Ma crkni ti, znašSto si ljubomoran? Ona voli moje teme, ja volim njene. Pomiri se s tim. :-)
Ne može se prnu' a da ti nos ne podmetneš 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma crkni ti, znašSto si ljubomoran? Ona voli moje teme, ja volim njene. Pomiri se s tim. :-)
Ne može se prnu' a da ti nos ne podmetneš 
Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?
Nisam bila nikad na sopstvenom dnu, nadam se da necu, a kada bi se nasla ne bih svoje muke stvaljala na teret nekom ko je kraj mene do te mere da opterecujem...satkana sam od tog materijala koji najdublje ljudske mracne tunele resava sam...uvek je potrebna podrska ljudi oko nas, ali snaga je u nama...
Mislim da recenica smestena u okviru ove teme moze biti samo povod da se neko zapita, ali reci ne dizu...vec nasa volja i snaga da se borimo...
Isto tako, recenica nece obnavljati snagu, vec sama ljudska pomisao na onog ko je izgovorio, na iskrenu rec izgovorenu, na stanje u tom momentu...na relaciju izmedju onog na dnu i govornika...
Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?
"Verujem u tebe.
Uvek jesam.
Verovao sam da možeš biti bolja.
Ti zaslužuješ bolje,
cak i boljeg od mene.
A sada želim da postaneš
ono što i trebaš biti. Ustani."
:-P 8-)

a ti si neki... skener, scanner ... šta?a samo osmeh?![]()
Jbt, ima li iko na Forumu da se tebi ne sviđa, selektivna?![]()
![]()

@pravnicax
komplikuješ, ne slažem se s poAntom koju ipak ne izbrusi...

a ti si neki... skener, scanner ... šta?
Komplikujem...a da brusim nema potrebe za istomisljenike..razumece!
A ako se ne slazes sa poAntom, drago mi je...sto vise suprotnih misljenja to vise posla za mene!![]()

kako ti kažeš......Ma jok, samo je jednostavnije
Vas dve ste drugarice?8)A kada govorimo o prijateljima za takve trenutke imam Danu,,i koja zna da mi tako surovo saspe istinu u lice, ali i da me bukvalno podigne nekom svojom recenicom tipa "Slusaj me sada,bice dobro,ti si kao tanka savitljiva grana koja moze mnoogo da se savije,ali se uvek ispravi,nikada ne pukne"Ja obozavam ovu njenu recenicu![]()
Vas dve ste drugarice?8)
Nikad vas ne bih povezala.
[/COLOR][/I]

@Sko_Štark
Sve moja do moje
Zezam se...
A be, kako kraj NišavU?![]()

Moze neko da kaze najlepse i najmudrije reci, ali ako vi nemate u sebi snagu da prevazidjete problem, nece te reci dopreti do vas.
Covek je uvek, naposletku, sam sa sobom i svojim bolom, mora sam da resi u svojoj dusi.
Iako je podrska korisna.[/COLOR][/I]

Ooooo, novi forumash![]()
Hahahahaima jedna rečenica na tu temu, koju često izgovara jedno meni drago afričko pleme i glasi..
"Usimuamshe alie lala, polepole ni mwendo wa sawa M'puando memegeke izarawa knguakwe e telebe bebeangwe."

ima jedna rečenica na tu temu, koju često izgovara jedno meni drago afričko pleme i glasi..
"Usimuamshe alie lala, polepole ni mwendo wa sawa M'puando memegeke izarawa knguakwe e telebe bebeangwe."

Mislim, znam ja da ce biti sve ok, al' kad mi je rekla :"Ti ces biti divna majka, toliko energije i ljubavi imas u sebi.", ja sam se skroz raznezila i definitivno shvatila da je u pravu. 

Zasto nas ne bi povezala?Vas dve ste drugarice?8)
Nikad vas ne bih povezala.