Valeria
Elita
- Poruka
 - 20.300

E vidiš, i ja smatram da ne treba svemu slepo verovati, već prvo probati, pa ak odgovara, odgovara... I čak i samo tipova vegetarijanstava ima mnogo! Neki jedu samo voće i povrće, neki jedu sve osim mesa (laktoovovegetarijanci), neki su makrobiotičari ... Svako može prinaći ono što mu odgovara. 
Lično iskustvo nam niko ne može oduzeti.
A ono što sam ja, inače, uvidela, jeste da je bitna ne samo vrsta ishrane (a vegetarijanska je po mom mišljenju najprilagođenija čovekovim potrebama), već i količina, tj od vitalne važnosti je da se ne "pretovarujemo".

Lično iskustvo nam niko ne može oduzeti.
A ono što sam ja, inače, uvidela, jeste da je bitna ne samo vrsta ishrane (a vegetarijanska je po mom mišljenju najprilagođenija čovekovim potrebama), već i količina, tj od vitalne važnosti je da se ne "pretovarujemo".

.
 .
 nije do tebe..moja rerna je i inače jača, moram po manjoj temperaturi da pečem nego u bilo kom receptu..npr hleb koji se peče 45 min kod mene se ispeče za pola sata... zato se desi da mi prvi put propadne kad nešto pravim, dok ne vidim "kako to ide". Sutra ponavljam recept, ali uz drugačije temperiranje, pa javljam rezultate.
 .