Reci pesama

• Začetnik teme Začetnik teme Apca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cula sam jednu pesmu na radiju da li neko zna ko peva i kako se zove ta pesma ide ovako:on ima visinu jake misice za sve kafice on je car, ali nema u srcu sirinu , a ti bi sa njim da budes par, kao malo vode na dlanu bi te cuvao ja, a ti ode onom grubijanu da srce castis suzama.
Ili tako nesto

srećica:
jer neko od vas chuo za Shiler mit hepner...imaju pesmu I fell you(ide,i feel you in every stone,in every leaf...)pesma je mnogo dobra.zna neko bar lyrics,ako ne gde da je skinem?

Da... Pesma je stvarno mnogo lepa... ;)

Schiller mit Heppner - I Feel You

I feel you,
in every stone,
in every leaf of every tree,
that you ever might have grown.

I feel you,
in every thing,
in every river that might flow,
in every seed you might have sown.

I feel you. (5x)

I feel you,
in every vein,
in every beatin' of my heart,
each breath I take.

I feel you, anyway,
in every tear that I might shed,
in every word I've never said.

I feel you (4x)

I feel you,
in every vein,
in every beatin' of my heart,
in every breath I'll ever take.

I feel you, anyway,
in every tear that I might shed,
in every word I've never said.

I feel you. (5x)

I feel you.

DJ_MaRe:
Sasha85:
srećica:
jer neko od vas chuo za Shiler mit hepner...imaju pesmu I fell you(ide,i feel you in every stone,in every leaf...)pesma je mnogo dobra.zna neko bar lyrics,ako ne gde da je skinem?

....................
moracu da se slozim...
:D
ja sam zaljubljena u tu pesmu...predivna mi je!!!ali koga god sam pitala za disk ili pesmu da mi narezxe,svi su rekli "KO?!KOJA PEsMA?!NIKAD CHUO..."izem ti ljude...
tanx,Sasha...

srećica:
DJ_MaRe:
Sasha85:
srećica:

....................
moracu da se slozim...
ja sam zaljubljena u tu pesmu...predivna mi je!!!ali koga god sam pitala za disk ili pesmu da mi narezxe,svi su rekli "KO?!KOJA PEsMA?!NIKAD CHUO..."izem ti ljude...
tanx,Sasha...

Pesma je fenomenalna! Evo linka gde mozete da je skinete http://www.argon-soft.com/index.php?go=mp3

Download & uzivkajte 8)

Poz svima

jednostavna:
srećica:
DJ_MaRe:
Sasha85:
srećica:

....................
moracu da se slozim...
tanx,Sasha...

Pesma je fenomenalna! Evo linka gde mozete da je skinete http://www.argon-soft.com/index.php?go=mp3

Download & uzivkajte 8)

Poz svima
skinula sam je...!!!hvala. :wink:

aj pomozite ko peva sledece pesme(i kako se zovu):

1- ide nesto ovako 'too soon.....pa nesto...pa goodnight moon' i ta je iz nekog filma,peva je neka zena..
2- 'jealousy,in my veins,jealousy in my blood......tako nekako....pa ima i 'I can't sleep at nights'..neka rock balada uglavnom.
3- ovako nesto ' since my man and I are not together,it's raining all the time....'

pomozite!

e da i ko peva onu domacju 'lazu,lazu me,da vrijeme lechi sve,mozda sidu i tumore,ali nju nikad ne...'

Hvala unapred! :wink:

Moon Child:
aj pomozite ko peva sledece pesme(i kako se zovu):

1- ide nesto ovako 'too soon.....pa nesto...pa goodnight moon' i ta je iz nekog filma,peva je neka zena..
2- 'jealousy,in my veins,jealousy in my blood......tako nekako....pa ima i 'I can't sleep at nights'..neka rock balada uglavnom.
3- ovako nesto ' since my man and I are not together,it's raining all the time....'

pomozite!

e da i ko peva onu domacju 'lazu,lazu me,da vrijeme lechi sve,mozda sidu i tumore,ali nju nikad ne...'

Hvala unapred! :wink:
ovu domacu peva Merlin... i tako se i zove pesma: lazu me...
za ovo ostalo cu da pogledam pa cu ti reci... :wink:

ovu drugu ne znam...sorry
34.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back