Reče mi jedan čoek :)

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
,,Idealan brak je kao baklava-jednostavan i brz kolač,ne troši mnogo struje, a daje puno energije.Ima skupe sastojke. Kratko traje.":lol:
Da sada ne ulazimo u analizu njegovog psihološkog profila, evo ukratko da kažem-ok je, nije neki tupander, ima i nekog životnog & bračnog iskustva, a i vanbraćnog-rekla bih :rotf:
Na šta vas asocira brak, (kao konzumenta sadašnjeg ili nekog bivšeg braka, kao posmatrača tuđih brakova-ako niste okusili lični) a da to nije priča tipa ljubav-za-ceo-život ili kajanje-na-tenane...I tako neki opisi..?
Dakle, neka asocijacija izvučena iz foldera malog mozga, asocijacija na bilo šta...Životinju, predmet, pojavu,hranu....

Brak me asocira na zatvorenog tigra ili na orla koji ima slomljeno krilo. Kada se tu uđe, ništa više nije "punim plućima", jedino ako vas voda ne uguši vremenom, tada imate puna pluća. :D

Aham...Znači divlja živuljka, silom nekom-zatvorena i nesrećna...........
I mene neki asociraju na to, mada ne svi :lol:
A,ovo sa vodom i gušenjem :sad2: brrrrrrrrrrrr

- - - - - - - - - -

mmmm baklava...

Imaš neki recept za baklavu ili treba da okačim ja? Msm nema veze što nismo na pdf-u kuvanje :lol:

mene asocira da me tamo neka ludača tipa dzenifer lopez tera da svako jutro nameštam krevet i trčim
i tera me da samo voće jedem,a ja noću šaljem mami poruke,mamice moja,kaćeš mi spremati ona pečena rebarca i pire krompira,od salate ništa?
znaci otprilike asocira me na ukus pirea i rebaraca,nepokvaren salatom:sad2:

mene asocira da me tamo neka ludača tipa dzenifer lopez tera da svako jutro nameštam krevet i trčim
i tera me da samo voće jedem,a ja noću šaljem mami poruke,mamice moja,kaćeš mi spremati ona pečena rebarca i pire krompira,od salate ništa?
znaci otprilike asocira me na ukus pirea i rebaraca,nepokvaren salatom:sad2:

:rotf::rotf:
ovo samo ti možeš da smisliš.
Zamisli imaš guzatu ženu sex bombu, užas :lol:
A, keleraba? Jeo bi ti kelerabe koju si sinoć hteo da šutiraš.

,,Idealan brak je kao baklava-jednostavan i brz kolač,ne troši mnogo struje, a daje puno energije.Ima skupe sastojke. Kratko traje.":lol:
Da sada ne ulazimo u analizu njegovog psihološkog profila, evo ukratko da kažem-ok je, nije neki tupander, ima i nekog životnog & bračnog iskustva, a i vanbraćnog-rekla bih :rotf:
Na šta vas asocira brak, (kao konzumenta sadašnjeg ili nekog bivšeg braka, kao posmatrača tuđih brakova-ako niste okusili lični) a da to nije priča tipa ljubav-za-ceo-život ili kajanje-na-tenane...I tako neki opisi..?
Dakle, neka asocijacija izvučena iz foldera malog mozga, asocijacija na bilo šta...Životinju, predmet, pojavu,hranu....

mir ljubav simbioza

mir ljubav simbioza

Asocira me na neku svađu...gledam danas uglavnom žene vode glavnu riječ u brakovima,mnogo komanduju...a muškarci kao da su postali neke lutke na konopcu...ili druga krajnost gdje muškarac maltretira ženu...malo je skladnih brakova koliko ja primjećujem:confused:

Back