Beba2007
Imas Pm od mene!
Imas Pm od mene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u cemu je razlika izmedju serija 'Rebelde', 'Rebelde Way' i 'Erreway' ??? :shock::shock: Uopste mi to nije jasno... 8-)
A u cemu je razlika izmedju serija 'Rebelde', 'Rebelde Way' i 'Erreway' ??? :shock::shock: Uopste mi to nije jasno... 8-)
e nikako mi nije jasno sta vi ovde imate da pisete kad je serija FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!i uostalom vise ne postoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!REBELDE 4EVER!!!!!!!!!
e nikako mi nije jasno sta vi ovde imate da pisete kad je serija FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!i uostalom vise ne postoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!REBELDE 4EVER!!!!!!!!!
Isto kao shto je tebi Rebelde zakon tako je njima RW i to je to...Swako ima swoj ukus(hwala Bogu) tako da se ne o tome ne treba rasprawljati...
Ja sam npr. pogledala jednu-dwe epizode RW-a i ne swidja mi se njihowa gluma ali zato wolim pesme Erreway-,mislim da su,shto se tiche muzike,jako talentowani...Toliko od mene...Poz![]()
E pa ja sam iznela svoje misljenje!!!!!!!Uopste ne zelim da se svadjam sa vama!