Red Hot Chili Peppers

Posto je vec 1. 11.... SRECAN RODJENDAN, ANTHONY, LJUBAVI MOJA!!!!!!!!!!!! :D :D :D Puno zdravlja, srece, ljubavi, novca, uspeha...I naravno da me ozenis, mooolim te!!! :mrgreen: Sve najbolje od srca, sunce moje savrseno, zasluzio si! :D HVALA TI STO POSTOJIS, HVALA TI ZA SVE!!!!!!!!!!! :D :D :D Zbog svakog od vas cetvorice, Univerzum je bolje mesto! HVALAAAAAAAA!!! :D :heart:

Poslednja izmena:
:heart: HAPPY BIRTHDAY, DEAREST ANTHONY !!! :heart: sve najbolje u zivotu ti zelim ! da ostanes taaaaakoooo zgodan, sexy i savrsen :D ! i nikada ne prestanes baviti se muzikom, sa ostalim clanovima RHCP ! i, da nam opet dodjete na koncert ;)..

anthony+kiedis_855_18362742_0_0_7001923_300.jpg

Bio u Indjiji i najblaze reci ODUSEVIOOOOOOOOOOOOOOOOOO SEEEEEEEEEEEEEEE.:super::super:
Al vidis sta je sudbina imao sam neodoljivu zelju da odem na taj koncert i nikako da skupim kintu prosto me uvati neka fiansijska kriza i traze lovu svi redom neznam kako cu pre da se ratosiljam bede :???::???:
I onda na dan koncerta "pogleda" me Bog sa neba i pojavi se informacija u mojoj okolini da neki lik ne moze da ide na koncert i da daje kartu u bescenje nebi li je samo prodo jer koncert pocinje za par sati.Sta reci u roku od 1h sam bio u beovozu i na putu za Indjiju.A tamo delirijum kakav u zivotu nisam doziveo.Jos sam uspeo da se dobro provucem i da budem blizu bine i vidim ih u prirodnoj velicini.Pomislio sam u tom trenutku da nema srecnijeg coveka od mene na planeti.:super:
"Boze da li je to bio moj drugi rodjendan u zivotu". :super:

Bio u Indjiji i najblaze reci ODUSEVIOOOOOOOOOOOOOOOOOO SEEEEEEEEEEEEEEE.:super::super:
Al vidis sta je sudbina imao sam neodoljivu zelju da odem na taj koncert i nikako da skupim kintu prosto me uvati neka fiansijska kriza i traze lovu svi redom neznam kako cu pre da se ratosiljam bede :???::???:
I onda na dan koncerta "pogleda" me Bog sa neba i pojavi se informacija u mojoj okolini da neki lik ne moze da ide na koncert i da daje kartu u bescenje nebi li je samo prodo jer koncert pocinje za par sati.Sta reci u roku od 1h sam bio u beovozu i na putu za Indjiju.A tamo delirijum kakav u zivotu nisam doziveo.Jos sam uspeo da se dobro provucem i da budem blizu bine i vidim ih u prirodnoj velicini.Pomislio sam u tom trenutku da nema srecnijeg coveka od mene na planeti.:super:
"Boze da li je to bio moj drugi rodjendan u zivotu". :super:

naravno da je bilo FENOMENALNO !!! bas lepo sto si otisao, na kraju.. ja da sam propustila, kajala bih se do kraja zivota, tako da sam HAPPY sto sam isla.. i opet bih da idem na njihov koncert.. :heart: ljubav je to, visa sila ;)
jel tako, Andjelka :) ?

Back