ReBeLdEs (BUNTOVNICI)

Jedno pitanje za fanove doticnog benda...
Jel se neko od buntovnika drogira,valja pijan po bini,pisa po publici?!

hmmm..ne volim bend...ali ako ti insinuirash na bunt [poput toga shto si naveo] mogu ti samo recji da se bunt mozhe izraziti na sasvim "lepshi" i "konstruktivniji" nachin...
uzmimo za primer u shkoli kada si...da li je bolje da "bunt" zbog ocene izrazish tako shto cjesh baciti stolicu na prof. ili ga ubiti argumentima? [a o5 i to je bunt jer si se pobunio za svoju ocenu... :|]

Namerno sam naveo tako ekstremne primere...mislim, ako se vec zovu buntovnici svet bi vec trebao da zna za njih (ne mislim na tinejdzerke nego na prave buntovnike)...
A sto se tice toga kako se ko bori...svako na svoj nacin! Sto ekstremnije to uspesnije, da vidim ko sme da me obori na ispitu sada? :D

zajedn12.jpg

Odvratni su,ali odvratni...pogledajte koliko sminke,a pesme-uzas...Zar ima neko iznad 14 god,da ih voli...:rolleyes:

Znate,gledala sam one originalne,argentinske,i neuporedivo su bolji od ovih meksickih...Cak se mogu i normalno odgledati,nema izvestacenosti,sve deluje mnogo priridnije;).A i kvalitetnije.Ovo meksicko je djubre,ali stvarno.

Tek cete shvatiti to,zato me nemojte napadati.;)

Pa ukusi su razliciti i glupo je raspravljati o tome ko kako peva i slicno...
A sto se muzickih skola tice od ovih 6 srednju muzicku je zavrsilo 2 a osnovnu 4.... znaci jedino je njih dvoje ne skolovano....a kad smo kod muzicke ko kod nas sve peva...i kao svi su zavrsili muzicku..mizlim zalosno je,ali ne znaci da neko ne zna da peva ako nije zavrsio muzicku ( pri ovom ne branim nase pevace)

Back