Nanu-Nana
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
COBHC:ja bi rezervisao, ali ne znam kako :???
Upisi se na listu cekanja na www.ticketline.co.yu i svako vece 10 x Oce nas;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
COBHC:ja bi rezervisao, ali ne znam kako :???
Nanu-Nana:sa sajta B92 od sinoc:
"KO PREŽIVI PIRČAĆE 2: NASTAVAK
I ja sam otišao oko 10:40 i bila je gomila ljudi kao što već znate. Pomislih bože da li je to dobar znak? Ma rekoh ovaj naš narod još ne veruje pa svi nagrnuli odmah, eto mene večaras pred zatvaranje, uđem izađem i gotovo. Međutim večeras oko 18h red potpuno isti kao da nije mrdnuo! Rekoh da vidim znam li nekog u redu, kad iz platoa izlazi lik koji je jutros bio tačni iza mene blink.gif . Možda je to i ovaj čovek odozgo...
Kažu ljudi produžili radno vreme do devet i umesto tri dana produžili na pet. Plus od sutra će biti u svakom ComTrade shop-u. Drugaricu i mene nije mrzelo, odšetamo do CTS na Obilićevom i za minut uzmemo svoje karte, ali uz obećanje da nikom ne kažemo? Kaže lik tačno toliko imaju (6 karata smo uzeli, opaska mene). Btw predamnom izvadi sto karata odvoji šest i propusti ih kroz ink-jet štampač?
restecpa"
Eto, proverite pa mozda stvarno mozete da izbegnete guzvu na platou.
Bar dok previse ljudi se ne sazna za Comtrade:-)
Srecno!
Anthony ruzan?pre ce biti da je Dzordz Bus najpametniji covek na svetu...DeteSunca:Možda zato što od celokupne svetske populacije on glat ulazi u 0.3% onih najružnijih. I Anthony je ružan, ne znam što se klinke toliko lože na njega?![]()
Stadium Arcadium:Drzim svoje karte u rukama....koje sam upravo dobila i PLACEM OD SRECE!!!!!!
Samo da mi neko ne kaze da sanjam.....
uh.....

ivanafreakystyley:Jao ljudi dusu sam ispustila!Cekala sam punih osam sati!Ne jedan,ne dva vec osam sati.Za to sve vreme sam pojela dva sendvica,cokoladno mleko ,sok,twix,dva sladoleda,jedno dvadeset puta sela dok je drugarica cuvala red!Ti ljudi tamo su idioti,oni stampaju jebene karte na licu mesta!Dok sam izlazila iz budjave prodavnica sa kartom u ruci sva sam bila prebledela,i sva sam se tresla,ali ipak DOBILA SAM SVOJU KARTU!!!!!!!!!!!!!!!!By the way,srela sam Apache i na trenutak sam videla Desecration Smile,al ona mene nije,opet je slikala ceo red!![]()

Kako god ti kažeš, mada ti ubeđenje o Bušu nije baš najtačnijejecawaste:Anthony ruzan?pre ce biti da je Dzordz Bus najpametniji covek na svetu...