Recite neshto o sebi... [rechenicu, ili dve]

Svakog neko voli, ja umem da cenim i da prepoznam ljubav i da uzvratim, ako nekad pomislim da me mi se neko zlo desava zato sto me neko ne voli, ja se lako pomirim sa sudbinom.Ako me niko ne voli, na primer, nisam ni zasluzila bolje, tako ja rezonujem, ako sam ja takva da nikome nije stalo, onda nema ni svrhu ni moje postojanje, ja se onda samo opustim, kad osetim da me neko mrzi, i kazem sebi "Ako me neko voli opstacu a ako me niko ne voli propascu, ako me niko ne voli gadi mi se pomisao na to da ce takvo jedno grozno bice da opstane kojeg niko ne voli i to je sve".

Ocean_state:
PA ovako.....Ja sam po seksualnoj opredeljenosti strejt, po politickoj anarhista, po muzickoj sam panker i po religiji sam ateista. Sviram bas gitaru. Trazim bend. Mrzim naciste. Mrzim glupe ljude(joo kako da objasnim, ne glupe kao glupe nego...)..... kasnijecu josh pisati.

Sta je pisac hteo da kaze sa onim :Ne glupe kao glupe?
Pretpostavljam da si hteo/la da kazes:"Ljudi koji imaju drugacije, za mene glupe, poglede na svet"...Nisi anarhist@ originale, tja....

:D
Ja bas volim da diskutujem sa ljudima koji imaju neko drugacije misljenje. Pre par dana upadnem u razgovor u kome mi je neko objasnjavao da bombas samoubOJica kad pogine dobije u raju 72 device. Setih se par onih koji su promasili cilj, a eksplodirali. Sta li oni dobiju? Kazneni poen. Karlu De Ponte? Svet bi bio dosadan bez takvih tripova.
A da ..da se vratimo na temu:
No comment.

Back