Red Hot Chili Peppers

I ja mislim da je ta pesma najlepsa...i da je od nje sve i pocelo...

Jedva cekam da ih cujem uzivo...

Na sve strane citam kako Anthony ne zna da peva....ja ih nazalost nisam slusala uzivo...ali se pitam kako je uspeo da napravi tako dobru karijeru i kako su im nastupi tako poseceni..ako covek ne zna da peva..
Sve u svemu na Cd-u zvuci nestvarno....

scullyCSI:
hmmm... krajnje je vreme da se i ja ukljucim u diskusiju! :)
inace, pepperse obozavam, luda sam za svakim od njih. heh. e, ne mogu iscekati 26. bice ludo i nezaboravno!!!

ali, nesto me jako brine...
da li ima jos neko da nije dobio uplatnicu od exita? posto sam ja karte rezervisala prvog dana (preko onog exitovog broja telefona) a uplatnica mi jos nije stigla na e-mail. iz exita su mi rekli da mi je rezervacija sigurna i da su pretrpani poslom pa nisu jos stigli da mi posalju... a meni je sve to pomalo cudno, da ne kazem sumnjivo :(

ps
ajde, hocu i ja na to kampovanje! ;) racunajte i na mene!

Ni ja nisam dobila uplatnicu ( narucila sam na isti nacin), ali sam zvala exitov broj za informacije (kojeg ne mogu da se setim) i rekli su mi da rezervacija jos uvek postoji i da se strpim, jer ce mi uplatnica na vreme biti poslata...

Stadium Arcadium:
Mene bi moglo da obradjuje 10 producenata i da radim u 10 najboljih studija...pa bih opet zvucala k`o pokvareni budilnik....

Nesto mi tu ne stima.... :roll:
Ma pusti budale da s*ru,niko ne zna nista o muzici,nasli su da kenjaju kako Entoni nema sluha,pa on bolje zvuci uzivo nego na cd-u,veruj mi ,znam ,muzicki sam 'potkovana' sto bi se reklo.Uostalom nekada ni glas nije toliko bitan vec harizma koju pevac poseduje i energija koju ima na sceni uzivo.Mora se uzeti u obzir da se nekada radio i da mozda na live nastupima nije sve bas islo k'o po loju,ali ja gluva nisam... :D ;) ANTHONY CAR!!! :D

ivanafreakystyley:
Ma pusti budale da s*ru,niko ne zna nista o muzici,nasli su da kenjaju kako Entoni nema sluha,pa on bolje zvuci uzivo nego na cd-u,veruj mi ,znam ,muzicki sam 'potkovana' sto bi se reklo.Uostalom nekada ni glas nije toliko bitan vec harizma koju pevac poseduje i energija koju ima na sceni uzivo.Mora se uzeti u obzir da se nekada radio i da mozda na live nastupima nije sve bas islo k'o po loju,ali ja gluva nisam... :D ;) ANTHONY CAR!!! :D
nikako se ne slazem sa tim da glas nekada i nije bitan .
harizma i sarm pevaca su tu samo da naglase kvalitete izvodjaca , ali kako slusati nekoga ko ne zna da peva ? :shock:
mada anthony ima lep glas .

Iako mislim da Anthony ima fantasticnu boju glasa i fenomenalnu intonaciju...mislim da u muzici koji oni sviraju glas stvarno nije presudan.....oni su svaki za sebe sjajni i vredni slusanja i gledanja!

Samo mi je cudno da neko ko zvuci kao Anthony ..moze da ne zna da peva! :shock:

WHATEVER.... ANTHONY IS MY GOD :!:

poZZ za istomisljenike.... ;-)

apache:
Ako se vec narucuje, ja hocu fight like a brave u johnny kick a hole in the sky :-P
za pocetak

Ovu drugu NIKAD nisu izveli uživo, tako da bi to stvarno bilo čudo.

Stadium Arcadium:
Evo repertoara sa jednog od njihovih koncerata..pa vidite da`l se uklapate sa zeljama....
cant stop
dani california
otherside
charlie
fortune faded
parallel universe
get on top
me and my friends
snow ((hey oh))
right on time
stadium arcadium
cmon girl
wet sand
by the way
>>
chad 'sings' (His drum solo)
soul to squeeze
give it away

Jeste, poprilično tipična setlista, ali ja sam uvređena jer nisu uvrstili Johnovu solo tačku...bude ih jedna do dve na svakom koncertu, ako baš imate sreće, i tri. Baš bismo mi mogli da dobijemo tri, pa, na kraju krajeva, John bi trebalo da zna ko je iz Srbije. :roll: :roll: :roll:

jecawaste:
GDE JE UNDER THE BRIDGE?! :confused:
izvinjavam se zbog velikih slova :oops:
osim tog nedostatka lista je sasvim OK...gde se to nalazi
mada sto kazes,svejedno je,bitno je da ih vidimo:)

Ovo je sasvim normalno. Do 2006. godine Under The Bridge je bila nezaobilazni deo bisa svakog RHCP koncerta, a onda su, ili zbog pritiska diskografske kuće, ili zbog pritiska nekih preterano zahtevanih obožavalaca, ili zato što im se, jednostavno, smučili, počeli da naizmenično sviraju nju, Soul To Squeeze i I Could Have Lied.

Na sajtu http://theside.free.fr, tačnije na ovoj stranici: http://theside.free.fr/tour/tourHistory.php3 možete da nađete set liste za većinu koncerata od 1984. godine, pa do danas.

Evo onih na kojima sam ja bila:
http://theside.free.fr/tour/tourSetlist.php3?id=200612060000
http://theside.free.fr/tour/tourSetlist.php3?id=200612070000

Da li vam nešto pada u oči? Na prvom je svirana Nevermind, a na drugom nije bilo ne samo Under The Bridge, nego ni Give It Away. Sad, taj koncert je po tome jedinstven, ali eto, čisto da vidite da je sve moguće. Ljudi u Denveru 18.08. nisu očekivali Funky Monks, isto kao ni mi u Beču Nevermind.

No, hej, evo i našeg budućeg koncerta:
http://theside.free.fr/tour/tourSetlist.php3?id=200706260000

TIP JE KORISTIO SLIKU BEZ PITANJA, to je apache slikala mojim aparatom, a ja stavila na zvanični forum. Sad ću mu ja sve po spisku. Razumem šta znači imati veliki i poznati sajt, ali pobogu, čoveče, PITAJ kad nešto uzimaš. :evil:

ivanafreakystyley:
pa iskrena da budem pesma jeste malo teza za pevanje,predstavlja nekakvu vrstu napora,onaj deo sto entoni peva,ima neku cudnu dubinu,onaj dzonov deo je daleko laksi,bar meni,al je jedna od njihovih najlepsih pesama :D ;)

Daleko lakši? Naprotiv, John treba da peva glasom koji podržava glas njegove majke i još dveju žena koje pevaju horske vokale na studijskoj verziji pesme. Pre to nije mogao tako dobro, a onda je školovao glas i sad može da peva bilo šta. Skoro sve njegove vokalne deonice sa poslednja dva albuma zahtevaju školovani glas.

Ma ja mislim da je meni lakse to sto dzon peva jer mi je lakse da pevam visoko,neko da pevam duboke tonove,a sto se tice njegovog glasa generalno ima glas da mu mnogi muzicari mogu pozavideti,a i mislila sam samo na Under The Bridge kad sam rekla 'daleko laksí'. :D ;) nemoj se ljutis odma',ne diram ja tvog dzona... ;)

hvala Desceration za ovaj sajt....bas sam se obradovala kad sam videla da su na nekim koncertima odsvirali neke pesme koje inace ne izvode kao Dosed,The Power Of Ecquality,Sir Psyho Sexy,Apache Rose Peacock....:)ko zna mozda i nama prirede neko iznenadjenje:)

Ivana: Ne ljutim se, samo sam htela da objasnim.

Jeco: Nikad se ne zna, nikad se ne zna.

Sad, šta nećemo čuti:
Dosed, jer ju je nemoguće svirati uživo. Ono je bio samo "tease", dakle par tonova iste
Turn It Again, isti razlog
The Greeting Song, jer je AK mrzi
Storm In A Teacup, jer je JF mrzi (nažalost...pesma je super!)
pesme sa One Hot Minute

Desecration Smile:
Ivana: Ne ljutim se, samo sam htela da objasnim.

Jeco: Nikad se ne zna, nikad se ne zna.

Sad, šta nećemo čuti:
Dosed, jer ju je nemoguće svirati uživo. Ono je bio samo "tease", dakle par tonova iste
Turn It Again, isti razlog
The Greeting Song, jer je AK mrzi
Storm In A Teacup, jer je JF mrzi (nažalost...pesma je super!)
pesme sa One Hot Minute
ali storm in your tea cup je tako,tako....pa sad sam se razocarala,a i za one hot minute,i tu ima lepih pesama,e sad sam fakt ap :( trebala si da me ostavis da se nadam storm in your tea cup,bas je vesela...da ne znas mozda hoce li biti mozda she looks to me,ta je bas lepa?

Nisam 100% sigurna da li je ovo istina, tako da...videćemo. Pesma mi je fantastična, i kad sam to pročitala, pitala sam se šta je sa Johnom, da li ima problem sa nesuptilnošću u tekstu? Sumnjam, onda bi mu smetale neke mnogo eksplicitnije.

Ali za The Greeting Song i pesme sa OHM sam apsolutno sigurna.

Back