^*RebeldeWay&ErreWay*^TheBest*

Ovako....pre 3 godine,tako nesto,gledala sam argentinske ''Buntovnike",i tad mi se bas svidjala serija.Sad sam je prerasla ,ali mislim da bi bilo bolje kad bi doveli u BG bend iz ove serije,a ne meksicke.

Sve deluje mnogo kvalitetnije,i glumci,neizvestaceno.

Kad ih danas uhvatim,bacim malo pogled,da se setim starih vremena,jer ipak je serija OK.:)

Poslednja izmena:
Ovako....pre 3 godine,tako nesto,gledala sam argentinske ''Buntovnike",i tad mi se bas svidjala serija.Sad sam je prerasla ,ali mislim da bi bilo bolje kad bi doveli u BG bend iz ove serije,a ne meksicke.

Sve deluje mnogo kvalitetnije,i glumci,neizvestaceno.

Kad ih danas uhvatim,bacim malo pogled,da se setim starih vremena,jer ipak je serija OK.:)

Moj covek!:)
Salim se..

ja stvarno ne shvatam zashto se ljudi svadjaju oko toga koja je serija/grupa bolja..treba razmenjivati mishljenja i sve to je ok, ali na civilizovan nachin, a ne vredjanjem..iskreno, ja vishe volim rbd..ali zato ne vredjam rw jer sam nju prvo gledala..naravno da rbd treba da dodje u bg i ne znam koji vi sad imate problem sa tim? i ljudi koji vredjaju rw&ew ne treba da dolaze ovde, a ni oni koji vole rbd ne treba da dolaze na tu temu i gotovo :)
nikog nemam nameru da vredjam, samo sam realna :) :) :)

Ne verujem da se josh uvek svadjate koja je serija bolja! Aaaaght!
O ne dao Bog da ponovo pushtaju ni jednu,a ni drugu...

Ukusi su razlichiti,o tome ne vredi raspravljati!

A da jedno pitanje.
Kako se zove ona serija sto pushtaju na OBN-u. Tu glumi vecina glumaca iz RWay?
Marizza,Pablo,Guido,ona sekretarica...

Marizza je tamo slepa... Gledala sam par epizoda pa mi se svidela...

A da jedno pitanje.

Floricienta, imas temu!:mrgreen:

Stvarno mi nije jasno zbog cega uvek neko poteze temu da li je bolja Rebelbe way ili RBD . Ne mora da znaci da ako neko ima sliku Ponca ili bilo koga drugoga iz RBD , mora da voli Rebelde ?! I ,da KOLIKO SAM JA INFORMISANA OVO JE TEMA O SERIJI REBELDE WAY . Ukoliko vec hocete da uporedjujete ove dve serije , otvorite temu ili pronadjite slicnu .
O UKUSIMA SE NE VREDI RASPRAVLJATI

brate,kako me Mia nervira.mnogo mi ide na zivce.dobro,u pocetku je bila simpaticna,ali na kraju serije..
zgadile su mi se poslednje epizode!samo zbog nje.ima neke histericne napade i mnogo je,pa PLAVUSA(prevod-glupava).antipaticna mi je.ali marisa je drugo.otkacena-sto mi se svidja.ona je buntovnik!

Stvarno mi nije jasno zbog cega uvek neko poteze temu da li je bolja Rebelbe way ili RBD . Ne mora da znaci da ako neko ima sliku Ponca ili bilo koga drugoga iz RBD , mora da voli Rebelde ?! I ,da KOLIKO SAM JA INFORMISANA OVO JE TEMA O SERIJI REBELDE WAY . Ukoliko vec hocete da uporedjujete ove dve serije , otvorite temu ili pronadjite slicnu .
O UKUSIMA SE NE VREDI RASPRAVLJATI

Bas tako...

A da jedno pitanje.

da nije to mozda Classe 406....?:think:

Back