RECENICA

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?

"Verujem u tebe.
Uvek jesam.
Verovao sam da možeš biti bolja.
Ti zaslužuješ bolje,
cak i boljeg od mene.
A sada želim da postaneš
ono što i trebaš biti. Ustani."
:-P 8-)

Kakva si ti romantična duša..

"nemoj da se nerviras vise nego sto moras."
"imaj strpljenja."
"sve ce izgledati drugacije za nedelju dana... mozda i pre."

(mada nisu toliko bitne recenice koliko je bitno sto sam verovala ljudima koji su ih izgovarali...)

Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?

"Verujem u tebe.
Uvek jesam.
Ti zaslužuješ bolje,
cak i boljeg od mene.
A sada želim da postaneš

to nikad niko nije uspeo, sem mene same. ma sta ko dami kaze, dok se sama ne oporavim, nista.

"Verujem u tebe.
Uvek jesam.
Ti zaslužuješ bolje,
cak i boljeg od mene.
A sada želim da postaneš
„Poljubi me, nemoj da si takav.”

Back