- Poruka
- 5.751
daj...ja imam 13,on 44...stariji je od moje majke 10 godina...Oktobar1864:heh...prava ljubav nema granice...![]()
ma bitno da ja idem na koncert...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj...ja imam 13,on 44...stariji je od moje majke 10 godina...Oktobar1864:heh...prava ljubav nema granice...![]()

pa od mene je stariji 29 godina..i godine mi nista ne znace...Vodjena_snom:ja sam najbezopasnija...on je 31 godinu stariji od mene...ipak nemam sanse...
Vodjena_snom:daj...ja imam 13,on 44...stariji je od moje majke 10 godina...
ma bitno da ja idem na koncert...![]()

ni ja ne mogu da verujem!sta,nama mladjima od 18 je zabranjeno da volimo pepperse?!Stadium Arcadium:CITAM I NEVERUJEM!!!!!
Devojke (da ne kazem klinke :-D ) RAZLAZ!!!!!
Evo TAKE THAT se vartio ..pa se zezajte malo sa njima...pustite nas stare koke da nesto konkretno radimo... 8-)
to"neverujem" se pise odvojeno...pazi ko mi prica da sam klinka...nepismena zena od 30 godina(najmanje)...da sam klinka znam i bez tvog posta...a ti nauci gramatiku...Stadium Arcadium:CITAM I NEVERUJEM!!!!!
Devojke (da ne kazem klinke :-D ) RAZLAZ!!!!!
Evo TAKE THAT se vartio ..pa se zezajte malo sa njima...pustite nas stare koke da nesto konkretno radimo... 8-)

tacno...daj bodome,ili nesto tako,a ne neke koji su stari k'o biblijajecawaste:ni ja ne mogu da verujem!sta,nama mladjima od 18 je zabranjeno da volimo pepperse?!
ne volim take that,ustupi ih nekom drugom

jel rekoh da naucis gramatiku???Stadium Arcadium:Ma prepala sam...nisam u trenutku nista bolje mogla da smislim.. :?
Cak su mi i New Kids on the Blok...padali na pamet....xex
Sta je to spopalo ovu decu...u moje vreme sesa 15 godina nisu `jurile` cike od 44....![]()
...mi(od 13 -15 godina)mozemo da 'jurimo' Anthonyja koliko zelimo,kao i ti,ali nikada ga necemo imati...Vodjena_snom:to"neverujem" se pise odvojeno...pazi ko mi prica da sam klinka...nepismena zena od 30 godina(najmanje)...da sam klinka znam i bez tvog posta...a ti nauci gramatiku...
p.s.izvini sto ne persiram,ne znam da li bi trebalo...ipak,mozda si mlada u dusi![]()
dobro,izvini... :wink:Stadium Arcadium:Ju sta ti je...
Nisam nepismena...bilo je u brzini..
A to za klinke ...koliko mi se cini bio je i smajli tu negde...
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?Vodjena_snom:jel rekoh da naucis gramatiku???
...mi(od 13 -15 godina)mozemo da 'jurimo' Anthonyja koliko zelimo,kao i ti,ali nikada ga necemo imati...

pa zar to nije istina???jecawaste::? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()