Red Hot Chili Peppers

Nanu-Nana:
sa sajta B92 od sinoc:

"KO PREŽIVI PIRČAĆE 2: NASTAVAK

I ja sam otišao oko 10:40 i bila je gomila ljudi kao što već znate. Pomislih bože da li je to dobar znak? Ma rekoh ovaj naš narod još ne veruje pa svi nagrnuli odmah, eto mene večaras pred zatvaranje, uđem izađem i gotovo. Međutim večeras oko 18h red potpuno isti kao da nije mrdnuo! Rekoh da vidim znam li nekog u redu, kad iz platoa izlazi lik koji je jutros bio tačni iza mene blink.gif . Možda je to i ovaj čovek odozgo...
Kažu ljudi produžili radno vreme do devet i umesto tri dana produžili na pet. Plus od sutra će biti u svakom ComTrade shop-u. Drugaricu i mene nije mrzelo, odšetamo do CTS na Obilićevom i za minut uzmemo svoje karte, ali uz obećanje da nikom ne kažemo? Kaže lik tačno toliko imaju (6 karata smo uzeli, opaska mene). Btw predamnom izvadi sto karata odvoji šest i propusti ih kroz ink-jet štampač?
restecpa"

Eto, proverite pa mozda stvarno mozete da izbegnete guzvu na platou.
Bar dok previse ljudi se ne sazna za Comtrade:-)
Srecno!

gde si saznala to za CTS?jel oni stvarno tamo prodaju ili kao preko veze ili sta vec?

Ja sam rezervisala licno na Bulevaru Kralja Aleksandra u Unis Tours-u. To je ispostava Ticket line-a. Rekli im da ce stici 15.-og, al' kako mi nisu javili, ja ih pozovem, a oni kazu da im Ticket jos nije poslao. Ako ne dobijem moje karte, ubicu se. Hocu na PEPPERSEEEEEEEEEEE!!!

Meni provod vec poceo................la,la,laaaaaa

I ja zelim vama puno srece da nabavite karte i ako bude nekih problema dizite bunu..uz vas sam!!!!!!!!!!!!!

Poozzzz

P.S. Ljudi ja danas polazem ispit..ne znam kako da se spustim sa ovog 7-og neba...

Ajd odoh...whish me luck!

ivanafreakystyley:
Jao ljudi dusu sam ispustila!Cekala sam punih osam sati!Ne jedan,ne dva vec osam sati.Za to sve vreme sam pojela dva sendvica,cokoladno mleko ,sok,twix,dva sladoleda,jedno dvadeset puta sela dok je drugarica cuvala red!Ti ljudi tamo su idioti,oni stampaju jebene karte na licu mesta!Dok sam izlazila iz budjave prodavnica sa kartom u ruci sva sam bila prebledela,i sva sam se tresla,ali ipak DOBILA SAM SVOJU KARTU!!!!!!!!!!!!!!!!By the way,srela sam Apache i na trenutak sam videla Desecration Smile,al ona mene nije,opet je slikala ceo red! :D

Ovo je ludilo !!!!
Danas sam usetao u ComTrade Shop,podigao 8 rezuervacija i sve zavrsio za 3 min.
Za 3minuta alo.Sem toga rezervaciije traju do 20 i nekog marta,jel moralo sve danas...
Nismo mi za peperse,onaj sav haos tamo...to je strasno...Srbija,u genima nam je da se ceka u redu...

Back