Red Hot Chili Peppers

Stadium Arcadium:
CITAM I NEVERUJEM!!!!!

Devojke (da ne kazem klinke :-D ) RAZLAZ!!!!!

Evo TAKE THAT se vartio ..pa se zezajte malo sa njima...pustite nas stare koke da nesto konkretno radimo... 8-)
to"neverujem" se pise odvojeno...pazi ko mi prica da sam klinka...nepismena zena od 30 godina(najmanje)...da sam klinka znam i bez tvog posta...a ti nauci gramatiku...
p.s.izvini sto ne persiram,ne znam da li bi trebalo...ipak,mozda si mlada u dusi:P

Stadium Arcadium:
Ma prepala sam...nisam u trenutku nista bolje mogla da smislim.. :?

Cak su mi i New Kids on the Blok...padali na pamet....xex
Sta je to spopalo ovu decu...u moje vreme sesa 15 godina nisu `jurile` cike od 44.... :roll:
jel rekoh da naucis gramatiku???
drugo,lepo ti rece:"u moje vreme...",a ovo je 21,ne 16 vek :lol: :lol: :lol: ...mi(od 13 -15 godina)mozemo da 'jurimo' Anthonyja koliko zelimo,kao i ti,ali nikada ga necemo imati...
zasto se onda raspravljati???daj,pusti nas da zamisljamo... :wink:

Vodjena_snom:
to"neverujem" se pise odvojeno...pazi ko mi prica da sam klinka...nepismena zena od 30 godina(najmanje)...da sam klinka znam i bez tvog posta...a ti nauci gramatiku...
p.s.izvini sto ne persiram,ne znam da li bi trebalo...ipak,mozda si mlada u dusi:P

Ju sta ti je...
Nisam nepismena...bilo je u brzini..
A to za klinke ...koliko mi se cini bio je i smajli tu negde...

Hajde sad svi lepo da se smirite. I da dođete na forum. Pa otvoren je zbog nas freakapotamusa, pobogu.

I nije bitno koliko ko ima godina. Ja imam 24, briga me da li oni sa kojima pričaju imaju 14 ili 34, ali stvarno.

Sad, ono se jeste pisalo odvojeno, ali kladim se da i ostali prave fatalne gramatičke greške tako da...možete se ispravljati, ali ne tim tonom, pobogu!

Ja sam tu.. :-D
Ne znam stvarno sta im bi malopre...
Samo sam se salila...
A to za razmak. ne brinem...pa jos 2 ispita i ja svecano postajem INTELEKTUALAC..AKADEMSKI GRADJANIN...kako to gordo zvuci.... 8-)
Naravno da je bilo u brzini...
A godine...tu kao i ti D.S. 8) ..jedna gore-dole :grin:

Nema me dva dana odmah neka svadja,nesto bezveze....... :roll:
Svi se svadjaju oko Entonija i Dzona niko nece jadnog Ceda i Flija da primi pod svoje okrilje....
Nego,ja se vratila sa ekskurzije i sad imam kintu i sutra palim u grad da kupim jos original albuma koji mi nedostaju....
DS da sam znala da su ti toliko bitna ona izdanja,japanska,rekla bih ti ja i ranije za OHM,videla sam ga malo pre nego sto sam rekla....Jesi li ga nasla?

Ma ja iskreno ne mogu da se zamlacujem s postavljanjem novih tema....
Meni su svi clanovi benda,nekako jednaki...Moja drugarica koja inace ne slusa RHCP,je rekla:'Ivana,pa clanovi benda i nisu neki frajeri,jedino mi je sladak ovaj bubnjar!'To je bio prvi put da sam od nekog cula da je Ced naj macan u grupi...
U polasku na ekskurziju sam uspela da se izborim za malo pepersa,na sveopsto bojkotovanje,ali sam ih sve za*ebala.Prc.Hteli ne hteli morali su da ih slusaju!!!!
Sto se tice OHM,hmmmm...ne znam sta da ti kazem,secam se da je bio jedan BTW primerak i jedan OHM....Zao mi je sto nisi uspela da nadjes...Vidim da ti je jako bitno.....

Back