Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
ja sam danas videla-sve karte su rasprodate..a sto bi kupovala kartu..odes na poljanu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jecawaste:GDE JE UNDER THE BRIDGE?!![]()
izvinjavam se zbog velikih slovaops:
osim tog nedostatka lista je sasvim OK...gde se to nalazi
mada sto kazes,svejedno je,bitno je da ih vidimo![]()
jel ides?Oktobar1864:ja sam danas videla-sve karte su rasprodate..a sto bi kupovala kartu..odes na poljanu...![]()
pa iskrena da budem pesma jeste malo teza za pevanje,predstavlja nekakvu vrstu napora,onaj deo sto entoni peva,ima neku cudnu dubinu,onaj dzonov deo je daleko laksi,bar meni,al je jedna od njihovih najlepsih pesamaStadium Arcadium:Valjda mu tesko da je peva....![]()
scullyCSI:hmmm... krajnje je vreme da se i ja ukljucim u diskusiju!
inace, pepperse obozavam, luda sam za svakim od njih. heh. e, ne mogu iscekati 26. bice ludo i nezaboravno!!!
ali, nesto me jako brine...
da li ima jos neko da nije dobio uplatnicu od exita? posto sam ja karte rezervisala prvog dana (preko onog exitovog broja telefona) a uplatnica mi jos nije stigla na e-mail. iz exita su mi rekli da mi je rezervacija sigurna i da su pretrpani poslom pa nisu jos stigli da mi posalju... a meni je sve to pomalo cudno, da ne kazem sumnjivo
ps
ajde, hocu i ja na to kampovanje!racunajte i na mene!
i meni su rekli isto! bas si me obradovala. to znaci da je sve okMa pusti budale da s*ru,niko ne zna nista o muzici,nasli su da kenjaju kako Entoni nema sluha,pa on bolje zvuci uzivo nego na cd-u,veruj mi ,znam ,muzicki sam 'potkovana' sto bi se reklo.Uostalom nekada ni glas nije toliko bitan vec harizma koju pevac poseduje i energija koju ima na sceni uzivo.Mora se uzeti u obzir da se nekada radio i da mozda na live nastupima nije sve bas islo k'o po loju,ali ja gluva nisam...Stadium Arcadium:Mene bi moglo da obradjuje 10 producenata i da radim u 10 najboljih studija...pa bih opet zvucala k`o pokvareni budilnik....
Nesto mi tu ne stima....![]()
nikako se ne slazem sa tim da glas nekada i nije bitan .ivanafreakystyley:Ma pusti budale da s*ru,niko ne zna nista o muzici,nasli su da kenjaju kako Entoni nema sluha,pa on bolje zvuci uzivo nego na cd-u,veruj mi ,znam ,muzicki sam 'potkovana' sto bi se reklo.Uostalom nekada ni glas nije toliko bitan vec harizma koju pevac poseduje i energija koju ima na sceni uzivo.Mora se uzeti u obzir da se nekada radio i da mozda na live nastupima nije sve bas islo k'o po loju,ali ja gluva nisam...![]()
ANTHONY CAR!!!
![]()
difrent from others...:i koliko bese ulaznica je prodato/dato u promet za peperse?

apache:Ako se vec narucuje, ja hocu fight like a brave u johnny kick a hole in the sky :-P
za pocetak
Stadium Arcadium:Evo repertoara sa jednog od njihovih koncerata..pa vidite da`l se uklapate sa zeljama....
cant stop
dani california
otherside
charlie
fortune faded
parallel universe
get on top
me and my friends
snow ((hey oh))
right on time
stadium arcadium
cmon girl
wet sand
by the way
>>
chad 'sings' (His drum solo)
soul to squeeze
give it away
jecawaste:GDE JE UNDER THE BRIDGE?!![]()
izvinjavam se zbog velikih slovaops:
osim tog nedostatka lista je sasvim OK...gde se to nalazi
mada sto kazes,svejedno je,bitno je da ih vidimo![]()
ivanafreakystyley:pa iskrena da budem pesma jeste malo teza za pevanje,predstavlja nekakvu vrstu napora,onaj deo sto entoni peva,ima neku cudnu dubinu,onaj dzonov deo je daleko laksi,bar meni,al je jedna od njihovih najlepsih pesama![]()
![]()
ko zna mozda i nama prirede neko iznenadjenje
javljam se....apache:Javite se fanovi... Ali oni pravi...

ali storm in your tea cup je tako,tako....pa sad sam se razocarala,a i za one hot minute,i tu ima lepih pesama,e sad sam fakt apDesecration Smile:Ivana: Ne ljutim se, samo sam htela da objasnim.
Jeco: Nikad se ne zna, nikad se ne zna.
Sad, šta nećemo čuti:
Dosed, jer ju je nemoguće svirati uživo. Ono je bio samo "tease", dakle par tonova iste
Turn It Again, isti razlog
The Greeting Song, jer je AK mrzi
Storm In A Teacup, jer je JF mrzi (nažalost...pesma je super!)
pesme sa One Hot Minute
trebala si da me ostavis da se nadam storm in your tea cup,bas je vesela...da ne znas mozda hoce li biti mozda she looks to me,ta je bas lepa?