, zaposlena sam u dve dobre firme, baš me briga za ono što rade grupi devojke...pričaš da nisi šovinista, upravo si pokazao neverovatnu dozu šovinizma, jer misliš da žensko ne može da vidi dalje od muških ekstremiteta. E pa, MOŽE.

Ono što si rekao za Džona i Enu svrstava te među nevaspitane i bezobrazne ljude.

"Kastriran?" reče jedna od bivših, Mila Jovović, i grohotom se nasmeja....

Nego, hajde da pričamo o bendu umesto da se prepucavamo.

http://player.omroep.nl/?aflID=4914740&md5=69db85f6993373c9e499c3a37b2584af

Ovo je radio isti čovek koji je uradio legendarni intervju sa Džonom 1994. godine i sa celim bendom 1990-1992 i 1988. godine. Ovde ih prati od neke 1988. godine, pa do koncerta pretprošle nedelje u Nijemegenu. Veoma je interesantno, ali fajl je OGROMAN.

Evo linka za preuzimanje, za one koji ne vole strimove:

http://www.megaupload.com/?d=GMMLK3GQ

Ja komuniciram vrlo otvoreno, sad sto ste svi faker-i i ne mozete da prihvatite istinu o onome cime se klinacki zaludjujete ,to je vas problem. Za tabanje vec rekoh nije problem,sto vise to bolje, mada ovde ima jos dosta njih koji vole druge vrste grupnjaka, mada ne znam kako da dogovorim sa njom to, i skolsko dvoriste je malo za nju,da zakupimo neku plantazu, napravimo kecerski dogadjaj, bilo bi na istom kvalitativnom nivou kao vecina njihovih nastupa, vidjao sam karaoke veceri bolje odradjene od onoga. A tek koji ROFL za ovo dzentlmen, probudi ze princezo iz bajke brace Grim i osmotri pravi svet oko sebe, ja ze ne zaludjujem nekim Hallmark principima zivota, vec sam svestan realnosti oko sebe, naravno da mi prija takva cica, verovatno imas i neku extra drugaricu da mi nabacis , jer racunam takva bi se rado druzila sa tobom jer kad god malo klone duhom dovoljno da pogleda u tebe i da se oraspolozi sto ne izgleda tako,zahvali se bogu sto je nije tako osakatio.
Sajt ti takodje oslikava dreamworld stanje svesti, a dizajnerski ga mogu opisati recima mog profesora internet dizajna "Funkcionalnost za 6 ,ali toliko je ruzan i odvratan da moram da vas oborim".
Takodje se mani tih fora "ja sam tr00 fan i postujem njegovu licnost" , njegova vrednost kao licnosti je ravna Baji Malom Knindzi,a i da imas nesto socno ,samo tako bi objavila, ne izigravaj nevinasce (mada verovatno i jesi, osim ako neko nije bio bas bas bas pijan,pa se debelo zajebao).
Gde sve vi gledate muzicarima, jasno je svakome sa samo jednim okom, a vi pametne uglavnom zavrsite same sa 15+ macaka, i zalite sto niste malo drugacije razmisljale na vreme, uostalom bistice malena, kad dobijes kompliment koliko si pametna ,valjda ti je jasno koliki si gabor kad nije mogao nista drugo da ti kaze.

Tan, za ovo drugo si u pravu, nisam primetila da je rečenica u prvom licu, kad vidim "bi", automatski pretpostavim da je to drugo ili treće lice jednine, ili treće lice množine. Pogrešila sam, izvinjavam se, ispraviću.

Ona svoj sajt nije sama napravila, blogspot to postavi za tri minuta.

Nebojšine komentare neću da uzmem za ozbiljno, u životu mi niko ko me ne poznaje nije rekao ovoliko grozota.

Nisam ja ni mislio na izgled njenog sajta,svideo mi se text i slike,ne znam prosto devojka je razgovarala sa njim lice u lice opusteno i nema nekog idealizovanja bar se meni tako cinilo :). E sad tvom sajtu po meni nedostaje sve i svasta ali Boze moj tvoj sajt i treba da ga radis kako mislis da treba,sad evo jedan mali savet ja ne znam nista o tom coveku niti me zanima,osim njegove muzike pa s obzirom da sam gitarista bilo bi mozda zanimljivo da stavis tablature za neke njegove pesme ili jos bolje za sve njegove pesme :)

Pa...tako ti deluje, oni koji su Barbaru videli u stvarnosti znaju da baš nije tako opuštena :p Zaljubljena je u Entonija od svoje petnaeste godine...

Što se mog sajta tiče, tablature su u pripremi. Problem je u tome što ih radi sedmoro ljudi, i svako od tih sedmoro misli da onih ostalih šestoro nije transkribovalo akorde kako treba. Ne znam kako da išta izaberem i stavim, a da se oni međusobno ne pokolju. Nije prijatno. Ja sama nažalost nisam muzičar, po (budućim) kvalifikacijama sam profesor stranog jezika, tako da ne mogu da sudim o tome što oni rade.

Apsolutno si slobodan (slobodna?) da mi kažeš šta sajtu nedostaje, sem ako u pitanju nisu nedovršeni delovi, na njima radim. Sad, bolje da mi pošalješ PP, jer smo se udaljili od teme :)

Ja sam ovde nov tako da nemam pojma sta je PP :???: mada rekao sam ti glavnu zamerku.Nego jel se ti i nebosas znate nesto od ranije nije mi jasno da te ovako pljuje a da te ne zna?!?A ako mi jos nesto padne na pamet za sajt javi cu ti!

Frusciante - Deco jel sam rekao dosta glupih sajtova ?
Desecration Smile - Jao Dzone izvini !!! Htela sam da te iznenadim !!!
Frusciante - Da me iznenadis a ?! Pa operi mi gace !!! Nadji mi nekog crnju !!! Oh,kuda ide ovaj svet !!! Kad ce da naidju pravi fanovi,koji imaju neki kesh !!!!!!!!!!
Vodjena_snom - Dzone nemoj tako !!! Svi vas pljuju a ona,ja i RHCP4ever vas branimo !!! Ceni to !!!
Entoni - prilazi izdrogiran, sa polupunom flajkom piva od 2L u ruci,razmazanim karminom na
usnama i u ruci ima kesu - E devojke,smorile ste nas.Dali smo vam po spomenar,za svaku od vas posebno napravljen DVD Virtuelno Tusiranje Sa Pepersima,svaka je dobila po paket zvaka i kartu po ceni od svega 1990,00 din.I sto nas vise smarate ?!
RHCP4ever,Vodjena_snom i Desecration Smile su pocele da plachu,a Entoni im je prisao i iz kese izvadio za svaku po dildo sa ugraviranim licima clanova grupe.-Devojke evo vam ovo,i molim Vas,ostavite nas vise na miru,i ne morate da pisete na forumima , i prestanite da nas pratite.I obucite nesto na sebe,ovo je stvarno uzasan prizor.I nadjite neke brijache i kamen za pete .
Tri devojcice su plakale i ridale,RHCP su cirkali i gledali Hallmark TV.Ponekad bi neko podrignuo.
Tri devojcice su vristale,a RHCP su samo pojacali TV i gadjali ih opuscima i carapama.
U tom casu je neko usao...bio je to Goran Jesic.Smekerski pogled i nonsalantno Cao,Kaj ima je bilo dovoljno da tri devojcice otrce u pm sto dalje u mrak kako bi svaka probala svoj dildo.

Ove moje price su sjajne.Sta vi mislite ? Meni su bas extra.Ako ima slicnosti sa stvarnim dogadjajima ja se izvinjavam.

Citirala bih sad Radoja Domanovića, i pitala bih šta mu dođe taj Hallmark channel (gledam samo Cartoon Network i Boomerang, kao i domaće kanale sa vestima) i zašto mi niko ne veruje da imam 24 godine, da sam zaposlena, obrazovana i da i te kako znam šta je dostojanstvo i šta je moral...

...zato ću vas samo ostaviti sa ovih par reči:

By staying, though you don't like it, and preferring to boo rather than leave, you are showing that you derive pleasure from attempting to hurt others, and that is always the result of dissatisfaction with yourself. Anyone who tries to make others feel bad, in an attempt to feel good themselves, will never feel true happiness as long as they do so.

...reče neko sa "manje ličnosti od Baje Malog Knindže"... :roll:

Ima takvih likova na netu koliko hoćeš. Onako sami sebi teški, malo zalutaju na neki topik pa se malo izdrkaju na prvog na koga nalete, pa im onda bude malo bolje. I tako u krug. To je njihova agonija, a naše dobro delo. DS, tvoje prisustvo na temi je neprocenjivo ;)

Kroasan:
Frusciante - Deco jel sam rekao dosta glupih sajtova ?
Desecration Smile - Jao Dzone izvini !!! Htela sam da te iznenadim !!!
Frusciante - Da me iznenadis a ?! Pa operi mi gace !!! Nadji mi nekog crnju !!! Oh,kuda ide ovaj svet !!! Kad ce da naidju pravi fanovi,koji imaju neki kesh !!!!!!!!!!
Vodjena_snom - Dzone nemoj tako !!! Svi vas pljuju a ona,ja i RHCP4ever vas branimo !!! Ceni to !!!
Entoni - prilazi izdrogiran, sa polupunom flajkom piva od 2L u ruci,razmazanim karminom na
usnama i u ruci ima kesu - E devojke,smorile ste nas.Dali smo vam po spomenar,za svaku od vas posebno napravljen DVD Virtuelno Tusiranje Sa Pepersima,svaka je dobila po paket zvaka i kartu po ceni od svega 1990,00 din.I sto nas vise smarate ?!
RHCP4ever,Vodjena_snom i Desecration Smile su pocele da plachu,a Entoni im je prisao i iz kese izvadio za svaku po dildo sa ugraviranim licima clanova grupe.-Devojke evo vam ovo,i molim Vas,ostavite nas vise na miru,i ne morate da pisete na forumima , i prestanite da nas pratite.I obucite nesto na sebe,ovo je stvarno uzasan prizor.I nadjite neke brijache i kamen za pete .
Tri devojcice su plakale i ridale,RHCP su cirkali i gledali Hallmark TV.Ponekad bi neko podrignuo.
Tri devojcice su vristale,a RHCP su samo pojacali TV i gadjali ih opuscima i carapama.
U tom casu je neko usao...bio je to Goran Jesic.Smekerski pogled i nonsalantno Cao,Kaj ima je bilo dovoljno da tri devojcice otrce u pm sto dalje u mrak kako bi svaka probala svoj dildo.

Ove moje price su sjajne.Sta vi mislite ? Meni su bas extra.Ako ima slicnosti sa stvarnim dogadjajima ja se izvinjavam.
tvoje price su jadne...pre svega,da li ti mi licimo na groupie devojke???
ja se ne lozim ni na koga iz peppersa,a tek sto ne bih mogla da sebe spustim na taj nivo na koji si nas TI spustio:roll:
jos mi reci da ti D.S.lici na neku od takvih:roll:
zasto sam sigurna da je vama potrebno lecenje???valjda zato sto vam i jese potebno(tebi i nebojsi)...

Desecration Smile:
Citirala bih sad Radoja Domanovića, i pitala bih šta mu dođe taj Hallmark channel (gledam samo Cartoon Network i Boomerang, kao i domaće kanale sa vestima) i zašto mi niko ne veruje da imam 24 godine, da sam zaposlena, obrazovana i da i te kako znam šta je dostojanstvo i šta je moral...

...zato ću vas samo ostaviti sa ovih par reči:

By staying, though you don't like it, and preferring to boo rather than leave, you are showing that you derive pleasure from attempting to hurt others, and that is always the result of dissatisfaction with yourself. Anyone who tries to make others feel bad, in an attempt to feel good themselves, will never feel true happiness as long as they do so.

...reče neko sa "manje ličnosti od Baje Malog Knindže"... :roll:
taj hallmark gleda moj cale...samo neki filmovi...
a ko ti je rekao da si manja licnos od Baje Malog Kindze???
ko je taj moron???
zar zaista ne umete da cenite Ivu??**** te,pa uspela je ono sto vecina nikada nece uspeti(ne pricam o kontaktu sa johnovom majkom,vec o obrazovanju)...a cak i da dostignete to,onda cete se uzdizati na nebo...
retki su oni kao D.S...moze SVE,a opet se ne uzdize...

@Vodjena_snom
Što se ložiš na takve stvari? Time samo pridaješ značaj napisanom. Spusti malo loptu.
To kakva je Desecration Smile, tj. Iva, neka zaključi svako ponaosob, ako ima zbog čega ili ako ima sa čim. Niko ovde nikog ne treba da predstavlja kakav je i šta je. Svakog predstavljaju sopstveni komentari i način izražavanja. Što ono kažu, svako nosi svoj žig. ;-)

Back