^*RebeldeWay&ErreWay*^TheBest*

ej!!! pozzz..na 1. stranici ima jedan post za downloadirat 1. sezonu rebelde waya...mislim da ga je 50 cent stavio...pa sada hocu pitat dal ima i za 2. sezonu..??????

i jos nesto...na web stranici obn-a vise nema sadrzaja epizoda unaprijed..pa ima li u srbiji ili u bosni negdje nekakve novine u kojima pisu naredne epizode..??ako postoje dal mi netko moze prepisat ili skenirat te stranice...HVALA....!!!!!

Ej ljudi sad slusam amor de enganio, nesto sam pravo tuzan, danas gledao zalazak sunca, mislim sad ce kraj buntovnika, stvarno su mi prirasli srcu...poceo sam skidatio epizode sa ove teme i gledam kako su se promjenili. Bas nekako RW ima dushu, a 4 caminos mi je najbolji, najtuzniji film ikad.......smrc......jedina utjeha mi je sos mi vida, glumi sol rivarola u toj seriji, i jos dosta njih, svaki put umrem od smjeha......na ftv se emituje

E ljudi ja se malo kasno ubacujem ali nadam se da mi necete zameriti......A sto se tice serije najgotivnoja tinejdjerska serija koja postoji je ova....bas je cesto gledam!! Ranije sam je bas stalno gledala ali sada ne mogu da stignem izlazim i retko sam kuci tako da ne mogu nikako da je navatam na TV ali bas sam danas gledala ovu epizodu i extra je...

Andjelčić:
E ljudi ja se malo kasno ubacujem ali nadam se da mi necete zameriti......A sto se tice serije najgotivnoja tinejdjerska serija koja postoji je ova....bas je cesto gledam!! Ranije sam je bas stalno gledala ali sada ne mogu da stignem izlazim i retko sam kuci tako da ne mogu nikako da je navatam na TV ali bas sam danas gledala ovu epizodu i extra je...

Pa odlgedaj jos ovih nekoliko epizoda sto je ostalo do kraja.Ma serija je najbolja!

Back