- Poruka
- 86.572
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo

I to ima svoji drazi,ako potrefim onda bidnem zadovoljan,ako ne ...nek ide ...do sutraСвака теби част, ја сам имала још једну реч да испуцам, било је фифти-фифти
Жа длаку, шинко...
Мени је супер ова игрица, присетим се неких речи, и не фрустрира ме...за дивно чудоI to ima svoji drazi,ako potrefim onda bidnem zadovoljan,ako ne ...nek ide ...do sutra![]()

I ja je volim,i tako je i dozivljavamМени је супер ова игрица, присетим се неких речи, и не фрустрира ме...за дивно чудо![]()

Јесте до мене, тешко подносим кад изгубимMislim da frustraciju prave ljudi, nikako igrice...
Ova tema ima sreću te je na Svaštari![]()

Sta se jedis,popravni je u roku od 24 sataЈесте до мене, тешко подносим кад изгубим![]()

Па не, ова игрица ме заиста не нервира, зато сам и рекла За дивно чудоSta se jedis,popravni je u roku od 24 sata![]()

Aha...dok stranac skontaПа не, ова игрица ме заиста не нервира, зато сам и рекла За дивно чудо![]()

Јесте до мене, тешко подносим кад изгубим![]()

Уф...како да ти кажемKo voli da gubi... Ali ti ne verujem da se uzrujavaš zbog igrica preterano![]()

Уф...како да ти кажем![]()

Па, себи, себиOno kad sebi psujemo sve po redu, to se ne računa![]()

Nismo bas punoo ordaliSve sam razumela![]()